Att ha värmebölja.

 

Idag är det varmt, på riktigt, och jag öppnar alla dörrar ut mot trädgården och går i mannens skjorta och dammsuger och måste lyfta på håret med jämna mellanrum för att inte svettas ihjäl i nacken. Och så försöker jag packa utan att veta vart jag ska vilket inte är det lättaste, mannen bara flinar nöjt när jag fiskar efter ledtrådar och alla som känner min man vet också att jag inte kan vara det minsta säker på att det är utomlands vi ska. Han kan precis lika gärna ha bokat nån slags fjällvandring i Norrland där hans version av ta med dig klänning och sånt innebär ta med dig nåt du kan slänga på dig när vi råkar befinna oss i närheten av nån form av timmerstuga som serverar våfflor. Så spänningen är på topp. Och jag älskar det.

Idag ska jag röja hallen och ta emot en parabolinstallerare innan vi åker till svärföräldrarna för lite strandhäng och grillning och vädernjutande – de bor nästan precis nere vid stranden så vi tänkte passa på att gräva ner fötterna i sand och få lite hemma-semester-känsla.

Och ja. I övermorgon åker vi.

17 kommentarer till “Att ha värmebölja.

  1. Låter härligt! Busen är så ljuvligt söt på bilden, han blir farlig i framtiden!! Ha en skön dag i solen, vi skall också ner till stranden, härligt! Kram

  2. Ja riktig sommar har vi idag! Härligt.
    Ohh vad spännande det låter, men ack så jobbigt att inte alls veta vart ni ska. Jag hade inte klarat av den spänningen!!

    Ha en fin dag! // Emma

  3. Giiid så spännande :))
    Hoppas det blir ett varmt och soligt ställe, med massor av kärlek och god mat <3 jag röstar för det.
    Kram på dig!

  4. *Skrattar högt* Om han har lovat VÄRME på överraskningsresan, så är det INTE norröver Ni kommer åka. Här på mitten är det skitväder. Blåsigt som attan och mulet. Går just nu och bara ”fräser” över bristen på sol.

    Ha en fantastisk dag i sommarvärmen. ÄRLIGT… jag är avundsjuk på Er sol.

    *KRAM*

  5. Jag kan föstå att du fiskar ledtrådar. Så himla spännande med överraskningar ju.
    Och silkesapan. Jisses vad han är söt.
    Kram

  6. Ja inte är det sommar hos oss:((( det är det jag alltid sagt, jag bor på fel ställe, vi skulle nu bo i skåne! Ha det så mysigt idag i SOLEN! Gud vad spännande med överraskningsresa! Min J överraskade mig en gång med en resa! Packa din väska och ta med gåutkläder, var vad jag fick veta! Hamnade i staden två mil bort. Fick sällskap av ett annat par, sedan blev vi tjejer avsläppta på ett parkeringstak och lite fickpengar att shoppa för! Sedan hade de checkat in på stadens finhotell och sedan blev det trerättersmiddag och en galen utekväll! Älskar också överraskningsresor, även om det inte är utomlands!
    Kram Helena

  7. Jaa, men kom hit till det böljande blomstrande landskapet som är så grönt att det sticker i ögonen och alldeles lagom svettigt (okej några fler plusgrader hade inte gjort något :))! För att inte glömma chokladfabriken! 🙂

  8. Usch vad jag känner mig tråkig nu för jag är alldeles för mkt kontrollmänniska för att fixa ngt sånt. Får försöka bättra mig.
    Här i Blekinge skiner solen och jag har det gott. Ljuvligt!
    Ha en fin dag och packa väl. 🙂
    Kram

  9. Ja idag har vi det riktigt varmt här oxå:-) Härligt att det äntligen kanske blir lite sommar.

    Mysigt det låter att komma iväg på nåt du inte vet var…
    Kram Kristina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg