Att träffa några saknade.

 

Idag har äntligen Petra med familj landat i Skåne, så vi ska alldeles snart packa in oss i bilen och brumma in till stan för kramar, skratt och det var alldeles för längesen. Ska bli underbart att få en kväll tillsammans med dom igen och Silkesapan kommer såklart bli döförtjust när han får syn på Bea som han har haft ett gott öga till sen Turkiet.

Imorgon tar vi och gör Malmös stadskärna tillsammans men ikväll blir det middag på The Lodge och snack och allt det där andra som är bra för hjärtat, och här hemma är huset nystädat och lavendeldoftande och rent tillslut efter någon timmes röjande. Till och med solen verkar komma fram, så om vi har riktig tur kanske det går att sitta ute ikväll och smutta på nåt kallt och prata medan solen går ner.

Älskade semesterdagar. Det är lätt att bli bortskämd med det här.

10 kommentarer till “Att träffa några saknade.

  1. Oh, det är bara sååå underbart att träffa vänner man saknat…

    Själv nöjer jag mig med att sy ännu fler kuddar av vackert Linum tyg.. 🙂

  2. Låter finfint! Själv har jag precis rockat runt på den för mig okända sidan modesto och brännt lite pengar tackar för tipset! Jag såg att det blir Ewa i Walla outlet i skåne i augusti, hoppas på ett litet reportage från det 😉 Jag har Walla handlat en hel garderob på tradera senast en Breik så jag ska bara vara nöjd och glad! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg