Att ha en kväll med bara kvinnor.

 

Vilken skön dag det har varit!

Soligt och varmt och vindstilla och nästan som sommar på riktigt (om man bortser från att det blev molnigt efter lunch då) och vi har suttit ute på framsidan och ätit kräftor och viftat med tårna och tittat på busen som slitit upp gräs för fulla muggar.

 


klänning/stylein, armband/H&M

Och ikväll blir det Lilla Torg med ett helt gäng kvinnor och det ska bli fantastiskt roligt!
Styleinklänningen (som jag har spanat på i evigheter och som äntligen kom på rea här tillslut) ska invigas efter långt väntande, naglarna ska målas med matt lack och tingeltanglet ska på och sen ska det ätas grillad fisk och pratas i munnen på varann och skrattas och jag får lite fjärilar i magen bara jag tänker på det. (Hade det inte varit för att a) hela Malmö är byggt på kullersten och b) jag är totalt inkompetent vad det gäller att gå i skor utan remmar hade jag gärna burit de här till, men nu blir det nog platta skor ikväll, hrm).

Men iallafall. En kväll med bara kvinnor. Vad slår det liksom? Inte mycket.

Vi ses på Instagram ikväll, allihop (eller på Lilla Torg?).
Ha världens finaste lördag.

18 kommentarer till “Att ha en kväll med bara kvinnor.

  1. Åh hoppas ni får det mys! Lilla torg är bara så mysigt..vi var där när L fyllde 30 förra året. Jag va höggravid..;) Men vi hade det mycket trevligt! Vi bodde precis vid lilla torg på Rica. 🙂
    Ha det gott ikväll!
    Kram

  2. Hejsan Emma!
    Jag har läst ikapp mig lite nu på din blogg och vilken mysig Greklandsresa ni verkar ha haft, du och din familj! Så härliga bilder! Ha en mysig tjejkväll!
    Kram
    Anne-Lie

  3. Hoppas du får en sådandär tjejkväll som ristar sig hårt in i minnet & alla sinnen. Fantastiskt läcker blir du med solbränna, ny frillad & den där livsfarligt snygga klänningen. Säger som dig om klackar (tex. dom som Philia-Petra köpt) men inte kul när man känner sig som Jätten Vist som haltar fram. ……krams m

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg