Att projekta.

 

 

Det är full kaos här hemma och ser ut som om det varit någon form av naturkatastrof. Jag projektar nämligen och då brukar det bli såhär. Ni vet canapén som står i vardagsrummet? Den är numera vit. Och idag blir det till att åka och köp nytt tyg att klä om den med. För jo, jag hittade tre kuddöverdrag i mina påsar igår och fick med dom för mig att jag minsann skull göra om i vardagsrummet. Inte mycket, bara rensa upp och byta textilier, men slutresultatet blir nog annorlunda från hur det ser ut idag. Det är ju fördelen med att kunna byta kuddar och plädar; det gör så mycket för helhetsintrycket.

 

 

Och så tvättar jag arslet av mig fortfarande, jag tvättar mattor och kuddar och täcken, och överallt hänger det jeans och dunkuddar och vinterjackor på tork och bidrar till kaoset – men hey; det är ju skönt när det är klart. Eller hur? Och lite kaos har ingen dött av.

Så ja. Det här gör jag idag. Tills imorgon, typ.

6 kommentarer till “Att projekta.

  1. Sådant kaos hade jag också häromdagen. Det är rätt härligt att fixa ordentligt när man ändå är igång. 🙂 Så duktigt med all tvätt, det borde jag också göra men istället blir det en tur på stan!

    Ha det gott i kaoset. 🙂 Kram!

  2. Ja sånt tar tid men väldigt skönt när det är gjort. Du ligger verkligen steget före som tvättar vinterjackor redan nu! Bra jobbat! 😉 Kram

  3. Så där ser det ut hemma också. Familjen Tajkon med tvätt överallt, lastpallar på altan som spackel torkar på. Och sen två kids som inte håller sams på det. Sa jag att sambon jobbar?

    Andas och ta en sak i taget…

    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg