Att få fler bitar på plats.

 

Finns det något roligare än att bygga upp ett rum? Idag kom kuddarna och lite mer väldoft (man måste älska Voluspa, har aldrig testat deras doftpinnar innan) och jag blir alldeles nipprig när jag går runt och flyttar om grejer och provar nya platser och testar kombinationer. Kuddarna hittade jag på rea på Modesto efter tips från Malena och de är precis sådär pip studio-glada som jag ville ha dom, och de kommer sitta perfekt i den vita pinnfåtöljen jag målade för ett halvår sen.

Jag blir glad av det här sovrummet och det var precis så jag ville ha det.
Älskar’t.

12 kommentarer till “Att få fler bitar på plats.

      1. Tack rara du för infon <3 Jag har inte kunnat släppa Crisp Champange ur näsborren sedan jag stod och sniffade på Åhléns parfymavdelning i huvudstaden. Men här bland fjällen ligger Å 10 mil bort, känns smidigare att köpa per cyberrymd 😉

  1. En av de bästa sakerna med att bo i Kalifornien är att Voluspa är hälften så dyrt här! En stor tumme upp för det fina sovrummet!

    1. Nu har jag testat pinnarna och de doftar precis likadant som ljuset! Fördelen är väl att man slipper tänka på att släcka ljus etc när man åker hemifrån och att det doftar konstant? Men mysfaktorn är ju såklart lägre.

  2. Pinnarna kommer att få bo i mitt nya sovrum också.. håller som bäst på att försöka bestämma mig för tapeter o är så sugen på att köpa allt övrigt som skall till..mm! Sniffade pinnar i Bangkok i våras men köpte aldrig några, nu banne mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg