Att kunna vinna 1000 kr hos Dalani.

Varför inte liva upp den här regniga tisdagen med en tävling?

Det är i samarbete med Dalani.se som ni nu har möjlighet att vinna ett presentkort på 1000 kr att handla precis vad ni vill för inne på deras sida. Och där finns mycket vackert inne nu, det på bilden ovan är bara ett axplock av vad man kan shoppi shoppi idag. Jag har själv beställt från Dalani (dock inte fått hem det ännu, väntar med spänning) så jag blev superglad när de hörde av sig och frågade om jag ville ha en tävling. Klart jag ville. Och klart ni vill vara med!

Det du behöver göra för att vara med är följande:

* Registrera dig inne på Dalani. Detta är inget om kostar något eller nåt annat skumt, det är bara en registrering för ett nyhetsbrev där du får ett mail så fort det är nya kampanjer på gång. Dalani har 30-70% rabatt på kända varumärken så det är inget som gör ont att titta på om vi säger så. Du får upp en registreringsförfrågan så snart du kommer in på sidan.

* Berätta vilket varumärke du helst skulle vilja se inne på Dalani. Något särskilt du skulle vilja fynda? Något du tycker extra mycket om? Skriv det i en kommentar här nere! (Ex: jag skulle jättegärna vilja se en kampanj med Lexington Home, då skulle jag nog gå bananas).

Och det var allt!

Tävlingen pågår till och med den 17 juli klockan 12:00.

Lycka till!

166 kommentarer till “Att kunna vinna 1000 kr hos Dalani.

  1. Grymt mycket snygga saker som man mer än gärna skulle lägga vantarna på!

    En kampanj med Tine K Home skulle sitta förträffligt! Behöver samla på mig en massa piff inför hösten nu!

    /Lina

  2. ahhh toppen tävling! jag prenumererar ju redan på deras nyhetsbrev så 1:an var ju lätt. fick jag önska skulle jag önska någon kampanj på vrålsnygga lampan ay illuminate. den vill jag ha! och kanske den snygga keramiken från ståhl. grym är den!

    kram jenny

  3. Åh, det var en salig blandning av fina saker!
    Jag fastnade speciellt för KJ Design, allt från zinkbyttor till planteringsbord! Hade ju passat alldeles ypperligt nu när vi lagt ny trall på balkongen och det inte har pimpats färdigt! Å gungstolen och Hamptonsmuggarna från SIA och bokstäverna från Madame Stolz…. Ge mig ALLT! 🙂

  4. Mmm,fick jag önska skulle jag vilja ha en kampanj med IB Laursens underbara saker.

  5. Jag har anmält mig och skulle bli fnittrigt glad om jag kunde handla in skål och urna/Antica hos Favoriten Sia i turkosblått. Love it!
    Kram

  6. Tråkigt kanske men säger nog Tine K Home jag med! En ganska för dyr smak för mig annars, men ack så snygg!!
    Registrerad på sidan också såklart!

  7. Jag har blivit totalt kär i Happy Lights!!! Alla storlekar och färger! En kampanj på deras produkter skulle vara underbart. Happy Lights i varje rum i olika färger och storlekar och hösten blir med ens mycket mysigare (när de kommer vill säga, nu kör vi sommar)

  8. Huh?? Mitt bidrag försvann??

    Ok, då gör jag det igen, glömde ju iofs att skriva att jag reggat mig på sidan, så då passar jag på att berätta det nu. Och mitt förslag var då Durance-erbjudande 🙂

  9. En kampanj med Rif Design, du skulle jag gå bananas. ÅÅÅH så mycket fint de har.
    Jag har också shoppat på Dalani o väntar med spänning på att det skall anlända till min dörr.

    Tack för en underbar blogg

    / Cissi

  10. Registrerat mig och hoppas nu på en kampanj med Design House Stockholm. Är sjukt sugen på deras Björkmatta. Så snygg!

    /Heléne

  11. Härlig sida med underbara saker!
    jag skulle vilja se Voluspa, Bruka design.
    Anmäld o klar 😉

  12. Så då har jag registrerat mig. Och jag skulle vilja föreslå en kampanj med Beach House, då skulle i alla fall jag bli tokglad!

  13. Är nu registrerad på sidan (hur har jag kunnat missa den)! Jag har fullkomligt snöat ( läs regnat, sola i Karlstad lyser med sin frånvaro) in på Mateus-porslin så det skulle vara en uppskattad kampanj.

  14. Nu har jag registrerat mig och var så nära att på en gång klicka hem lite härligt färgsprakande tallrikar. Hade dock velat kunna välja en färg men måste nog fundera lite…

    En kampanj på Mateus eller Gerbera vore inte helt fel då jag älskar porslin/keramik. Tallrikar, skålar, ugnsformar mm. Love it!

    Nu håller jag tummarna! // Kram Pia

  15. Då har jag registrerat mig! Vad mycket fint de har!!
    Jag älskar min vas och muggar i Alv från Wik og Walsøe och skulle bli jätteglad om det var kampanj på Wik og Walsøe!

  16. Vilka vackra saker och härlig design det finns på sidan hos Dalani! Jag tycker mycket om Pip studio, deras underbara mönster på porslin, tyg och tapeter med mera i vackra färger! Det skulle jag vilja se hos Dalani….! Till ett bra pris…!
    MVH
    Lena F.

  17. Tack för tipset om en bra sida!!
    En kampanj på marimekko hade jag gärna sett, min man tycker nog att det är en en väldigt dum ide dock då han har en känsla av att det blir dyrt 🙂

  18. Jag ÄLSKAR Georg Jensen’s saker. Jag skulle ÄLSKA att få lite inspiration!
    Och jag har givetvis blivit medlem. Lägger nog min första beställning inom kort. Hittade massor med fint!

  19. Dalani har verkligen farligt snygga grejer! Skulle önska mig kampanj med PB home eftersom de har helt fantastiskt vackra möbler just i min stil. Är registrerad sen tidigare:)

  20. Tove Admans vackra skapelser vore väl trevligt hos Dalani! Självklart är jag redan registrerad sedan tidigare!

  21. Är nu registrerad hos Dalani. Massor med trevligheter… Skulle gärna pigga upp frukosten med lite Freud! Ser gärna erbjudanden från Olsson & Jensen Inredning. De har sååå snygga grejor!
    Håller tummarna! / Kristina

  22. Jisses, så mycket fina grejjer hos Dalani. Jag skulle gärna se en kampanj med Day Home. Eller möjligtvis Compagnie de Provence (Savon de Marseille).

    Bra tävling!
    Kram

  23. Vi har precis köpt vårt första hus som ska renoveras
    och inredas så är på ständig jakt efter inspiration och bra kampanjer! En
    kampanj med Marockanskt porslin, Rif design, skulle få mitt shoppinghjärta
    att slå ett extra slag!!! men då ett helt hem ska inredas så blir det många besök på Dalani nu när jag är medlem!

  24. Dricker alltid morgonkaffet på jobbet när deras mail trillar in vid 7.00. Lite farligt att börja dagen med att skapa habegär:) men men…. Skulle gärna se Tine K:s underbara saker, eller varför inte Voluspas fantastiska underbara doftljus att tända sen när hösten kryper närmare.

    Kraam Linda

  25. Nu är jag registrerad och skulle bli toklycklig och det kom en Mateus-kampanj 🙂 Samlar på Mateus och det går lååångsamt… Kram

  26. Jag köpte mina första Beach House lakan för inte så länge sedan. Världens bästa lakan! Nu kan jag ju aldrig gå tillbaka till vanliga lakan igen så en kampanj på Beach House önskar jag mig =)

    MVH Johanna aka ”Beach House-oholic!”

  27. Electrolux Ankarsrum Assistent Original! Ååå, en kampanj på den + tillbehör vore toppen!

  28. Give me some Beach House! Det vore underbart om det kunde komma en kampanj på dessa underbara tyger, då skulle jag utan problem gå i taket;)

  29. Registrerad! Vilken sida! Inredningskontot kanske blir tomt, men IB Laursens underbara saker skulle jag beställa bums! Eller Maileg, en kanin eller två till mitt lilla busfrö & hans kompisar.
    Kram från ett regnigt Helsingborg 🙂

  30. Givetvis föll jag för trycket och registrera mig. *s*
    Jag hade gärna sett Leila Lindholms produkter i en kampanj. Och även en kampanj på riktiga kaffemaskiner inte kapselmaskiner utan med kaffekvarn och skummare. Yepp yepp hade varit nice för allt utom plånboken hehe. En kampanj med produkterna Klinta & Co. hade jag tyckt väldigt mycket om. Inte så mkt för priset skull som för att jag tycker det är roligt att se vänner lyckas.

    Fin tävling hörredu!
    Kram

  31. Registrerad! Tack för tips om en för mig helt ny sida, där kan man nog surfa runt ett tag! 🙂 Jag skulle gärna se att dom hade kampanj på Royal Design/Swedish Grace

  32. Jag hade gärna sett att det hade kommit en kampanj med L:a bruket. Är galet sugen på deras produkter med tyvärr lite för snål.
    Är medlem hos dalani sedan tidigare.
    Kram Lina

  33. Registereringen är klar, massor med fint och en kampanj med iittala hade inte suttit fel för att fylla på glasserien. Fast Lexington, Day, Tine K mf l är ju inte heller fel!

  34. Registreringen är fixad o klar. När man nu får önska vilket märke man skulle vilja se på kampanj så skulle jag absolut önska Design House Stockholm. Det skulle utan tvekan orsaka storm i min plånbok, älskar deras porslin…

    Tack för en kul tävling!
    //Linda

  35. Jag är registrerad på Dalani sedan tidigare! Jag skulle nog ruinera mig på kuppen men oj oj oj vad glad jag skulle bli om det i en kampanj erbjöds fördelaktiga priser på plädar och handdukar från Missoni Home!

  36. Tine k, miljögården, lexington mm. Oj vad mycket fint, till bra priser. Passar perfekt då man är ”mammaledig” med ”nytt” hus. Har registrerat mig å håller tummarna för vinst! Camilla

  37. När jag läste tävlingsinstruktionerna tänkte jag: ”Åh, en skärgårdskampanj.. det vore något” med tanke på årstid och det faktum att vi försöker ge vårt sovrum en saltstänkt Västkustkänsla (trots att det ligger vid en älv norr om polcirkeln).. men så går jag in och ser att en sådan redan är på gång. Därför önskar jag mig nu en kampanj med fokus på lyxiga badrumsdetaljer i svart sten, glas, krom och kristall istället.

  38. Är med sedan tidigare och har shoppat ett par gånger: )
    Skulle bli väldigt glad över en kampanj med Himla, framför allt deras handdukar. Missade kampanjen med retrolampor så den skulle jag gärna se en repris på: )
    /Ylva

  39. Tävling? Najs! Jag är precis som många andra redan registrerad på Dalani. Riktigt trevlig sida. Jag önskar mig en kampanj på 10 gruppens fina produkter. Kram Katarina

  40. Har registrerat mig och håller tummar & tår, för jag behöver verkligen lite nytt till hemmet! Vore toppen med Mateus, Lexington, Durance, Voluspa, Himla…ja listan kan göras lång! Kramkram

  41. Nu har jag registrerat mig. Jag skulle önska mig erbjudande från Beach House, tänk gosiga sängkläder till bra pris! Super!
    Mvh Jenny

  42. Har registrerat mig och blev lycklig när jag såg att de hade Markslöjd. Men mina önskningar skulle bli iittala och Mateus underbara porslin!!

  43. Jag fastnade genast för kampanjen som de har nu med Kitui – deras soffbord i sesamträd är ju to die for!! Annars hade jag gärna sett en kampanj med House Doctor eller Design House Stockholm även om det finns en stor risk att jag då skulle gå bankrutt.. 🙂 Är registrerad på Dalani!

  44. Ojojoj, ja tack gärna!
    Är registrerad hos Dalani och jag skulle vilja se Tine K Home som en kampanj hos dom 🙂

    Kram, Sofie

  45. Ojojoj vilken tävling!!! Det finns mycket jag skulle vilja ha kampanj på där men om jag bara måste säga ett märke så blir det Beach House 🙂 Oj vad jag skulle shoppa då….
    Håller tummarna!

    Kram Hanna

  46. Vilken fantastisk tävling 🙂

    1) Är redan registrerad
    2) Jag hade velat se keramik från min absoluta favorit Tine K Home.

    Nu håller jag alla mina tummar och tår!!
    Kram Katarina

  47. Jaha, då har man åter igen fallit som en fura…
    Registrerad & redo för shopping!
    Jag skulle vilja se Mon Amie från Rörstrands porslin, har bara hälften av allt jag vill ha!

  48. Så där då är jag registrerad. Den sidan var ju alle taiders, tack för tipset!
    Skulle gärna se en kampanj på tine k:s saker. Då hade jag shoppat järnet på lampskärmar.
    Kram Emma

  49. Sitter redan varje morgon och dreglar över alla fina erbjudande från Dalani, så ett presentkort där hade sannerligen varit välkommet! En kampanj jag skulle vilja se är norska Slettvoll – där finns både matbord och skinnfåtölj som jag är sugen på!

  50. Registrerad! Tyvärr verkar det blir farligt dyrt varje gång man tittar in! 😉 Men om jag skulle få välja så skulle jag vilja se mer ekologiska produkter och mer barnsaker (kläder o leksaker). Mini Rodini skulle vara ett bra märke.

    Fingers-crossed!!! 😉
    T

  51. Ja, jag ser att fler dregglar över en massa vackra onödiga (??! VA`!) prylar som man bara MÅSTE ha.
    Tillsluter mej skaran som önskar se en drive på ”Mateus”…
    Och ja, jag har registrerat mej. Så klart : )

  52. Hur har jag kunnat missa den här sidan?? Nu är jag i alla fall registrerad 🙂 Jag skulle gärna vilja se en kampanj på Tolix supersnygga stolar och pallar!

  53. Oj, vilken tävling..igen! Du kan konsten att langa fram aptitretande tävlingar man bara måste vara med i..
    Registrerad hos Dalani: check!
    Vad jag skulle gå bananas över..hmm..Matteus porslin, Bagaren o Kickens sortiment, Lotta Jewellery´s helt sagolika smycken, Tine K…ja det finns så mycket så det blir till att gå både bananas o koko därtill 😉

  54. Hej, nu har jag registrerat mig.

    Jag skulle bli förtjust om de hade en kampanj på Ib Laursen.

    Kram

  55. Det finns hur många märken som helst man skulle vilja se en kampanj med! Naturligtvus har jag registrerat mig på Dalani. Blir glad varje gång jag hittar såna sidor!

    För att ta det säkra före det osäkra skulle jag slå volter för Mateusporslin. Jag är så himla svag för det.

    Tänk vilken kampanj!

    // Anna

  56. Oj vad svårt att välja! Men måste jag välja ETT märke får det bli Happy Lights. Jag är fullständigt förälskad i deras små ljusbollsslingor! Tänk att vinna 1000 kr att shoppa för och de tar in Happy Lights! Då kommer vårt hus att ha dessa underbara små bollar i varje vrå. Typ. 😉

    (Drömma kan man ju iaf). Och kan man inte få Happy Lights fanns det ju en himla massa annat snyggt som man vill ha!

  57. Hej! Har registrerat mig nu.
    Vill gärna se prylar från durance och mateus.
    Mhv Viveca

  58. En kampanj med Himla, eller Day Home, eller Georg Jensen, eller Arne Jacobsen eller eller eller… O vad mycket saker som jag skulle kunna shoppi shoppi med något av de märkena.

  59. Jag skulle fullkomligt älska en kampanj med Mateus porslin. Det kan man aldrig få nog av.
    Lustigt nog registrerade jag mig förra veckan… Jag kanske kände på mig att Ni skulle komma med en sån här härlig tävling!!

  60. Har registrerat mig! skulle gärna vilja se en kampanj med Mateus eller Leila Lindholms fina saker!

  61. Oj vilken trevlig tävling.

    Jag är redan registrerad.

    Jag skulle gärna se Lexington PiP studios och Green gate

  62. Tävlingar är så kul!
    Ännu roligare om man vinner 😉
    En kampanj med Truly Me smycken! Älskar deras smycken men de kostar ju med.
    Jag är redan registrerard på Dalani.

  63. 1. Har varit registrerad länge och suktar dagligen efter saker där.
    2. Många bra förslag redan men kommer Månses design upp kommer jag genast shoppa loss!

  64. Riviéra Maison – utläckert märke från Holland som jag önskar skulle synas mer i Sverige!!
    Är registrerad och klar – väntar nu bara på att min drömkampanj ska gå i uppfyllelse! Och gärna att jag vinner såklart… – Marja –

  65. Registrerad är jag redan sedan länge!! Älskar Dalani!! Har handlat och är supernöjd!!
    Jag kommer att shoppa loss om det skulle komma en kampanj med greengate!!!

  66. Jag är registrerad på Dalani sedan tidigare! Men tänk om det kom en kampanj på Pip Studio…………samlar på tallrikar och muggar, såååå söta. Kram

  67. Åhhh vad mycket fint…Har precis köpt hus så jag vill ha lite av allt!
    En Tine K kampanj hade suttit fint. Suktar var och var annan dag efter dessa vackra saker.

  68. Registrerad =)

    Jag hade tokshoppat melamin från RICE och om en kampanj med Georg Jensen silverring dyker upp då tar jag fram stora plånboken =)

  69. Höganäsporslin,så man kan få lite snyggt i skåpen,eller varför inte durance-älskar cotton flowerdoften!(är redan reggad hos Dalani)

  70. Så kul med tävling =)
    Jag skulle shoppat upp halva plånkan om det hade kommit en kampanj med Höganäs keramik! Jag är nämligen alldeles till mig i deras muggar.. man behöver ju snart köpa på sig ett större lager när hösten börjar närma sig!! och hade man då vunnit 1000 kronor så hade man kunnat köpa massor med muggar =)
    Håller tummarna!

  71. Är registrerad och har handlat där flera gånger, det är verkligen en helt underbar sida! Bra service och fina kampanjer, love love love. Ett märke som jag dock har saknat där är det fina lampmärket By Rydéns. Skulle även önska att de hade kampanjer på Tine K och Beach House :-))

    Kul med denna fina tävlingen! Hoppas på tur ända in i benmärgen

  72. Beach House vore det ju en dröm om dom hade en kampanj på! Och house doctor med för den delen..

  73. jag skulle vilja se kampanjer på mom2mom, iittala (helst viitrini!), lundmyr of sweden(uuunderbar kabelstickad vit overall o filt…) och tine k(ääälskar brickbordet!)

  74. Missat den sidan! Tack för tipset 🙂 Reggad och klar, jag skulle gärna se en kampanj med Ib Laursen!

  75. Åhå, denna sida har jag missat totalt men nu
    är jag medlem tack vare tipset från Att vara någons fru!
    Jag skulle gå bananas över en kampanj från Af Swedala
    för jag drömmer om att i deras fina lakan få gå ner i dvala ;0)

  76. Vilken bra sida, hade det kommit upp mateus keramik skulle jag inte vara sen med att shoppa loss är registrerad och klar. Nu väntar jag med spänning…… Vilken toppenblogg du har. Kram!

  77. Jag registrerade mig på sidan efter att du hade skrivit på din blogg om den. De har fantastiskt mycket kul där… Något som jag skulle bli överlycklig över att kunna handla lite billigare är Gerberas galet fina formar och skålar.

  78. Jag har helt missat denna förträffliga sida, hittade så mycket fint! jag skulle bli överlycklig om det kom en kampanj med mairos produkter, älskar deras mönster. Sedan skulle jag även gilla Pip studio och marimekko. Hoppas, hoppas…

  79. Jag är redan registrerad men jag skulle bli suuuuuuperdupermegahappy om dom hade kampanj på porslin från ”Spode” någon gång 🙂

  80. Registrerad & inspirerad ! Tine K Home, Dualit och / eller Le Crueset ( hur stavas det ha ha ) får gärna vara på kampanj för mig 🙂

  81. Har registrerat mig och inhandlat två svajiga ljusstakar som jag velat ha sedan länge.Lycka! Beach House,Tove Adman,Ittala,Lexington är exempel på vad som skulle få mig att shoppa loss 🙂

  82. Åh, detta får man ju bara inte missa! Jag är redan medlem på Dalani och gillar verkligen deras utbud. Men nåt som jag saknar hos dom är bl. a. Dualit, Moccamaster, KitchenAid och Le Creuset 🙂

  83. Sååå fina saker!!!
    Skulle gärna se kampanjer med snygga glas för fest o vardag och goa doftljus o snygga ljuslyktor till hösten.
    Har blivit medlem så nu finns det ingen återvändo.
    Ha en underbar sommar.
    Kram Maria W 🙂

  84. Superfina saker!! Tack för tipset 🙂
    Har registrerat mig och önskar se Tine K Home på sidan <3

  85. Som så många andra så hade jag shoppat ihjäl mig på Mateus om jag fått chansen! Mer från Greengate eller kanske Miss Elodie, House doctor, Lene Bjerre, Maileg ja oj vad dansk jag blev… Medlem är jag redan och mitt första köp röda vinglas som jag sökt länge är på väg! Det skulle vara enkelt att sätta sprätt på tusenlappen, ja varje morgon mer eller mindre! Kram

  86. Riviera Maison!!! behöver ett matbord,tack…=) eller miss etoile, eller Artwood eller cath kidston, eller
    Pip studio, matteus skrev nån…jaaaa tack och ja du ville ju ha förslag…=)
    jag är redan medlem och registrerad!
    vilken underbar tävling!

  87. Hej!

    Jag skulle bli överlycklig över en kampanj med tine k, day home eller beach house!!!

    Vilken toppentävling!!

    Mvh
    Fia

  88. Ojj vilken rolig tävling !! Jag skull vilja se en kampanj med Eva Attling tycker hon gör fina designer och står för
    mycket bra som designer, det ger en sån fin känsla bakom hennes produkter och smycken, hoppas att ryggen blir bra för dansa salsa är ju det roligaste som finns, mvh Carina

  89. Oj oj, livsfarligt att regga sig där 🙂 Kampanj på day home och kitchenaid skulle vara ”da shit” för mig! SKulle baka massor med bröd och plåga min omgivning med alla smakprov….
    Hoppas ryggen ger med sig (eller så blir den säkert otroligt mjuk och följsam av cuba libre och salsa;-)

    //Lisa

  90. Åh va mycket fint! Har inte varit inne på den sidan tidigare men det är absolut inte sista gången.

    Jag är trött på mina glas och skulle väldans gärna vilja ha lite nya från Villa d’Este Home. Superfina! En tusenlapp att handla för hade inte varit några problem. =)

  91. Åhå vilken lysande tävling. Bästa inredningskampanjerna. Jag är redan fast.
    Men jag skulle bli ännu mer till mig i trasorna om de hade en kampanj med String, eller varför inte bara köra det bästa från Svenssons i Lammhult när de ändå är på gång. Gört vetja, gört Dalani!

  92. Jag och min kille hade mer än gärna sett Maison Belle, att kunna få ha lite vardagslyxigt fastän man är student hade ju varit drömmen!

    (Registrerad)

  93. Helst skulle jag vilja se en kampanj med by Nords fina kuddar. Drömmer om att ha en bunt djurkuddar i soffan!

  94. Är redan medlem sen långt innan och älskar deras mail, hade man haft plats för alla snygga möbler så hade man varit rejält fattigare just nu – tur att man bor litet då 🙂
    Skulle väldigt gärna se produkter från Zara Home faktiskt – helt underbara ramar och möbler och skålar och allt annat mellan himmel och gjord – sängkläderna är to die for!!

  95. Fy Emma, fyyyy! Det här var inte vad jag behövde (eller jo, men inte vad plånboken behövde). Vad mycket fina saker det fanns! Skäms lite över att erkänna att jag har en del varor i min varukorg.. :0 Hursom, en kampanj som verkligen skulle få igång mitt visakort är Tine K, Day Home, Mateus eller Voluspa.

  96. Jag är totalt kär i gutgjärnsformarna med design Ernst Kirchsteiger, den enda jag har använder jag jämt och till allt! Så jag skulle vilja ha en kampanj med de små portionsformarna. Hooowoo skulle jag säga då!

  97. Hej!
    En kampanj med IB Laursen hade rockat fett hemma hos mej.
    Hoppas på tur.
    Med vänlig hälsning, Maria.

  98. Något med det här sommarvädret gör att jag tänker alldeles för mycket på lampor, ljus, ljusslingor…. En kampanj med produkter från Watt o Veke skulle således få mig att spåra ur rätt rejält.

  99. jag har registrerat mig på Dalani.se
    och jag skulle vilja se Mateus på deras hemsida. Då skulle det bli svårt att hålla i slantarna 🙂

  100. Vad fantastiskt med en sån bra sommartävling! Jag spinner vidare på idén om fantastiska saker och föreslår Ferm Living som kampanj…

  101. Då var även jag registrerad. Skulle bli väldigt glad om det dök upp en kampanj på VIPP. Går bara och väntar på att det ska dyka upp en rabattkod på dessa snygga sophinkar och kommer det en kampanj på den hugger jag direkt!
    /Elin

  102. Hay är ett inredningsmärke som alltid får mig extra inredningssugen och på bra humör! Danskarna kan det här med design…

  103. Är nu registrerad!!
    Jag älskar Josef Franks tyger och design även Estrid Ericsson från Svenskt Tenn, vilken lycka med en sådan kampanj!

  104. Någon gång måste det ju vara min tur. Kanske är det den 17e. Har en känsla av att det kan bli så eftersom 17 är min pappas brandmannanummer och numera också mitt turnummer. Jag vill såklart ha Bruka design på Dalani. Fy sjutton så fint det porslinet är. Uppstyrning! Reggad såklart.

  105. Men oj, det finns ju så många märken man gärna hade handlat till en lite billigare peng – så att man kan handla ännu mer vettja!
    Bla. hade det varit kul att fynda lite från Mateus, Tine K, Day Home, Lexington, Gant Home, Sia, Bruka Design, House Doctor…

    Punkt 1 är fixad sen flera månader tillbaka, har dock inte handlat något än, men snart kanske ;O))

    Ha en underbar sommar!
    /Malin

  106. Vitt och svart i all klassisk ära, men vad som verkligen skulle behövas i mitt ikeahem är lite Rif Design! Eller mycket. Jättemycket faktiskt. Typ i varje rum. Nu är det ju inte så många, men i alla fall, you get the picture, Rif Design alltså.

  107. dalani har så himla många trevliga kampanjer men lite färg och fart får mig att vilja shoppa, pip studio, rice och ferm living är kampanjer jag gärna vill se!

  108. Redan registrerad
    Kampanj med porslin från Mateus, kunglig dansk, rördtrand, Höganäs står på min önskelista

  109. Jag skulle gärna se Tink K Home på Dalani. Då hade mannen fått öppna den stoooora plånboken 🙂
    Är redan registrerad så nu är det bara till att hålla tummarna

  110. Jag vill se krukor från Byarums bruk på Dalani! Då skulle jag fylla hela uteplatsen 🙂
    Har registrerat mig.

  111. Är registrerad sedan länge och älskar den sidan. Jag saknar egentligen inte mkt…..tycker alltid att det finns saker som jag vill ha. Men jag skulle kunna se Lexington Home och även lite Tine K.

  112. Hej!
    Härligt! Är redan registrerad sen en tid tillbaka. Jag skulle gärna se en kampanj med Mairos produkter.
    Har ett vardagsrum som skulle behöva hottas upp rejält – tapeter från 1989 sitter där som jag skulle vilja byta ut till liggande plank istället…och göra hela rummet lite mer skärgårdsaktigt!

  113. Förstå en kampanj på Global! Sjukt bra knivar. Och all matlagning blir roligare med bra knivar, jag vill utöka min samling 🙂 Då skulle jag bli gladast!

  114. Åhh vilken rolig tävling 😀 registrerat och klart 😀 Jag hade aldrig hört talas om dem innan och de har väldigt fina saker redan. Det jag skulle vilja ha kampanjer på är bruka, himla, lexington och mateus 😀 ja det finns ju så mycket fint 😀

    Ha en bra dag!

    Kram Cathrine

  115. En kanonkampanj på Beach House skulle få mig att gå loss på finfina lakan som mitt arma konto annars bara tillåter mig att drömma om…!

  116. Jag jag prenumererar redan så det är redan klart. Sen skulle jag vilja som många andra se Tine K Home, Day home och house doctor, då skulle jag helt klart beställa hur mycket som helst. Jag har handlat 1 gång tidigare och de slår in paketen på ett fint sätt och mailar om det blir förseningar, det gillar jag….

    Rolig tävlig mvh Linda T

  117. Tack till dig för din fina och trevliga Blogg. Tävling är alltid lite roligt. Är medlem hos Dalani och mitt förslag är du nord. Fantastiska kuddar och deras handdukar är så man vill ha dom både i kök och badrum.

  118. Hej igen,

    Blev lite felskrivet med mitt förslag, det rätta skall vara by nord och ingenting annat! Det är där man hittar det som jag tycker om.

  119. Kul tävling.
    Har såklart registrerat mig, tack för tipset om denna sida!!
    Jag skulle gärna se kampanj för något smyckesmärke, har förälskat mig i Lite kalabalik och Royal Folk. Sååå härliga produkter. Sen hade jag inte heller blivit ledsen om Hay kom på besök till Dalani! 😉

  120. Efter att ha drömt bort mig alldels för lång tid på den sidan slåss jag nu med min budget, så mycket jag vill ha… Skulle gärna se kampanjer med Mateus porslin – för i så fall struntar jag i budgeten totalt =)

  121. Registrerad. =)
    Muuto – new nordic ät ett underbart designmärke i klassisk skandinavisk stil.
    De har både möbler (prisbelönta serien ”Raw”), belysning (den kända lampan ”Mhy”) och detaljer (så som väggkrokarna ”Dots”). De har någonting för alla och jag älskar deras föremål i trä. Allt från salladsbestick till bokhyllor.
    Namnet Muuto kommer från det finska ordet muutos som betyder ungefär ”nytt perspektiv”. Jag tycker det är kul att märket arbetar med designers från samtliga fyra skandinaviska länder: Sverige, Norge, Finland och Danmark.
    Som ett par andra redan kommenterat skulle jag också bli väldigt glad om Dalani körde kampanj på danska Hay. De har också mycket fint i skandinavisk stil. =)
    hälsningar
    /Alexandra

  122. Tack för tipset om denna fantastiska sida! Det är nog säkert att säga att det hade blivit en hel del shopping för mig om det funnits en kampanj med Rörstrands serie Swedish Grace. Älskar detta ljuvliga porslin 🙂

  123. Registrerad och klar. Jag skulle vilja se produkter från Philosophy. Mina favoriter är icecream man duschtvål och watermelon daquri läppglans!

  124. Å jag tror minsann jag måste ha en Bali parasoll till nästa sommar. Känner på mig att det blir mycket tid under den nästa sommar som kommer att ge oss toppenväder!

    1. Oj hälften försvann, fniss. Gillar redan på fb och har nyhetsbrevet. Nu håller jag tummarna för vinst denna gång! Grattis fina Emma till finalplatsen, du vinner! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg