Att vara aningen piggare.

 

Och så vart det söndag och jag blev piggare, äntligen, och ute är det murrigt och grått och gör så att det som finns kvar av rosorna vid dörren slokar trött – men det är perfekt väder för att vara semisjuk och ta igen sig under filtar och leka “vaaaar är mamma” med en buse. Och sommaren kan få vara slut nu om den vill. Det gör inget. Känns i vilket fall som om den bara hälsade på i år, som en släkting man inte sett på länge.

Idag ska jag stanna inne och se till att få undan lite saker. Jag ska redigera bilder jag tagit åt Creative, stoppa saker i en pärm, sortera papper, gå igenom mail och göra klart föredraget inför Bloggdagen. Underbart att ni är så många som vill komma! Jag tror att vi kommer få hur kul som helst. Och så ska jag njuta av att det är söndag och att vi alla är hemma och att regnet gör det där ljudet mot rutorna som får hela huset att kännas som en tågvagn.

Ja. Lite så gör jag idag.

Rekommenderade inlägg

14 thoughts on “Att vara aningen piggare.

 1. Skönt att du känner dig bättre, låter som en skön söndag med mystid… Själv blir det jobbet strax..
  Åh vad jag ville vara med på bloggdagen!! Jaja, nästa gång då ska jag bara vara med;)
  Ha fina dagen
  Kram

 2. Skönt att du mår bättre! Och det är en perfekt dag här i Skåne för att smyga igång lite lätt.
  Fick härligt besked från Cecilia på Choice att jag fick en plats på bloggdagen =) såååå glad!! Du är så duktig och driftig som drar igång detta. Får man kanske lägga in en önskan om en Facebookgrej för Bloggdagen så att vi kan komma i kontakt med varandra för samåkning till Helsingborg?!? Önska får man ju….
  Fortsätt njut av söndagen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *