Att ha hängt med en massa vackra.

klänning/stylein, skor/friis, armband & skärp/h&m

 Ja igår var jag ju ute med en hel bunte vackra kvinnor och skrattade så mycket att jag idag pratar som Ulf Lundell. Som ni kan se skippade jag högklackat (den där kullerstenen alltså) och Stylein-klänningen bara älskar jag! Perfekt både för såna här kvällar och arbetsmöten om man bara skiftar stylingen lite.

 

 

De som var med var de här. Tindy, Nicole, Iris och Cindhy. Nicole är en vanlig dödlig utan blogg som vågade sig dit och det är vi sjukt glada för eftersom hon var en vansinnigt härlig tjej som man mest vill stoppa i väskan och ta med hem. De andra har jag ju träffat allihop utom Iris som är en lång, blond isländsk amazon med vissa spännande kopplingar till läkemedelsbranschen. Tindy vet ni ju det mesta om vid det här laget; som vanligt var hon sitt fnittriga yrhätta till jag och försökte lära oss att spela roulette med hjälp av lite bestick, ett sugrör och en burk snus – och Cindhy har Malmös härligaste skratt och lärde oss alla skillnaden i kaloriförbrukning vid allehanda aktiviteter.

Det hela var mycket lärorikt.

 

 

Och så träffade vi en dansk! Han och hans fru hade flyttat till Malmö igår och var mycket imponerade över våra tandpetare. Nu skulle de bli pensionärer här och käka brunch på Hilton och ta det lugnt på dagarna, och vi hade en mycket givande diskussion om scouter (som heter spejder på danska för övrigt).

 

 

Vi åt massor av god mat på Steakhouse och skrattade säkert mer än vad som är brukligt. Men vad ska man göra, liksom? Är det roligt så är det. Vi oooade oss över Nicoles snygga kläder och fina armband, spelade spel, tryckte i oss grillad scampi med hummersås, sneglade avundsjukt på Tindys drink och tvingade kocken att ge oss ostbricka. Den var god, trots att de bara hade Taleggio. Taleggio kan aldrig bli fel.

 

 

Och sen gick vi vidare och satte oss inne på Moosehead och skrattade lite till och pratade laxar och bestämde att vi minsann skulle till Ystad på måndag och hälsa på Nicole och få henne att guida oss runt på The Places To Be så att säga eftersom igen av oss brukar vara där

och sen åkte jag hem

alldeles fnittrig i bröstet och sådär särdeles tacksam över att ha så många fina kvinnor i mitt liv.

26 kommentarer till “Att ha hängt med en massa vackra.

  1. Vilken härlig kväll och vilken härligt sällskap!!! Å vilket snyggt skärp/bälte (vad heter det?) du har till din fina klänning.

    Kram Lotta

  2. Sanslöst snygg outfit, Emma! Du kan verkligen konsten att sätta din egen ”touch” på saker och ting, oavsett om det gäller kläder eller inredning :-). Tack för din alltid lika trevliga och prestigelösa blogg, du vinner så oerhört mycket på din personlighet och respekt för andra. / Ingrid

  3. Tack för en fantastiskt härlig kväll, har nog inte skrattat så mycket på länge! Ser fram emot att träffas igen och göra Ystad med er härliga kvinnor! 🙂

    kram /iris

  4. Vilka snygga donnor :0) Lite avis är ja allt. Igår deckade ja framför tven… ibland måste man det, men nu önskar jag att jag hängt med er. Får man planka in på er måndags aktivitet?

    Kram goding!

      1. Tack! Och vilket sammanträffande. Jag och mannes har idag bestämt att vi åker på utflykt till Ystad imorgon. Perfekt! Har unnat mig en semesterdag imorgon.

  5. Har nog aldrig önskat bo nära Malmö som nu så man kunde få ta del av dessa eminenta middagsträffar. Måste vinna lotto och skaffa privatplan 🙂

  6. Ser underbart ut. God mat å härliga vänner kan ju inte bli bättre….. Å håller med VILKA snygga armband;)
    Ha sköna söndagen
    Kram

  7. ha ha ha , Åhh Cindhy..Franks ord:))
    Sen var det… Laxen2….chapps..is på påse…apotekets nya bevingade ord..kanske skulle Franks bevingade ord passa in solklart där i Apotekets reklam, eller hur:) TACK för en underbar kväll..är hes.:))

  8. Sååå snyt klänning men uj vad genomskinlig?? Tycker jag ser en knälång under kjol eller????
    Vad har du för storlek?
    Ser så smal ut har du rastat i vikt?
    Lång? Kg? Nyfikna ja. Geting midja där..
    Kram

    1. Hej Eva!

      Klänningen är lite genomskinlig, men mest när ljuset ligger rakt på. Så under har jag en underklänning för att inte bjuda på för mycket party 🙂 Denna har jag i en S.
      Jag äger ingen våg men är 163 cm lång. Jag har inte ”rasat” i vikt (om man inte räknar från förlossningen ha ha) men kroppen jobbar fortfarande med att återhämta sig från graviditeten. Jag gick ju upp över trettio kilo – det är mycket på mig.

      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg