Att förklara sommaren startad.

 

 

Nu börjar det. Fem veckors sand och hav och salt och solnedgångar och mat och rosévin och konserter och salsadansande och skratt och tillsammanstid och bara fötter. Skaldjur, klippor, åkrar, jordgubbar, klänningar, bryggor, gummistövlar och solbrun hud.

Härmed förklarar jag semestern påbörjad och sommaren startad.

Oh yes.

Rekommenderade inlägg

25 kommentarer till “Att förklara sommaren startad.

 1. Häääärligt med semester! Snart är jag hemma från ljumma, franska vindar, vin och släkthäng. Längtar efter ditt skratt och rumpskak! Semesterkramar

 2. Om en vecka joinar jag dig! Då startar jag min semesteryra som mest kommer bestå av husrenovering, men även en del rosevin förmodligen 🙂 jag längtar!!! Njut nu Emma!!

  Kram /iris

 3. Första glaset rosevin på uteservering intogs till lunch. Check! Här har 1a semesterveckan varit helt underbar. Å idag kom jag helt plötsligt att tänka på vilken dialekt du pratade (helt utan orsak!!!). Så kollade jag bloggen ikväll o såg första avsnittet av BiT 😉 Men du pratar ju inte alls som jag trodde! Men verkar precis så härlig o go som jag inbillat mig! Fina tjejerna x 4 ni kommer att förgylla sommaren med era ”reseprogram”… Cant wait! Hoppas du får en underbar sommar Emma med man o sötplutt o vovvar.

 4. Kan inte se det??? Följer länken. Hoppas d är ngt tillfälligt. Jag VILL ju seeeee!!!! Kram o härlig semester

 5. Ha det bäst 🙂 på din semester, pussa Silkesapan i nacken och mannen var du vill 🙂
  Lite nyfiken är man allt på vart ni skall resa i juli? 🙂
  Jag får kolla här varje dag dag ju…., men det gör jag ju så gärna ändå 🙂
  Kram
  PS. Pernilla skall snart ha barn – kolla här:
  http://mowglilla.wordpress.com/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *