Att visa dagen i bilder istället.

 

fågelbur/modesto, växt/eucalyptus, favoritsjal/country-dreams, väska/bloominghome

 

Som ni förstår har det inte hänt överdrivet mycket här idag.

Jag har legat på soffan och ätit mina Dumle och ojat mig, alternativt kasat runt med kameran i näven och sporadfotograferat här hemma i på tok för långa mjukisbyxor och sladdrigt linne. Men det har varit fint. Vi har ätit godis och sett House och slappat i soffan och bunkrat upp med ost för kvällen och läst för busen och klappat flickorna på magen och tänt det där underbara ljuset som doftar chai och liksom gör luften mjuk på något sätt. Såna saker.

Snart är jag nog pigg igen, men fram tills dess kan jag leva med det här. Hemmastillheten.
Och så mycket choklad att jag mår snudd på illa.

Rekommenderade inlägg

21 thoughts on “Att visa dagen i bilder istället.

 1. Här har det också varit en riktigt latlördag. Just nu kombinerar jag godisskål med vitt vin. Allt går om man bara vill. 🙂

  Jag håller på att göra en oberoende undersökning så här på smågodisets veckodag. Vem vet inte vad en snusklubba är för något???? Min man vet inte det och för mig är det nostalgi.
  Emma, snälla! Säg att du vet vad en snusklubba är!!!!!

  Kram, kram

 2. Haha, asså jag kan inte sluta tänka på den sjukt roliga kommentaren du lämnade hos House of Philia tidigare idag angående att “gummistövelkvinnan snart kommer kommentera”. Vet precis vem du pratar om och hon kommenterar ju så fort man drar på sig sina Hunters! Tycker iaf att ditt yttryck för henne passar utmärkt och det gjorde min dag. Skrattar högt för mig själv, helt seriöst 🙂

  Underbara bilder och tack för en härligt blogg!

  Kram Michelle

 3. Krya krya! Fint att ni gör det bästa av situationen i alla fall! Jag myser också i soffan och äter chips och dip. Jag som aldrig äter chips och dip annars. Den här gravida världen är spännande, nya cravings varje dag 🙂

  Och till Linda här ovan, jag vet också vad en snusklubba är! Bästa biogodiset 🙂

  Kram!

 4. Fina vovven:) Ser ut som att han följt flocken idag och slappat han med:) Sura nappar har orsakat illamående här i min soffa…

  Ha det så gott/ Sofia PR

 5. Hoppas att du vaknar upp till ett bättre mående idag!! Men vi behöver nog alla tillbringa en dag i soffan ibland. Har du tänkt på att allt går mycket lättare med lite choklad i munnen.
  Har länkat till dig på min blogg…..hoppas att det är ok. Krams m

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *