Att sikta på stranden.

parasollet som jag fått sååå många frågor på kommer härifrån, såg att de fått in flera nu!

 

Idag vaknar vi upp till strålande väder, luften är för en gångs skull varm och lite fuktig att andas och vinden är stilla. Så idag blir det nog till att packa en korg full av jordgubbar och lantbaguetter och ost och åka ner till stranden och njuta av solen och låta Silkesapan slå handflatan i sanden tills det skvätter, och bara njuta av att Sverige bjuder på sommar igen. För visst har det varit en konstig sommar? Jag är så glad att vi nu ska vartvinuänska på torsdag (iiiii, fyra dagar kvar!!!!) så att man iallafall kan få den där veckan av värme (?) som mjukar upp lederna.

Igår hann vi klart en vägg på garderoben, jag sydde en pläd och hundarna dissekerade ett lock av kork – men mer av det får ni se lite senare (minus korkincidenten, då, den är inte så spännande) för nu har jag en vägg till att hjälpa mannen skruva upp innan vi kan packa en korg och åka och doppa tårna i havet.

5 kommentarer till “Att sikta på stranden.

  1. Här där jag sitter på altanen med en kopp kaffe är det både blåsigt 🙁 och en massa moln 🙁 som inte är så snälla mot solen som kämpar där bakom. Så nån stranddag blir det inte. Ha en fin dag och vilken lycka med vartniänska om några dar!

  2. Är ju också så nöjd med mitt parasoll fast det är med guld detaljer! Här har solen skinit nästan hela dagen!
    Jag fattar inte hur snabba ni är att få saker och ting gjorda så fort + alla inlägg du skriver och båda vovsingarna som kräver sitt och lilla silkesapan som också kräver sitt! Har varit barnvakt åt två småkillar ett dygn och jag är helt slut!
    Kram Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg