Att kanske vara lite rakare.


Jag vaknar nog någon millimeter rakare idag, har lättare att stjälpa mig själv ur sängen och rassla ner för trappan och lyfta upp en buse som sitter med sin pannlock på vardagsrumsgolvet och har kommit på hur man når de där höga tonerna som bara delfinerna hör, och som är så nöjd över det att han flinar så stort att alla fem tänderna syns. Idag ska jag fotografera klart en himla massa smycken från Lotta Jewellery, få färdigt sängen och göra en tävling som ska ut här inne och som jag själv är himla glad över – utöver det blir det faktiskt inget annat än soffhäng, ryggkurerande och en himla massa bebispussar. Det är innesittarväder i vilket fall, vinden river i träden och regnet är nog snart här, så för min del passar ett ryggskott ypperligt just nu. Om någonsin, alltså.

Så ja, då tar vi väl tag i den här tisdagen också, va? Fyll den med choklad, doftljus och Melody Gardot om ni har regn. Det tänker jag göra.

 

20 kommentarer till “Att kanske vara lite rakare.

  1. Hahha gu va härlig du är..delfin-toner 😉 kan tänka mej.
    Har inte sett er 2:a del av Big in Turekey än, går inte här ute 🙁 Har mobilt bredband och den sväljer inte rullen.
    Massiv irritation 😉 Men då blir det Big in Turkey marathon när jag är hemma :D..
    Kramar Åsa

  2. De där delfintonerna har vi här hemma också, rätt skärande i öronen må jag säga. Nästan så man får rysningar..
    Hoppas ryggen blir bra snart!
    Kram Jannike

  3. Ujuj… vet hur det är att ta i så man stumnar i flera veckor efter! Ser fram mot sängkonstruktionen… har mängder av urklipp på stolpsängar som jag drömmer om att fixa. Har till och med använd dem som raggningsknep, men än har ingen velat bygga drömsängen åt mig! You should be so lucky!
    /ipf

    åh… måste genast lyssna på den gamla slagdängan!

  4. I know the tunes… Här hörs ett annat hårresande, öronilande ljud från lillisen – tandgnissel!!!! INTE ok! Hu, jag ryser bara jag tänker på det! Säg till Silkesapan att inte apa efter det ljudet. Huvv’a 😉

    Ta hand om ryggen. Tack för påminnelsen om Pilates. Det ska hjälpa mina höfter o rygg tillbaka på banan. För dig är det väl vila som gäller nu?! Kramar från grått Stockholm

  5. Ta hand om din rygg!
    Här regnar det också! Så jag fyller min dag med nybakade sockerkringlor 🙂 Är inne i ugnen just nu 🙂 MUMS!

  6. Hej Emma! Hur gör du när du fotar smycken för ett företag sådär? Får du behålla smyckena som betalning eller tar du betalt?

  7. Leo har 5 (fem) tänder ! Helt otroligt. Fâr vi be om ett foto pâ det ??!

    🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg