Att ge en tjuvtitt.

Okejrå, här kommer en tjuvtitt på sovrummet.

Jag ville ha ett roligare, mjukare rum – var så trött på de vita väggarna och de mörka bjälkarna och bla bla bla. Så jag målade väggarna i en mjukt femtiotalspastellig glassgrön färg, breddade fönsterlisten, målade takbjälkarna vita och bad mannen snickra mig en säng. Och nu är det klart!

Det ska in ännu mer färg (det är det kuddarna och överkastet kommer hjälpa till med), tavlor ska upp, en hylla ska borras fast och lite annat lull-lull ska ställas iordning, men det går nog att få en uppfattning redan nu. (Virkeskostnaden för sängen gick på 540 kr så billigare än så blir det inte och då finns det lite mer rum över för pynt sen). Hur det såg ut innan kan ni se här.

Japp. Ett helt nytt sovrum, nästan.
Äntligen.

46 kommentarer till “Att ge en tjuvtitt.

  1. Så galet fin säng! Blir allt lite avis 🙂
    Om någon har en stund över och har koll på det där med ringar, skulle jag bli så hjärtans glad om ni ville ge mig råd på min blogg, för jag är rätt förvirrad och det brinner lite i knutarna.
    (Förlåt Emma, det känns lite fult att använda ditt kommentarsfält för egen vinning. Och förlåt Tindy också, glömde skriva det hos dig.)

  2. Så rofyllt och vackert! Den där gröna färgen verkar vara samma som jag målade marodörens rum med. Smält päronglass på väggarna, typ.

    Att ta hand om hemmet är skönt och avstressande.
    Hoppas att ryggskottet släpper snart.
    Kram på dig

  3. Om du någon gång vill flytta hemifrån, kan du inte flytta in här hemma hos mig då? Tidigare ville jag att Leila Lindholm skulle flytta in, men ni kan väl kanske bo här båda två? Ni får fria händer vad gäller mat och inredning. Jag står för vinet och lite uppmuntrande ord, men sen får det f-n räcka för min del!

  4. Mon dieu, så vackert!
    Älskar väggfärgen, älskar sänggaveln.
    Hade man haft ett sådant sovrum hade jag aldrig klivit ur sängen! =)
    Må så gott!
    /Anna-Karin

  5. så dog man lite igen …gud vad snyggt!!!!! …sängen är ju underbar, men den kan jag inte bygga…suck …men däremot måla …vet du exakt vad de är för färgnyans du målat med ? skulle bli jätteglad för svar .

    Kram Pernilla på Piazzan

  6. Hej Emma!
    Vilket fräscht sovrum!!
    Undrar om det är Fuga Denim som du har på dig i förra inlägget?? Hur är de i storleken??
    Vad har du köpt det röda bältet som du har till??

    Önskar dig en trevlig sommar och hoppas du snart i bra i din rygg.
    //Katarina

    1. Hej Katarina!

      Ja det är Fuga och de är normala i storleken tycker jag 🙂 Det flätade bältet satt på ett par shorts jag haft i åratal :/

  7. Sanslöst snyggt! Rummet ser jättemysigt ut och superfin färgsättning. Det är även roligt att ha tillverkat sängramen själv, då brukar det kännas extra fint 🙂

  8. Jääätte jätte jääääätte fint! Vilken duktig man du har som snickrar så bra, och va duktig du är på att se helheten!
    Kramar!

  9. Emma du är en fantastiskt inspiration på alla plan!På alla fucking plan!Förlåt ordvalet men så är det!Gillar dig starkt! Kan du inte snälla snälla visa en näramre bild på det blågrå avlastningsbordet i bakgrunden?Håller på och leta fram den perfekta färgen för ett halvmåne bord och några stolar men ej hittat inu, eller om du har ett tidigare inlägg du kan länka till.Om du har målat det själv kanske du minns färgen, annars skriver jag ut bilden så kan de blanda fram färgen till mig, det jag såg älskade jag!Kram till dig för din fina blogg och jag önskar dig välgång!:-)

  10. Proffsigt värre får jag säga 🙂
    Nämn något du inte är bra på!
    Jag skall gissa – du är inte duktig på att ….. nej, jag kommer inte på något 🙂

  11. Ja, vad ska man säga. Ni är duktiga – du och mannen din 🙂

    Skirt, snyggt, vackert och stilrent. Ni måste vara jättenöjda. Det ska bli kul att se vad du hittar för kuddar och annat – fler bilder då TACK!!

    Kram
    Susanne

  12. Åhhh så vackert! Fy attans vad du och din man, får jag tillägga, är duktiga! Tänk att bara komma så en sådan sak och bara göra det :O) Coolt!! Såg väldigt mysigt och avkopplande ut. Färgen påminner lite om våra tapeter i vårt sovrum, snyggt.

    Skönt att du har det bättre med din rygg idag. Då tar vi salsan om ngn v. Jag ska öva vill jag lova. Jäklar min skapare vad där var duktiga tjejer o killar det var på Cuba cafe igår. Jag o Tindy satt bara o log och var väldigt imponerade och önskade vi oxå kunde :O) Jag tror att en tequila eller två hade frambringat den förmågan och gjort kroppen sådär härligt mjuk och kontrollerad på en och samma gång. Tror inte du det?

    Kram!

  13. Så himla fint! Man skulle nästan kunna tro att du har varit här och målat också, jag håller på med precis samma färger på mitt vitrinskåp. Får se hur det blir när det blir färdigt, har inte slipat det ännu. Vill precis som du att det ska se ut som man har släpat hem det efter bilen! 🙂
    Vilken härlig färg du har valt till väggen, den är ljuvlig! Tack för all inspiration! Nu blev jag sugen på att göra om vårt sovrum…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg