Att inte ens veta vad man ska skriva.

 

Jag hade trott att jag skulle kunnat rädda den här bloggdagen med en Beach House-tävling, bara för att sen komma på att just -f-n den ska in imorgon. Så. Nu sitter jag här och stirrar tomt framför mig och kan inte för mitt liv komma på vad tusan jag ska skriva om. Jamen, ni fattar. Jag springer ju runt här hemma som en yr, hysterisk höna och drar i min resväska och gapar det här MÅSTE ju vara mer än tjugofem kilo va? va? va? känn! och stimmar som en gammal tant och ojar för mig själv och försöker andas lugnt. Men det är inte lätt. Det är ju alltid jag som gör såna här grejer. Alltid. Jag har kidnappat min man till både Island och Prag när han fyllt år utan att han haft den blekaste aning om att vi ens skulle ut och resa. Och när vi åkt någonstans fullt medvetna om destinationen båda två har det ändå varit jag som fixat allt. För det är det jag gör. Jag är en fixare. Jag är alltid en fixare.

Men inte den här gången.

Så. Nu ska jag försöka verka cool och avslappnad och inte det minsta nervig fram tills jag håller biljetten i min hand. Eller inte bara biljetten! Fram tills jag landat på hotellet för tusan. Jo. Det ska jag. Jag försöker åstadkomma detta genom att visualisera allehanda flygplatsers taxfreebutiker och då går det ganska bra. Taxfreeeeee mumlar jag för mig själv och målar upp genomskinliga kassar fulla av burkar och cremer och en himla massa annat som lovat att göra mig snygg, tight och minst sexton igen.

Hrm.

Vi ses på flygplatsen, då. Antar jag. Vet inte riktigt när, men under eftermiddagen? Och på Instagram (attvaranagonsfru) och fejan innan dess såklart. Och sen åker vi väl på lite spontanflygning då. Möjligtvis till Tallin. Eller ingen flygning alls utan en cykeltur till Schweiz som Ekomorsan föreslog (vilket kan bli riktigt spännande då jag funderar på om jag inte skulle ta och åka i min nya fräsiga byxdress eftersom jag tycker att jag ser så fasligt jet set ut i den).

Men. Överraskningsresa, alltså. Inga konstigheter.

(Taxfre-e-e-e-e-e-e).

22 kommentarer till “Att inte ens veta vad man ska skriva.

  1. Det är en ovan känsla att lämna hela kontollen till någon annan… Jisses, förstår at du har miljarder fjärilar i magen och skrivkramp i huvudet!

  2. Känner igen det där med att släppa kontrollen… det var en ovan känsla när min man planerade något till min 30-års dag. Att inte veta är hur jobbigt som helst!! Men oavsett får ni säkert en underbar resa. 😀 Ha så skoj! Kram

  3. Så himla rart av din man att ordna med överraskningsresa, vilken karl liksom 🙂 All semesterlycka till er båda!

  4. Fasen vad kul med en överraskningsresa! Fast jag hade varit exakt som du, kontrollfreak som jag är.

    Har en fråga, hur är den randiga Lindexklänningen i storlek? Vilken storlek har du och vad har du normalt? Den är på rea och det hade varit najs att shoppa en men jag tvekar mellan M och L.

    kram

    1. Hej tjejen!

      Jag har en S i min och det har jag normalt nu också, och den är ju rymlig i modellen. Så ligger du precis mellan 2 storlekar kan du nog ta den minsta i och med att den är så rak.

      Kram

  5. Haha låter spännande detta:) ser fram emot att se vart ni landar! Det kan ju lixom vara varsom:)

  6. Men överraskningsresa som är så roligt! Tänk på hela tiden idag som en enda lång uppackning av en present inslagen i papper 🙂

  7. Ha ha! Ja du är så nervös så du tar fel dag! Hihi! Emma tappar kontrollen lite, tror jag! Det kommer bli kanon! Undrar också så vart du ska! Storstad eller lugnt och skönt, flyg utomlands blir det ju iallafall om väskan får väga 25 kg, skulle jag gissa! Men jag följer dig på insta, det vet du!
    Ha det så bra kram
    Helena

  8. Åhhhh så underbart kul att inte veta vart ni ska ta vägen. Så spännande! Men jag håller med dig i dina tidigare inlägg. Hur packar man då??

    Jag har följt din blogg i någon månad nu och gillar den skarpt. Tack för många skratt, fina foton och en inblick i ditt liv.

    Kram C

  9. Åh precis så där hade jag också hållit på! *s*
    Din man känner dig väl så jag är övertygad om att han har bokat något som kommer gör dig så där fladdramedtårna glad. 🙂
    Ha en fin semester gums!
    Kram

  10. Åh vad härligt!!! Har verkligen ett hat-kärlek förhållande till överraskningar men en resa kan ju aldrig bli fel liksom. Får man gissa destination? Min magkänsla säger Kreta eller kanske nåt otippat som typ Bulgarien 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg