Att se om det kan vara nåt för nån av er.

 

Efter en fullspäckad dag och en kväll som bland annat avslutades med det ni ser ovan (jag ska visa hela den här dagen imorgon) så sitter jag nu hemma och är proppmätt och jäser och svarar på mail. Men så har jag ju lovat att titta in ikväll och så har en liten fågel viskat i mitt öra att Beach House minsann söker nån alldeles extra – och ni är ju nåt alldeles extra! Så kanske kommer nån av er kunna få nytt jobb? Hur kul hade inte det varit!

Nu vet jag ju inte allt, men de söker en resande agent (alltså nån med eget företag) för området Sydväst (söder om Karlstad/Jönköping/Kalmar) och ni kan maila till info @ beachhousecompany.com om ni vill veta mer eller berätta hur bra ni är eller så.

Oh, oh tänk om det är nån av er de söker! Då skulle jag nog skratta en hel dag av glädje, tror jag.

Men nu? Sofftime med mannen, ett stort glas bubbelvatten
och fötterna i pälsen på en sovande saluki.

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “Att se om det kan vara nåt för nån av er.

 1. Åh roligt! Håller med Jannike, detta måste ju följas upp så vi får reda på om det är någon av dina grymma läsare som fick jobbet 🙂 Kram

 2. ja det är så smart , så smart det här med nätet …säker på att de hittar en stjärna via dig…*ler

  Kram

  från ett Göteborg där vi också går loss på berg med hemodlade rödbetor

  Pernilla På Piazzan

 3. Ingår det underbara lakan som arbetsförmån tro? Då är jag beredd att sadla om tror jag bestämt 🙂 Nej, skoja bara! Men det är ju ett toppenerbjudande för rätt person, så jag hoppas att rätt person läser precis här hos dig 🙂

  Kramar

 4. Det är så fint hur du använder din stora blogg till att hjälpa andra tjejer. Allt du gör från att lägga ut en jobbannons till en bloggdag som kommer glädja andra tjejer och ge dem en chans att nätverka. Det känns som det mesta du gör i bloggväg är så osjälviskt. Det är inte alla som kan säga det.
  Det är så beundransvärt, du inspirerar mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *