Att inte längre ha regn.

kofta/day, byxor/noanoa, stövletter/alberto fermani, blus/day, halsband/icon

 

Det regnade när jag begav mig in till stan idag.
Stora, stressade droppar som målade landsvägen blyertsmörk och gjorde så att dammet inte virvlade bakom bussen vilket annat är ett av de säkraste tecknen på sommar enligt mig, och jag hukade under mitt paraply som jag fått av Tindy och konstaterade att jo jo, nu är det höst.

Det gick över. Kan vi säga.

Efter en timme i stan där jag druckit chai på soja och väntat på mitt möte så försvann alla moln och det blev krusig-i-håret-kvavt och jag svettades ymnigt i mina stövletter och fick kränga ner koftan i väskan för att inte dö av svallningar, och när det var dags att träffa de förutbestämda så var jag aningen varmsvettig och klibbig men glad ändå. Det var för övrigt ett mycket märkligt möte, där vi mest satt och konstaterade en massa saker utan att egentligen komma fram till nåt – nästan som om vi dansade. Avvaktande, försiktigt, lite mjukt för att inte trampa på några tår.

Ja. Märkligt. Men förmodligen hur bra som helst i slutändan.

 

 

För att skaka av mig känslan efter mötet gick jag en sväng inom Factory och hummade åt alla höstnyheter och fläktade mig med ett provrumsdraperi och pratade lite strunt. Det hjälpte. Och sen var det dags för Böddi för att trimma lugg och det hjälper alltid – han kom i linne och den-siste-mohikanen-tofs och kramade mig så mycket att det knakade igen, och sen fick jag höra roliga saker som hänt i hans liv vilket fick mig att applådera och säga gooooood! goooood for you! och studsa lite i stolen.

Och nu?

Nu är jag hemma och har städat och tvättar lakan och jagar saluki med dammsugaren
och funderar på om detta inte är en kväll för ett bad, den här också.

33 kommentarer till “Att inte längre ha regn.

  1. Gillar verkligen jeansen. Vad heter modellen?

    Och sen ska jag rapportera att regnet nu har anlänt med full kraft till Mälardalen.

    Kram, kram

      1. Ha, ha! Så går det när man är skelögd (dock opererad), översynt och har brytfel. 😉 Jädrigt snygga var dom jeansen, eller jag menar byxorna. 🙂

        Kram

  2. Alltså Emma nu måste vi snacka allvar. Det därnia paraplyet är det Malmö-säkert? Om det är det så ska banne mig jag också ha ett! *nickar bestämt*

    Kram på dig gumman!

  3. Snyggt. Snygga brallor. Vad har du för st på dom?
    Näääär kommer inrednings repotaget hemma hos er? Finns det på bloggen?? Vill se mer. Hur bor ni? Hur stort? Osv nyfikna jag.
    Kram Eva

    1. Hej Eva!
      Jag har S i dom. Jag vet inte när reportaget kommer, det var ju en frilansare som var här så jag vet inte ens vart det hamnar 🙂 Har inte sett bilderna själv ha ha. Vi bor i en skånelänga på 140 kvm.
      Kram

  4. Men åh, regnparasollet! Skulle kunna tänka mig att ha flera molngråtande dagar om jag hade ett sådant i min ägo. Och du då din vackra malmööska björk(sångerskan, inte trädet. Inte för att trädet är fult pånågot sätt men ja du fattar)älva, så fin du är!

  5. Det är ju redan konstaterats åtskilliga gånger ovan att brallorna var supersnygga, koftan fantastisk och paraplyet var underbart.Och jag vill bara säga att jag håller med.

    Japp.

  6. Nu har jag letat ihjäl mig efter skorna hos Fermani men inga verkar stämma med de på bilden. Please vad heter skomodellen? kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg