Att visa vad jag gjort hittills idag.


Det går ju inte att sitta hemma hela dagen trots att man har lite ont i ryggen, inte. Så jag har försökt hålla mig ganska sysselsatt ändå och hoppats på att det hjälper med rörelse för ryggskott, och det verkar det faktiskt ha gjort. Heja det!


Först slipade jag lite på sängen. Här kan ni kanske se hur det blev? Den ska vara sådär vit och ruffig, liksom, som om jag släpat den hem efter bilen ungefär. Ni som har mig på Instagram och fejjan har sett hur själva sängkonstruktionen ser ut och jag tror att det kan bli riktigt bra! Lite kuddar och lull-lul på det där bara så är man i hamn.


Och så åkte vi och hämtade paket. Mannen hade nåt cykelhjul och jag hade pinsamt nog samma HunkyDorytröja som Petra att hämta ut. Jag skrattade gott när jag såg den på henne i morse må ni tro. Man skulle kunna tro att vi ringde varann och sa vaskaruhapårejidag? och fattade detta klädbeslut gemensamt. Eller så kan man gå på devisen att great minds think alike och att det faktiskt är en mycket tjusig tröja. Jag går nog på det senare. Vi hade iallafall den goda smaken att välja olika färg.


Och så hade doftljusen och rumssprayen med världens vackraste förpackning kommit! Så tjusiga att man blir alldeles salig. Dock luktar sprayen tant, alternativt skog. Kanske en kombination av båda? Som en tant som gått i skogen. Ja. Ungefär så. Men det gör inget när flaskan är så vacker. Ljuset doftade däremot fantastiskt! Och det är ju bra.

Sen svängde vi inom Reunion Homes showroom i Malmö och gick lite bananas. Reunion Home är de som plockar in de där baliparasollerna och andra tjusigheter och de håller egentligen till utanför Ystad och skulle nu stänga showroomet för sommaren och hade då 70% på allt. Sjuttio procent! Det var lycka det.

 

Jag fyndade en vrålläcker lyktmojäng och drivvedsramar för nästan inga pengar alls. Ramarna gick på typ 120 kr vilket är ett ruskigt bra pris. De ska nu få pynta sovrummet tillsammans med lyktan och doftljuset som inte luktar tant, och sen väntar jag bara på några kuddar och ett vackert överkast och sen är det klart!

Så ja, de är vad jag har hunnit med hittills idag. Nu ska jag hänga ut lakan att torka i solen och måla ett sista lager färg på fönsterlisterna och sen ska det bli fantastiskt skönt att sjunka ner på terrassen och bli serverad hickorykyckling och klyftpotatis.

M-hm. Så ska ett ryggskott skötas.

10 kommentarer till “Att visa vad jag gjort hittills idag.

  1. Ja det är väl det som är lite synd. I bloggland finns ingen mångfald, alla ska vara lika. (Fast det gäller väl Sverige i helhet, här får vi inte sticka ut?) Men det är ju knappast ditt fel och du ser jättefin ut i din tröja. (Petra med!)

    Det blir spännande att se sängen färdig, är imponerad att du lyckas kämpa på trots ostbågsryggen.

  2. Vilka fynd! Jag har ingen bra tajming i år på reor!!

    Myser när jag ser hunden! Ceasar är sjukt lik henne. Men kaaaanske liiiite mer busig och skvätter små pölar överallt. Trodde inte en valp kunde kissa så :/

    Kram

  3. Men åhåå.. *stampar i golvet*.. nu är jag riktigt avis. PRECIIIIS en sådan lykta är jag på jakt efter.
    Men jag hittar ingen som säljer den via nätet.. Såg nu att Reunion Home säljer dessa i 3-pack. Men jag vill ju bara ha eeeeeen. En precis som din i den fina turkosa färgen *vill ha vill ha vill haaaaaa*
    Ja, tröttnar du på din kan du ju höra av dej 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg