Att ha varit ute och rört på sig lite.

blus/Lindex, kjol/h&m, armband/good habit, väska/michael kors, skor/chie mihara

 

Igår var vi lite äventyrliga och flyttade på oss. Hotellet hade rekommenderat en asiatisk restaurang som låg på ett hotell i närheten (Elounda Blu) och vi var verkligen sugna på asiatiskt så vi virrade oss dit. Och my god vad gott det var! Och miljöombytet gjorde mig så inspirerad att jag tydligen gick lite bananas med kameran (det är ju så vackert överallt, var man än kommer, så vansinnigt vackert) så jag hoppas att ni är redo för en kavalkad nu.

Låt oss ta en liten titt, vetja.

 

armband/good habit, väska/michael kors, blus/lindex

 

Först gick vi bara runt och kikade lite och försökte se ut som om vi bodde där. Det låg uppe på berget det här också så man hade en lika vacker utsikt över havet och fiskebåtarna och den grunda stranden som ligger som ett glänsande snöre längs med vägen, och man såg Spinalonga mer från kortsidan och de svarta flaggorna som vajade i vinden.

  Och sen var det dags för mat!

Mannen tog kycklingspett och fisk, och jag gick loss på små knyten fyllda med krabbkött och ost till förrätt och nån helt magisk huvudrätt med Singapore-nudlar, curry och räkor. Det var så gott att man var tvungen att hålla sig i bordet när man åt.

 

 

Och sen var det dags att åka hem igen och låta busen få sova vidare i spjälsängen istället, och vi satt ett tag på balkongen och tittade på havet i mörkret och filosoferade innan vi beslutade att det nog var bäst att gå och lägga oss trots att klockan bara var nio.

Bästa näst-sista-kvällen jag kunde önska mig.
Och nu börjar sista dagen –

och vi ska fylla den med precis så mycket härligt som det bara går.

21 kommentarer till “Att ha varit ute och rört på sig lite.

 1. Neej!! Kan ni inte stanna lite till!! Jag vill fortsätta drömma framför dina bilder i kylan och blåsten här hemma… Emma hur gör du dina collage i vilken program? Jag lurar på hur du gör när du växlar stora och små, höga och collage och så blir det så bra!!
  Kram

 2. Som en dröm 🙂 Undrade just hur länge ni hade äran att stanna i paradiset, önskar er all slags visuell berusning och njutbarhet på er sista dag!

 3. Låter underbart. Själv hade jag en avskyvärd näst-sist-dsgen i Marbella.
  Magsjuka deluxe är kanske inte det mest önskvärda på semestern.

  Njut av er sista dag i paradiset, och kom ihåg en sak, det finns kvar!

  Kram Mrs G

 4. Åh, du kan väl stanna ett tag till, perfekt inspiration för bröllopsresa som inte blivit av här… Hrmpf.

 5. Sista dagen här ocksâ, idag âker vi hem. 40 minuter i bil. Lângt som 17 😉

  Allt ser otroligt fint ut precis som vanligt här men jag MÂSTE frâga: alla fina bilder pâ dig, knäpper dig gubbe dem eller släpar du omkring pâ ett stativ gämt?
  Nyfiken i en strut 😉

  Hälsningar
  Yohanna

  1. Ha ha oftast har jag stativ, men nu när han är med mig är det han som tar bilderna 🙂 jag släpar INTE runt ett stativ på Kreta *s* det har jag bara när ingen annan kan ta bilderna.

 6. Hej, sitter här gravid i sista trimestern och drömmer mig bort på semester nästa sommar och funderar på hur det rent praktiskt är att resa med en ettåring. Skulle du kunna göra en post på bloggen om hur saker och ting funkade , tex flygresan, sovande, matandet, kvällsprogram när kidsen gått till sängs (balkong med bra utsikt eller en terrass vid stranden lär väl nästan vara ett måste?). Skulle gärna ta till olika knep om vad som funkar och vad som funkar mindre bra med barn i olika åldrar. Kanske även läsarna har ideer och tips för resor med barn i olika åldrar…
  Tack för en härligt inspirerande blogg, har följt med den nästan från början och fortsätter än…

 7. Vackra vackra människa!
  Lika fantastisk som i alla alla andra inlägg OCH vilket underbart resemål ni tagit med oss till…Såå vackert!
  Som många andra verkar gjort så har jag drömt mig bort via er resa och dina bilder…
  Jag såg en bra kommentar om att en av dina bloggläsare gärna ville ha tips om hur det gick för er att resa med en ettåring.
  Jag är super nyfiken!
  Vår dotter Polly är ju 14 månader och vi funderade på att resa men vågade inte riktigt eftersom vi aldrig rest med barn förr och känns jobbigt med flygturen.
  Hur gick det med lillens öron i planet (tänker på trycket som kan bli – lock i öronen) hur gjorde ni för att förhindra det?

  Haha aa det blev en del frågor 😉

  Hur som helst ett stort tack för en kanon blogg och såååå himla mycket inspiration du ger!

  Erika

 8. Den där mattan! Har du någon aning om vad det är för någon eller vart den kan köpas? Om jag så ska spara hela livet tror jag att jag måste ha den.

  Tack för en fin blogg!
  Anna

  1. Alltså jag har ingen aning men jag ÄLSKADE den – det var därför jag tog så många kort på den ha ha. Kanman inte maila och fråga tro? Det måste ju gå att få den i olika storlekar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg