Att vara all set.

 

Väskorna är packade, fjärilarna i full gång i magen och Tooka ligger i soffan och ser svår ut och surar över att hon ska få bo på pensionatet en tid (Tant bryr sig aldrig, hon är konstant glad) och själv har jag väl nånstans landat i att jag imorgon ska iväg nånstans utan att veta vart. Det enda jag vet är att vi åker ganska sent på dagen och det är ju skönt. Resten ordnar väl sig.

Så jag sitter och sätter ihop en Beach House-tävling som ska ut imorgon (yaaaay), lyssnar på Damien Rice, viftar på tårna och funderar på om grillad lax inte vore förbaskat gott till kvällsmat ändå. Och så pratar jag med flickorna, säger ni ska inte vara där så länge, vi kommer och hämtar er snart på det där sättet jag aldrig kommer kunna sluta med. Och så rynkar jag på näsan som blivit lite bränd av solen idag och njuter av den smått svidande känslan ni vet, den av hud som längtat så länge efter ljus.

Och så andas jag fortfarande långa, djupa andetag
och har semester. S-e-m-e-s-t-e-r.

Är det inte den bästa känslan i världen, så säg.

 

14 kommentarer till “Att vara all set.

  1. Låter helt underbart!!! Men är det inte lite jobbigt att lämna töserna??

    Ha en underbar resa!!

    Kraam Emma

  2. Ja, så fort solen sticker fram sitt vackra..så kan man inte riktigt få nog o nosen kan bli lite svedd..Ha nu en fantastisk vecka, så skönt att bara få ge sig av o hän! Go tur!

  3. Spännande!! För dig som ska på hemlig resa och för oss som ska få tävla =))
    Vacker vovsing 🙂

    Ha en underbar sommarkväll!
    Kram Catta

  4. Tycker också att det är pestigt att lämna killarna på pensionatet, även om jag vet att de trivs och har det hur bra som helst där.
    Dina tjejer och mina killar kan alltså hänga en hela vecka nu där på pensionatet 🙂

    Vi har checkat in på Hilton på Kastrup och imorgon innan f-n fått på sig skorna 🙂 flyger vi iväg.

    Hoppas att ni får en fin resa!

    Kram Mrs G

  5. Spännande! Jag hade aldrig klarat av att inte veta vart vi ska åka, är alldeles för stort kontrollfreak för att klara av överraskningar… Min man har gett upp och numera köper jag mina födelsedagspresenter själv, haha!

  6. Hoppas ni får det härligt. Njut av värmen och av att din man är så kreativ och överraskar dig med resa 🙂 Kram!

  7. Åh, jag känner igen det där. Våndan över att lämna bort hundarna när man ska resa bort. Vi har, precis som ni, en som fattar precis och en som lever i nuet. Dvs inga bekymmer alls. Men jag tröstar mig med att hundar lever i nuet och inte har någon tidsuppfattning. Just nu har vi en som är 12 år och 3 månader, skröplig och stel, och det har gjort att vi undvikit Hundpensionat i sommar. Vill vara med henne så mycket det bara går. Trodde att det var slutet för några veckors sen men icke……tanten piggnade på sig igen.
    Ha en riktigt skön ”hemlig” semester. Du var väldigt fin i Lindexklänningen förresten.

  8. Men åh va spännande vilket himla bra pokerface han måste ha!?
    Jag skulle nog ha svårt att hålla tyst om en sån grej…
    Ha en underbar semester – vart ni nu ska!!!

  9. Äntligen har sommaren kommit hit till vårat Nordliga land, alla vi njuter av badliv, shopping och sitta på en uteservering och titta på folklivet. Härligt, Skåne och Sverige är så vackert under sommaren, men vi har fyra årstider och alla är så vackra på sitt sätt.

    Känn bara glädje över resan som du inte vet vart den tar dig, det är det som är värme.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg