Att ha vardagsfredag igen.

 

Och så blev det en vanlig fredag igen.
Eller ja, vanlig och vanlig, mannen har ju fortfarande semester – men vanlig på så sätt att den spenderas hemma och inte bland gnistrande vatten och låga hus. Men det är ganska skönt faktiskt. Och på ett sätt längtar jag efter höst nu, som om sommaren är ”färdig”. Nu vill jag ha byxor och koftor och stövlar och lyssna på regn och dricka té och känna mig höstsvår. Ni vet.

Men allt har sin tid och det kommer, det också.

Idag ska jag till Böddi och låta håret få lite kärlek, ta en kort vända på stan, försöka leta upp Tindy för en massa kramar och se om jag kan komma ikapp med vad som har hänt här hemma i den riktiga världen under tiden jag varit borta. Och imorgon blir det nog till att gå ut och äta med Elma och Johanna nånstans inne i stan och prata livet och skratta åt dråpligheter. Och så måste jag träffa Nelly såklart. Piratprinsessan.

Men en vardagsfredag idag, alltså.

Känns bättre än jag trodde att det skulle göra.

19 kommentarer till “Att ha vardagsfredag igen.

  1. Välkommen tillbaka ska du vara. Tack för att vi fick följa med på eran magiska resa. Måste erkänna att när jag befann mig i kommunens tjänst och överröst med jobb, då tog jag mig en titt på dina vackra bilder å drömde mig dit.
    Fortsätt att inspirera du…..du din kreativa själ, m

  2. vardagsfredag med världens sötaste son …..gud vad söt han är och han ser onekligen ganska nöjd ut med att vara på känd mark igen…*ler

    Kram

    Pernilla på Piazzan

  3. Nej inte än, jag vill inte börja längta efter hösten än. På måndag går jag på tre veckors semester så jag hoppas på en härlig sommar några veckor till.
    Och stöveljakten drar jag mig för damn you mastodant-vader! 🙁

    Kram på dig

  4. Underbara bilder från er Greklandsresa!och underbar bild på din son!han är såå söt!Undrar förrästen var din vän carl-otto håller hus?Länge sedan du skrivit något om honom.

    1. Carl-Otto bor ju i Göteborg så honom träffar jag ju mest elektroniskt nu tyvärr, därför han inte sysn så mycket på bloggen.

  5. Vilken superbra bild på vovven! Jag blev så glad att se bilden. Sötnos!

    Vet du, vardagsfredag är egentligen den bästa fredagen! Tryggt, skönt och lugnt. 🙂

    Ni ska ha en riktigt bra helg. ♥

  6. Tack Emma för en otroligt underhållande blogg!! Den här veckan på jobbet har det varit tyst och tråkigt och jag har underhållit mig själv genom att läsa alla gamla inlägg på din blogg. Fina bilder och texterna, ja jag har suttit och skrattat högt för mig själv! Man blir bara så glad, tack för det!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg