Att ha haft måndagen full.

 

Tjapp, såhär såg jag ut idag när jag flängde in till stan för att träffa Cecilia. Tjusig paljettkragetröja (det är ju trots allt måndag), grenhängare, ballerinas och en lugg så lång att jag var tvungen att fästa upp den för att inte se ut som ett troll. Tack och lov hade Böddi tid att panik-klippa mig lite mellan två kunder när jag tittade förbi, vilket var precis vad jag hade hoppats på. Troll-looken känns lite 1992, liksom.

 

 

Och så träffade jag den här snygga kvinnan på Redfellas! Vi åt världsgod sallad med wasabidressing såklart och pratade om livet och skrattade åt allt märkligt som sker och smidde lite planer. En perfekt start på dagen med andra ord.

Efter att vi hade sagt hejdå gick jag en liten runda på stan och inhandlade, håll i er nu, en byxdress. Eller en jumpsuit eller vad det nu heter. Sparkdräkt? Äh ni vet, en såndär overall liksom som alla har i sjuttiotalsserier, där ben och tröja sitter ihop. Jag. vet! Hade någon för ett år sen sagt till mig att jag 12 månader senare skulle stå på Zara och tänka hmmm, så jävla fräsig egentligen och komma hem med en byxdress så hade jag garvat läppen av mig. Jag garvar lite redan nu, bara jag skriver det. Men jo, jag har alltså införskaffat en svart byxdress och tänker försöka vara cool nog att pull it off och ja jag är fullt medveten om att detta måste vara kulmen på min inbillade, för tidiga medelålderskris men skit i det. Byxdress it is.

 

 

Och när jag kom hem såg jag ut såhär! Samma kläder men med ny, rak lugg minsann.

Omväxling förnöjer. Omväxling och overaller.

21 kommentarer till “Att ha haft måndagen full.

  1. Alltså jag säger bara ” Björk ” jag kunde inte låta bli,
    men du har hört den förut, fiin!!

  2. Nej nej nej. Den är supercool. Har provat den själv, men valde en annan. High heels. Och en massa glitter. Är det någon som kan ro hem det, så är det du

    1. Jamen det var så jag tänkte. Eller med armband och platta skor när man ska glida runt och se jetset ut.

    1. Den här vet jag inte för denna är rakare än den förra, men den förra behövde jag bara föna lite när den var blöt så höll den sig 🙂 Kram

  3. Kan någon så är det väl du. Utan att det blir Teletubbies över det hela. Teletubbies måste för övrigt vara påhittade av några på en LCD-tripp. Det kommer du snart bli varse när Silkesspan sitter som klistrad framför tv:n när de där figurerna springer omkring och säger ”gjuppkjam”.

    Spårade visst ur lite här, skulle egentligen bara säga;

    Jäklar i min låda vad du klär bra i lugg. Snyggt!
    Kram

  4. Sett att endel läkare läser din blogg, många kallar sig doktor. tycker det är himla exotiskt som att man levde på 60-talet. 🙂 Säger din man att han är en doktor?
    Men det används ju fortfarnde ser det ibland i journaler, tycker det är lika sött varje gång…

  5. supersnygg 🙂
    Tack för dina ord inne hos mej <3
    Det e så tungt att se mitt hjärta må så dåligt och vara så eländig i tratten 🙁 försöker förklara för honom, å jag tror han förstår 🙂 Men längtar tills den dan jag får ta av den och han kan putsa pälsen igen 🙂
    Stor kram till en fin människa

  6. Snygg lugg!! Jag får nog plocka fram saxen själv då jag befinner mig minst 100 mil ifrån min frisör och lugg och fem veckors semester går inte riktigt ihop:) (eller leta upp en här på ön). Kram Sarah

  7. Super snyggt foto på dig! Du skriver med en fantastisk känsla och man blir varm och glad att titta in på din blogg!

  8. Jag undrar om det inte är exakt samma svarta byxdress jag inhandlade i förra veckan 😀 Jag känner så igen tankarna du har, men det blev riktigt snyggt faktiskt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg