Att ha haft onsdag igår.


 

Igår började jag dagen med lunch med Rolf, min mentor. Det var såklart vansinnigt trevligt! Vi satt på Indian Side på Lilla Torg och åt hur mycket som helst och planerade lite inför min bloggdag den 15 september och pratade om hur semestern hade varit och vad vi egentligen borde göra med våra liv.

 

 

Jamen ni vet. Vad man ska bli när man blir stor, vilka revisorer som är bäst, om det finns roliga jobb på 60% och huruvida Rolf kan skita i att betala sina parkeringsböter nu när han har blivit generalkonsul (det där sista kan det mest ha varit jag som var intresserad av). Och så sa Rolf att han hade en dålig hårdag vilket jag tyckte var fantastiskt roligt.

 

 

Och sen gick jag till Tindy och satt där i en hörna och svettades för då hade sommaren kommit igen såklart och jag var på tok för överklädd, men det var supertrevligt och jag hann prova alla plagg i butiken typ två varv och prata om dagens fotografering hos Fuffe innan jag var tvungen att gå vidare.

 

 

Till Böddi!

Vi hade en ”bring family to Böddi”-dag igår där både mannen och jag fick bli friserade. Inte busen, dock, jag har inte hjärta att sätta saxen i hans lockar ännu. Mannen blev av med sin ”sovit-under-broarna”-look och jag fick en lite uppfräschning vilket var välbehövligt. Busen fick titta på sig själv i stora speglar och krama Böddis vrålsnygga fru Harpa vilket han var fantastiskt nöjd med. Go figure. Vem skulle inte, liksom?

 

 

Iris var där också! Och Emschen, men henne glömde jag helt bort att fotografera, för vi var så uppe i nåt annat spännande att jag inte ens kom ihåg att jag hade kameran med mig.

 

 

Och sen gick jag inom Factory för att hämta upp två vansinnigt vackra damer för middag på Lemongrass.

 

 

Där satt vi i någon timme och åt dundergott och pratade om livet och nybyggande av hus och kommande fotograferingar och klurade lite på en tävling och man kunde fortfarande sitta ute utan att frysa det minsta vilket kändes helt galet men självklart ändå.

Och sen åkte jag hem och pussade på min nyklippta man och filade lite mer på bloggdagen, och alldeles snart kommer ni få veta när och var och hur och sådär men först måste jag göra ett riktigt program och dricka varm choklad och sjunga ”En kuuulen natt natt natt” för busen.

Rekommenderade inlägg

29 kommentarer till “Att ha haft onsdag igår.

 1. Oj, vilken macho Böddi! Han ser typ ut som att han skulle kunna slita av hela huvudet om inte håret vill som han vill. 😉

  Kram, kram

   1. Ja det är Ester Eleonora, jag har en likadan. Den är som ett linne, med ganska vida ”armhål” så den är inte så snygg utan något över. Men fantastisk med tex en kofta över som ni ser! Jag älskar den! (och man måste ha ett linne under om man inte vill köra den vågade stilen)

 2. Det är så härligt att läsa om dina dagar on-the-go Emma. Känns så levande och kan nästan se dej vevande, gestikulerande och skrattande framför en som du brukar karaktärisera dej. Härligt.

  Therese

 3. Vilken fullspäckad dag!

  Alltså det här med mentor verkar vara en så himla bra grej. Eller över huvud taget, att man träffar någon med ett syfte. Nog för att jag älskar att kompishänga, men ibland vill man verkligen ventilera något visst.

  Alltså om hans dåliga hårdag ser ut sådär.. En dålig hårdag är inte en dålig hårdag om den inte kräver 2 schamponeringar och en flaska balsam 😉

 4. En kulen natt spelas i bilen på repeat VARJE morgon HELA vägen till förskolan.
  Jag, som inte ens är musikalisk, kan numera sjunga en andra-stämma på den.
  Lika bra att göra nåt kul av det, för lyssnar på låten gör vi 🙂

 5. Härlig dag!! Så typiskt, jag missar även denna bloggdag;( suck, men vi har möhippa för bästa vännen så det blir en bra dag ändå..
  Kram

 6. Din dag verkar ha varit kreativ & givande för det yttre & inre. Han som sitter i frisörstolen (din man) verkar livrädd, hoppas dock att resultatet blev godkänt. Frisörer med det utseende klan nog skapa rädsla hos män samtidigt som vi kvinnor blir nyfikna på så genuint tuffa skal. Tackar & bockar, åter igen, för en blogg av högsta kvalitet………..krams m

 7. Tack för din fantastiskt fina blogg och allt det roliga som du skriver.
  Jag undrar vad det är för märke på dunjackan som din vän på den vänstra bilden har på sig. Det var en så otroligt snygg färg.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.