Att ha bestyr.

 

Idag är en dag full av bestyr. Jag gillar det; man blir liksom klar med saker. Som att rensa ur plastkassar från 2005 fulla med kläder (ja, 2005, det var inget hett modeår kan jag säga), stega upp måtten för sin walk in closet och tvätta obscena mängder lakan. Nödvändiga, halvtråkiga och mycket effektiva saker. Och så snart wak in closeten är färdig ska jag börja rensa ur de andra rummen, plocka bort allt såntdär som bara blivit för mycket ni vet och stoppa det i lådor och ställa det nånstans där det inte gör något att det tar plats. Jag har en utrensningfas, helt enkelt. Så nu gäller det att passa på.

Annars är jag fortfarande lite lyckoyr efter gårdagens konsert, fortfarande lite mätt efter all den där osten och fortfarande vansinnigt glad över att ha så fina vänner i mitt liv.

7 kommentarer till “Att ha bestyr.

  1. Jag är också i en sådan utrensingsfas men det beror nog främst på att jag ganska nyligen flyttat. Men det kan vara skönt att tänka att det man gör på utsidan gör man också på insidan :). Bilderna från igår ser jättehärliga ut och jag kan tänka mig att Laleh var smått magisk!! Det var hon iaf senast jag henne!

  2. Älskar att rensa! Om man bara har lite barnfri tid och får göra det i lugn och ro så är det underbart och känns så befriande. Håller tummarna för att du kanske håller en liten kläd bloppis här sen när du rensat klart!!?
    Igår var mannen och jag (utan barn=lyx) på the lodge och åt grillbuffén efter att ni rekommenderat den- oh my vad gott och vilket mysigt ställe! Trevlig helg, Kram Ida

  3. Kan du inte ha en bloppis? Du har ju så mycket (vackra) kläder och istället för att ge bort, som du har gjort i bland så kan det väll gå till välgörenhet? Win Win liksom

    1. Alltså, bloppis är verkligen inte jag. Det skulle kännas fel på nåt sätt, svårt att förklara. Och kläderna jag rensar nu är som sagt från 2005 och samtliga i xs och absolut inte i skick att sälja, så dom ger jag till välgörenhet istället 🙂 Däremot, om jag skulle hitta nåt som ändå är i acceptabelt skick, så ger jag nog bort det här inne igen 🙂

  4. Jag borde ha en utsorteringsfas, är egentligen väldigt mycket för utsorteringar, trots detta har jag kläder från 2000 som ligger i kartonger i förrådet och skräpar och som jag tänker ”jomen den HÄR kanske jag kan ha någongång!”. Förresten, min ett-åriga dotter fick syn på Leo innan (bilden ovan) och sprack upp i ett leende och sa ”Ååh!” det var under gråt och tandagnissel som hon lämnade datorn;).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg