Att visa dagen i bilder.

Ni som följer mig på Instagram har nog redan en ganska bra bild av vad jag har hållt på med idag,
men here it goes:

 

 

Jag började med att lämna tillbaka Galaxyn jag fått låna av Ford i nån vecka. Fi . Det var jag inte alls sugen på att göra. Den har varit en fröjd att både köra och att åka i, och nu när man lämnat tillbaka den blir det ännu mer tydligt exakt hur stort behov man faktiskt har av en större bil när man har två hundar och ett barn och noll förmåga att packa lätt. Suck.

 Sedan tog jag min vanliga runda; Redfellas, La Lujo, Factory, Böddi. I den ordningen. På Redfellas kastade jag i mig min standardsallad bestående av kyckling, mozzarella, tomater och wasabidressing och sen en juice till det. Fy tusan vad gott. Och så fick jag reda på att det ju inte alls var imorgon jag skulle träffa Elma och Johanna utan den artonde augusti. Tjahapp. Noll koll har man. Men det går ju bra den artonde också, och så tar jag en dinnerdate imorgon med Tindy istället. Nån som vill följa med?

 

 

La Lujo dreglade jag över skor och önskade att jag kunde gå i superduperklackar. Herregud vad mycket snyggt det finns. Och så klämde jag på lite väskor och petade på några ballerinas och hummade för mig själv. Blev inget inköp dock. Det får vänta tills det är dags för höstskor.

 

 

Och sen gick jag in på Factory och bara tokförälskade mig i den här kappan. Söt så jag dog litegrann, älskar det där ”english nanny”-stuket den har. Men det är inte tillräckligt mycket höst för en kappa ännu så den fick hänga kvar.

 

Och sen gick jag till Böddi som luktade gott som vanligt och kramades så det knakade typ överallt. Vi skulle göra mig det sista ljusare nu, det vi varit på väg mot ett tag. Och det blev  såhär:

 

blus/chillnorway, grenhängarbyxor/allsaints, skor/minns inte, armband/vintage by fé

 Tadaaaa! Mycket ljusare, aningen kortare och lite mer uppklippt än sist. Som vanligt är jag hur nöjd som helst och känner mig urtjusig och vill typ gå tillbaka imorgon och göra nåt nytt eller bara hänga där lite med honom bara för att det är så himla mysigt.

 Och nu är jag hemma och ska skruva upp en lampa i vardagsrummet, tina ett paket kräftor och dricka en Snapple så fort att det isar lite i hjärnan.

En fredag i bilder! Ingen avancerad dag, men oj så skön.
Vardagsfredag när den är som bäst.

21 kommentarer till “Att visa dagen i bilder.

  1. ÅH, du förgyller min dag! Har varit i Spanien i 4 veckor (nöp mig i armen 8ggr /dag vet vad du menar. tog med massa stenar hem för att känna på o nu bara 48 veckor kvar … fast som hundmamma e det lite svårt..

  2. Din pannlugg, den är så fin så fin!
    Nu har jag funderat o funderat o funderat om jag ska kapa mitt hår också samt klippa pannlugg. Så säg ärligt, hur jobbigt är det på en skala? Fixar du den varje dag med fön o borste o stylingsprodukter osv?

    1. Jag tror det är lite olika beroende på hår men jag gör faktiskt inte så mycket. Jag fuktar den på morgonen och fönar den i 30 sek, typ. Thats it. Trodde det skulle vara värre.

  3. Men hallå, sådär kan du ju inte säga… Middag med dig och Tindy, kunde ju inte bli annat än skitkul… Får nog snegla runt på Malmös uteserveringar imorgon;)

        1. Som en blinddejt, fast ändå inte:) ska jag hålla en röd ros i handen och ställa mig mitt på Gustav?;)

          1. Åh men gud vad roligt! Haha en blogg blind dejt 🙂 om det är på allvar så är jag gärna med, hade varit hur roligt som helst ju. Speciellt med rosen 😉

            /iris

  4. Så finfin du blev! Det hade ju varit superkul med middag i sommarkväll men jag kan inte i morgon, annars hade jag dykt upp och kramat dig.
    <3

  5. Hade inte tvekat en sekund, om det inte stått kalas för syskonbarn på schemat! Träffa dig och Tindy är ju bland det roligaste man kan göra, har jag förstått. Fru Sederblad får räknas som en säker källa.
    Passade namnet bättre på framsidan förresten…? 🙂
    Kram

  6. Härlig dag du verkar ha haft.
    Visst är det skönt att ha en dag där man både hinner med lite ”egentid” plus att man får gosa med familjen. Och så blev du ju riktigt snyggisch också:-)

  7. Såååå snygg blus, stod å klämde på den idag. Underbar skön verkar den…
    Åh snygg i håret blev du med, japp ost är det här med;)
    Trevlig helg
    Kram

  8. Riktig lugg funkar tyvärr inte på mig men när jag ser din blir jag lite sugen trots allt :-). Dock har jag satsat på ljusare sommarslingor i mitt röda hår. Provade en mörkbrun nyans förra gången men jag saknade det röda för mycket. Middagsdejt med dig och Tindy låter superkul ju :-). Hoppas att det blir en lika fin kväll som den här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg