Att ha haft en fantastisk kväll.

 

Herregud vad roligt det var igår! Maj gådd.

Jag har skrattat så att det värker i revbenen, och jag har fortfarande så mycket fniss kvar i bröstet att det inte riktigt får plats. Underbara, underbara människor. Åkte ju med Tindy, Fru Sederblad och Emschen för att fotografera Fuffes festvåning till den stundande hemsidan, och när vi ändå var i farten tyckte Fuffe att vi kunde göra nåt trevligt av det. Så han bjöd in lite vänner, jag tog med lite vänner och så vart det en grillkväll minsann!

Låt oss ta en titt:

 

 

Här sitter Frugan och Emschen och har det trevligt.

 

 

Så vi grillade och satt till bords och avhandlade katter, Ekebo, petflaskor i skogen och vikten av att alltid bära kniv, och jag har skrattat skrattat skrattat och fotograferat och skrattat lite igen och kramat på Fuffe och klappat hundar och njutit av utsikten och vikt mig dubbel mellan några av de härligaste kvinnorna i världen. Jamen titta bara. Tindy liksom. Vad gör människan?

 

blus/gammal vintage by fé, beck s-sjal/country-dreams

 

Och sen blev det mörkt och alla tåg till Höör skulle sluta gå så vi fick kasta oss in i bilen för att stackars Emschen inte skulle bli strandad, och sen åkte vi genom ösregnet och skrattade lite till och pratade allvar också – om när saker inte är som de ser ut och den där känslan när man blir sviken av nån man tycker om. Och sen bestämde vi att det här måste ju göras om bums, en roadtrip kanske, och så enades vi om att Salong Pantalong absolut var ett ställe värt att besöka och att det finns alldeles för lite motorcirkusar i vårt liv.

Och sen sa vi hejdå och tog oss hem och det här –

det var en kväll att leva på länge.

Rekommenderade inlägg

24 kommentarer till “Att ha haft en fantastisk kväll.

 1. Jag skrattar till lite då och då här hemma när jag tänker på allt. Rikard är utan tvekan den som gjorde starkast intryck. På efterfest med blodiga arma, inget konstigt alls. Hahaha Salong Pantalong jag döööör!

  Det allvarliga har också stannat kvar hos mig och jag inser att jag måste öppna ögonen och se världen för vad den är.
  Tusen tack för igår!
  Kram

  Ps. Bilden på mig ska nog inte hamna på hemsidan för då skrämmer vi bort folk från en fantastisk festvåning haha

 2. Vilka fina bilder, ser ut som ni haft det underbart! Den där fru Sederblad är ju så jäkla snygg eller ja det är ni alla förresten!

  Tack förresten för receptet på rödbetorna. Jag har ALDRIG vågat äta rödbetor innan, mer än i rödbetssallad, men igår gjorde jag ditt recept tillsammans med 5 andra små plockmatsrecept och den var verkligen to die for! Helt otroligt gott.

 3. ha ha ha , jag skrattar med min hesa röst så tårarna rinner, oj oj oj 🙂 Jamen jag och simglasögonen..Det kändes ju så rätt liksom, att se allt i lite sådär nedtonat rött:) Och Angela, jag kollade ju bara in din solbränna:)
  – Fii och jag som har fått gå akut till tandläkaren nu i morse för en låst käke….för att jag skrattade för mycket igår:)

 4. Hej
  Vad är det för spännande festvåning? Letar nämligen just nu festlokal till vår bröllopsfest…

 5. ekebo alltså… ojoj, det var längesedan 🙂 är fortfarande lite smått sur över att maken lyckats pricka in sin 40-årsfest på samma dag som bloggträffen… tror du han blir sur om jag åker 😉 kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.