Att ha spenderat kvällen med svärföräldrarna,

ny favoritklänning/Lindex eller här (deras ta 2 betala för 1-rea, hell yeah), solglasögon/principessa, ring/lite kalabalik

 

Idag har vi hängt med svärföräldrarna och haft det hur bra som helst. Det bjöds på grillad oxfilé och världens godaste sallad och en ostbricka man tuppade av lite för, och så avslutades hela kalaset med hallon och vaniljglass. Nu är jag med andra ord så mätt att jag mår lite, lite illa. Men det var det värt.

 

 

Efter middagen tog vi en promenad ner till havet med hundarna och busen och tittade på alla de små, små badstugorna och njöt av vädret och konstaterade att det var fantastiskt skönt att äntligen kunna gå ute på kvällen vid sjutiden och vara lite för varm, och flickorna gillade stranden såklart men fick inte släppas lös och rocka loss så som de säkert skulle velat.

 

 

Och sen kramades vi hejdå och packade in oss i bilen och åkte hem igen till ett hus som doftade fantastiskt gott från de senaste Voluspa-pinnarna från Modesto (jamen hur smidigt är det inte – doftar lika gott som ljusen, men man kan åka ifrån dom utan att vara rädd för att huset ska brinna ner) och nu sitter vi här i soffan och pustar ut efter all mat och slötittar på en massa nya fräsiga kanaler vi fick med parabolen, och är eniga om att idag var en riktigt, riktigt bra dag.

Sommar, alltså. Mer av den varan, tack.

34 kommentarer till “Att ha spenderat kvällen med svärföräldrarna,

  1. Vilken härlig måltid! Förstår att du är mätt 😉 De där solisarna var verkligen snygga, mina har gått sönder så kanske blir det ett par sådana.

    Kram Ester

  2. Mäh, hur snygg får man bli egentligen? Galet snygg är du! 🙂 Lite (eller mycket) avis på doftpinnarna, precis den doften jag vill ha här hemma men så saknas pengarna för tillfället.

  3. Vilka fina bilder! Du är jättesnygg som vanligt !! och ni ser ut att ha haft en supermysig kväll! Vad var det för sallad? Behöver ny inspo till grillat kött;)

    Tack och kram Emma
    (p.s. jag kan inte se bilderna från ”att ha måndagen full”, det är bara en vit ruta med ett blått frågetecken, någon annan med samma problem?)

    1. Det var en tomatsallad med basilika och vitlök och olivolja, och en med svamp och flingsalt 🙂

      Kram

  4. Vilken härlig måltid och fin klänning! Jag gillar ju rosa så den gick hem hos mig 🙂
    Vi har klämt i oss en massa räkor och mayo nu ikväll.
    Perfekt avslutning på en perfekt dag med kvälldopp på bryggan här i Båstad.

    Kram Mrs G

  5. Ja gärna lite mer av denna värmen:-). Vad har du för doft på pinnarna? Jag älskar ”lukta gott” hemma men är lite känslig om det luktar för starkt och konstlat. Kram Sarah

    1. Jag gillar crisp champagne och persimon – båda är ganska mjuka oc inte så överväldigande.

      Kram

  6. Nu blir jag ju nyfiken, bor de gatan bakom? Bilden är tagen på min gata. Hörde du Mira till dina svärföräldrar?! Crazy ;0) Nog för att hon ärvt sin dramatiska framtoning av sin mamma men ändå haha!

    Kram

  7. Snygg klänning pâ fina dig med lânga naglar……! Tänk att de sitter kvar eller är det dina egna nu ?? Du har haft ett fantastiskt âr ; du är fantastisk 🙂 och det har varit stimulerande att följa dig pâ vägen. Trevlig semester med din man och Leo ! Allt gott !

  8. Vilka fina bilder!
    Och klänningen måste jag försöka att hitta jag med,den var jättefin på dig!
    Som nån sa,som nån slags konfekt eller kanske nån fruktig isglass?
    I alla fall suuuuupersöt!
    Kramar

  9. Ah men asså, majj gaad! Skitsnygg är du ! Den Klänningen måste jag fördöma hitta o hoppas den sitter lina bra på mig isf! Jag fick den gröna love Forever maxiklänningen men den var aaaaningen tajt över rumpan kanske…eller höfter/lår för det blir liksom lite luft i tyget vid svAnken ovanför rumpan….tog ju strl S. Aka. Gar några kilon som ska väck (har en 4mån bebis). Sen undrar jag – Nagellacket??

    Kram så länge

  10. Min iphone vill verkligen samarbeta….sorry för konstiga ord, hoppas det är läsbart! 😉

  11. Supersnygg klänning! Jag tycker inte att det finns någonting snyggt jag kan ha på mig om jag ska klara av att amma min lilla nyfödda. Jag är lite för blyg för att slita av mig kläderna när hon skriker… Hur gör man för att vara snyggt klädd när man ammar!?!

  12. Vad fina bilder!
    Lite kul att Ebba Von Sydow hade på sig just ’din’ klänning i OS studion idag

  13. Superfin klänning. Tror jag kollat på den. Men den är lite smått genomskinnlig har jag för
    mig. Vad har man under liksom?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg