Att ha fågelhjärta.

 

Ja, vad kan man säga?

Det är vid såna här tillfällen jag får fågelhjärta och måste ta tag i mannen och säga händer det på riktigt? innan jag kan återgå till att hänga över jacuzzikanten och stirra ut över allt det där blåa och vita och sandfärgade och påminna mig själv om att andas andas andas för det är så vackert att jag annars glömmer bort hur man gör.

Ikväll ska vi ta skinnklädestaxi till en restaurang rekommenderad av hotellet och jag ska tråckla mig i en klänning och håret kommer bli fuktigt i nacken av kvällsvärme –

men just nu finns det mest det här faktiskt.
Och inget mer kan jag begära.

 

23 kommentarer till “Att ha fågelhjärta.

 1. Så underbart ni har det och du är lika vacker som alltid! Förstår verkligen din man som skämmer bort dig så här! Här i Helsingborg rullar åskan och regnet vill inte sluta falla 🙁 Jag längtar tillbaka till Alanya som vi kom hem från i söndags…. Kram

 2. Jag har njutit av alla dina semesterbilder även dessa. Så som du beskriver det att man vill ta in allt så man nästan glömmer att andas. Lite som att se sitt barn för första gången framträda i skolan och man är så stolt och samtidigt väldigt nervös för det måste ju gå bra, så efter ett tag kippar efter luft… <3

 3. Underbara bilder! Älskar ditt hår!!! En fråga, kikade på dina bröllopsbilder och undrar varifrån era inbjudningar kommer? Gifter oss nästa år och letar efter något liknande!!!

  1. Dom kommer från mig 🙂 Jag gjorde dom själv och skrev ut dom på en skrivare som klarade tjockare papper. Är alldeles för anal för att kunna leja ut sånt *s*

 4. Vilken vacker plats ni hittat. En kort fråga som du kanske inte vill svara på just nu men…..vad använder du för objektiv? Har för mig att du köpte en ny kamera för ett tag sen? Ha det gott. Lis

 5. Måste bara fråga om du har hårförlängningar eller har du sådär härligt tjockt, långt och fint hår av dig själv? 🙂

 6. Klickar in mig här om dagarna när jag sitter på kontoret och drömmer mig bort bland de vackra bilderna… Eftersom du inte nappade på idén att byta (trots mitt fina erbjudande om att äta sand 😉 får jag nöja mig med att dregla över det turkosa havet istället. Hoppas att ni hade en härlig kväll på restaurangen och åt gott! Kram!

 7. Den första bilden i det här imlägget – DET är bilden du skulle ha visat mig när jag ringde dig med alla mina ”Men efter att man har varit preggo då?”-kroppsnojor! Jisses, vad du är snygg! Och vilken fin och markerad midja du har!

  Du är verkligen den rätta medicinen när man oroar sig för efter-graviditetstiden! Kan man ha många bollar i luften och ta sig an alla världens projekt? Jajamen! Kan man ha roligt – och fortsätta prioritera sig själv och sina egna nöjen ”trots” att man är mamma? Det kan man! Och kan man vara fullständigt jävla drop-dead gorgeus? OM man kan!

  Du är bäst! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg