Att bjuda in till Bloggdag.


(Och alla är inbjudna, såklart, men med tanke på programmet tror jag att man har mest ut av dagen om man har en egen blogg. Men det där känner ni ju själv).

Så. 15 september klockan 15:00 här. Det är där det händer. Jag har lite fler överraskningar på lur den dagen ska ni veta.

Och Fru Sederblad? Henne hittar ni här.

Hoppas vi ses!

Rekommenderade inlägg

54 kommentarer till “Att bjuda in till Bloggdag.

 1. Vore jätte kul om det inte varit för det faktum att jag åker till Side i Turkiet den dagen. Hoppas att det blir fler gånger.
  Kram

 2. Jagvilljagvilljagvill!!! Men jag bor på tok för långt ifrån!
  Dock håller jag precis på att starta upp en blogg, så kan det möjligtvis tänkas att du delar med dig lite av dina kunskaper å klokheter här efter den här dagen??
  Det vore förtjusande! 🙂

 3. Sådär. Då är jag bokad, tror jag. Cecilia hade gått för dagen, men jag mailade. Var med på Bloggträffen i februari med (make och hade ingen egen blogg). Denna gång blir det utan make men med egen blogg.

  Hoppas på att få ihop logistiken bara.

  Kram Lena

 4. Ohhh va skoj!! Har aldrig varit på något sådant här på riktigt (bara genom era bloggar) men nu när jag själv håller på att bygga upp en blogg MÅSTE jag ju gå!!! Hoppas jag inte blir för starstruck av alla härliga bloggisar

 5. Jag vill ha både plats och middag, men kommer inte fram på Clarions tel.nr. Alla vill väl dit kan jag tänka!
  Får skriva istället!
  Kram

 6. Atans oxå den dagen åker jag till Mallorca:((
  Hoppas på flera sådana bloggträffar Malmö sist var såååå bra.
  Hoppas ni får en trevlig träff
  Kram

 7. Skickade precis iväg ett mail om en anmälan så hoppas på att få plats och svar från Cecilia inom kort.
  Vore roligt att både få se och träffa dig och alla härliga bloggerskor.
  // Tess (fd. Istla.se)

 8. Jag har läst din blogg ett bra tag nu och måste säga som de flesta väl säger; du är en energispruta! Precis vad jag behöver när det är som segast. Tack för dina underbara inlägg. Hade varit kul att komma på din bloggträff. Måste checka så det funkar med familj och så. Jag har en blogg som just nu är på väg att dra sina sista andetag. Vet inte varför jag inte får den att funka. Hål i huvudet kanske? Vad vet jag? Ska försöka rycka upp mig, men det är fullständig torka på hjärnkontoret och jag är URUSEL på bilder. Vet att man måste, jag vill men…Iphonen innehåller just nu 397 bilder, kameran ca 250..Dessa ska över till datorn på ett tjusigt sätt och sedan hittas igen!!! OJ, det blir mycket. Men Fru Sederblad kan kanske ge mig tips!? Än en gång, Tack för en underbar underhållning i din blogg och även dessa tjejer som du länkar till. Jag blir lycklig ner till tårna. Hur roligt skulle det inte vara att få sitta som en osynlig fluga på bordet när ni träffas! Herregud, jag hade skrattat och njutit och bara tyckt att ”Gud vad det är härligt att leva som en osynlig fluga och ha såhär kul mitt i veckan”! Typ. Härlig helg till dig

 9. Skulle vara kul att veta om det är många som ska stanna över natten, och om det är någon som kör mellan malmö och helsingborg. En facebookgrupp kanske kunde anordnas så vi kan styra upp saker? Jag har inte bestämt mig om jag ska eller inte ska stanna i helsingborg.. Hotellfrukost är dock alltid helt rätt..

  Kram / iris

  1. Jag kommer också åka från Malmö (om jag nu har fått någon plats!!!) men inte stanna över natten. En facebookgrupp låter strålande för samordning 😉 dock är jag inte så haj på att göra en….

   1. Ska oxå åka från Malmö men tänkte tåget så jag kan ta några glas. Man vore kul att mötas upp så man har någon att prata med på tåget :O)

    1. Jag tänkte också ta tåget, vi får se till att komma i kontakt med varandra innan den stora dagen 😉

 10. Tänker att ni får en fantastisk träff med alla dessa fantastiska kvinnor, hade gärna kommit och inspirerats men tyvärr…….:(

 11. Åh. Jag borde ha kunnat gå, kusinvitamin gifter sig den eminenta dagen där någonstans nedåt landet men så fyller ju en liten skatt 1 år dagen efter och även om han inte kommer att minnas sin första födelsedag är det speciellt för oss som skapade livet 🙂 Hoppas ni får det roligt, det kan jag inte tro annat!

 12. Som jag skrev till Fru Sederblad – glöm inte oss som bor utomlands. Låt oss utnyttja tekniken vetja! Webinar, Skype, videokonferens?

  Please. Vill ju också vara med på en del av programmet!

 13. Först ska jag gratulera för nomineringen av årets bloggmamma, du har min röst!
  Hade lätt kommit om det inte va så långt bort, snälla kom till Stockholm!

 14. Nej nu missar jag det igen!! Denna gång är jag i Paris.. inte så illa det heller för att vara ärlig, men det skulle ju varit så kul att få delta i bloggdag nr 2 🙂 Hoppas det blir en toppendag!

 15. Gruppen ”Vi som ska ta samma tåg till bloggdagen!” har nu skapats på fejjan. Joina den om ni ska tåga ifrån Malmö så gör vi tågresan lite festligare! 🙂

  kram /iris

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.