Att ha dan före dan.

 

Och så är det dan före dan till Den Hemliga Resan och mitt kontroll-jag tycker att det är så jobbigt att inte veta vart vi ska att jag drömt helmärkliga drömmar hela natten om hur mannen tagit mig till en paradisö där jag opererat pelikanen (ni vet den där dubbelhaksflärpen som binder ihop hakan med halsen) och sen vandrat omkring hög på post-operationspiller och hållit fest för bloggare. Jodå. Sunt.

Men idag verkar det iallafall bli en lika vacker dag som igår; solen ligger varm över gräsmattan och jag ska snart passa på att smeta in mig med solskydd och gå ut och slänga mig i en stol, men först vankas det frukost med mannen, rastning av hundarna, pussning av buse och ett eller annat försök att skaka ur min äkta hälft vart tusan det är vi ska egentligen.

Dan före dan! Fy satan vad nervöst det börjar bli.

11 kommentarer till “Att ha dan före dan.

  1. Dan för dan här med 🙂 Vi åker tidigt imorgon bitti men tjuvstartar med en natt på Hilton på Kastrup redan idag bara för att göra det så enkelt som möjligt för oss själva.
    Jag vet ju vart vi ska så klart, och jag har ju redan gissat att NI ska till Turkiet igen.
    Fast å andra sidan så är jag helt värdelös på gissningslekar 🙂

    Hoppas att ni får det fin dit ni nu än ska!

    Kram Mrs G

  2. Nu är det nära 🙂 jag gissar att din man efter månader av förberedelsernas sin egen cykel tar er på cykelsemester i Schweiz 🙂 han på racerhoj medan du får trampa på en kärringcykel med tre växlar och fotbroms med silkesapan bak 😀

  3. Ingen dålig dröm det där du …..ha, ha! Tack för en roande och inspirerande blogg…du har så härligt sätt att uttrycka dig på…rätt och slätt bara….det gillas…:) Ha en go och härlig resa!
    /Katarina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg