Att ha kväll (och en ostvinnare).


 

Medan busen klappar Tooka-svans (han är tack och lov snäll och klappar bara med korta undantag för att stoppa den i munnen) skruvar mannen på sin cykel och jag slappar i vanlig ordning och sörplar Snapple.

Men iallafall.  Nu har jag fått en vinnare utav 1000 kr delikatess-mums och det blev Mirijam som kammade hem vinsten. Yippie-yay-yay!

Ha nu en fin kväll allihop. Och ät lite ost vetja!
Det ska jag göra.

16 kommentarer till “Att ha kväll (och en ostvinnare).

  1. jajjamen här smaskar vi på ost och smuttar snart på lite vin som mannen ska korka upp 🙂
    Men snapple…Mmmmm så himla gott!!! Önskar att vi hade det här uppe!
    Drar till NY i Sep då kanske jag kränger hem ett lass av Snapple 😉

    Ha en skööön kväll fina du!
    kram/Sofia

  2. Gullig han är 🙂 Är det den bodyn det står Leo på? Har för mig jag har sett en sån på honom en gång, med ett grönt löv typ. Undrar vart den kommer ifrån? Skulle vilja ha en till min lilla Ida.

  3. Å så mysig bild? En klädfråga igen…… Har för mej att jag läst hos dig tidigare att du tog din vanliga stl på pleasejeans? Jag har shortsen och har min vanliga stl,helt ok,liiite baggy,så tog nu samma stl på jeansen som är lite stora. Kan du svara på om de töjer sig väldigt mycket? Jag gillar ”lite löst” men kanske inte så de trillar av hi hi. Ha en fin kväll. KRAM

    1. Japp Pleasejeansen töjer sig typ en storlek faktiskt, så vill du inte ha dom jättelösa s gå ner en storlek (om det är den modellen med sneda knappar). Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg