Att vara hemma igen (och ha några vinnare).

silkesblus Tove/custommade, byxor/jfour

 

Och så var man hemma igen.

Flygplanstrött, skrynklig och en smula torr i huden – på det där sättet man bara blir efter några timmar i luften. Men visst är det skönt att vara hemma. Att öppna dörren och känna dofterna av det där som gör ett hem till sitt eget; sköljmedel, doftljus, babykläder. Och den där svaga doften av själva huset som alltid finns under allt det andra.

Men iallafall.

Jag har ju två vinnare i Beach House-tävlingen att ge varsin härlig morgonrock sen vi faktiskt tagit två silvermedaljer! Och de lyckliga är Emma Andersson och Mariaemb! Tjohooo på det! Och ni andra får hålla tummarna – finns ju mycket medaljer kvar att ta.

Men nu? Nu ska jag äta ost i sann Grekland-anda och sen ligga som en padda i soffan.
Mer än så orkar jag inte idag.

22 kommentarer till “Att vara hemma igen (och ha några vinnare).

  1. Hej! Mitt första besök hos dig. Hittade din blogg via House of Philia där jag tittade och fnissade åt Er när ni var i Turkiet:).

    Fin blogg, kommer tillbaka!

    Kramis/Heléne

  2. Så värst många medaljer har ju inte Sverige chans att ta i detta OS tyvärr (säger realisten i mig) men vi får hoppas på någon till 🙂
    Härligt att komma hem till ett hus som doftar på det underbara viset, hos oss brukar det mest dofta innestängt och dammigt efter en resa om såklart man inte haft städerskan där 🙂
    Sista kvällen för oss här i Marbella, Bonusdagen var ett riktigt lyxigt tilltag.
    Ikväll väntar ännu mer bad, en god italiensk middag hos tryffelkungen och och imorgon åker vi hem till Båstad och till KILLARNA.

    Kram Mrs G ( http://wp.me/p1uIV8-4yh )

  3. Hej Emma och valkommen hem! Later som om Ni har haft en mysig vecka. Bara lite nyfiken efter att ha foljt din blogg ett tag, vilka bloggar foljer du?
    Kram

    1. Jag läser väldigt mycket bloggar – snudd på alla som kommenterar här inne skulle jag nog våga påstå, med bara något undantag. Det finns en liten trygghet i det där, känns som om de är gamla vänner liksom 🙂
      Kram

  4. Vilken underbar bild! Älskar!
    Jag ska göra en sista blänkare här inne (förlåt Emma).
    Vill du vara med om utlottning på en klänning, kika in hos mej, så mycket roligare om många är med <3
    Kram!

  5. Välkomna hem!
    Det är så kul att följa din blogg, inte minst pga alla fina bilder och texter utan också pga Silkesapan som bara är dryga månaden yngre än mitt lilla skrutt. (Som inte är så liten längre – buhu- utan som precis lärt sig gå!)
    Kram på dig

  6. Hej. Måste bara få säga att det varit underbart att ”följa” på er semester. Så pass att vi åker dit (kanske inte just det hotellet hi hi,men kanske det ni besökte) till våren och firar min mans stora dag. Ha det jättegott och tack för en underbar blogg med fantastisk inspiration! KRAM

  7. Alltid härligt det där att komma hem och såklart pussa på sina fyrbenta vänner;)
    Dem där doftpinnarna du har skrivit om innan, vart kan jag hitta dem??
    Kram

  8. Så underbart det är när man hittar en ny blogg som man bara slukas av! Jag bara måste fråga om det var länge sedan du köpte Chie Mihara skorna? Kollade hemsidan men hittade inte dina där- de var nog de snyggaste skor jag sett!!!!

    1. Åh tack! Skorna köpte jag i mors dag-present till mig själv så det är någon månad. De är fantastiskt sköna!

  9. Sâ skönt att ni kommit tillbaka hem och att resan gick fint. ! 🙂 Du har det faktiskt jättefint i ert mysiga hus med takterrass …underbart !

  10. Märkligt! Det känns om som att jag ”tankat hem” lite utav en egen semester och massor av Grekland genom dina bilder! Det har varit en sann njutning för själen! Lite tomt och vemodigt att resan är slut,
    men som jag njutit! Back to work… Tack för dina underbara vackra reportage!
    Maria / Litet Strå

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg