Att kunna vinna 1300 kr hos Modesto.

Har ni kikat in till Modesto nån gång? Om inte är det dags att göra det nu.

För att i samarbete med Modesto ger jag nu en av er chansen att vinna ett presentkort på 1300 kr att rocka loss för där inne. (Och där finns rocka loss-potential. Tro mig. Been there, done that om vi säger så).

Som vanligt är det inte klurigt att vara med. Du behöver bara:

1. Gilla Modesto på Facebook här eller anmäl dig till deras nyhetsbrev här.
2. Och skriva i en kommentar här nere vad som skulle få komma hem och bo hos dig om du vann.

Färdigt!

Tävlingen avslutas på onsdag den 12 september klockan 12:00.

Lycka till!

248 kommentarer till “Att kunna vinna 1300 kr hos Modesto.

  1. Ooooh, så mycket fint!! Tror minsann att minst ett Baby påslakan Rådjur från ByNord och lykta från Nordal skulle få flytta in till mig direkt!
    Kram

  2. Gillar på FB!

    Och det är ju nästan omöjligt att välja ut något bland allt fint! Men det lutar nog åt en snygg höstväska och skärp från Liebeskind. Love love love!

  3. Gillar och har nyhetsbrev sen tidigare, älskar dem! Så lustigt att just det bältet ligger på bilden… som jag tänkt knappa hem 🙂 Nu får jag ju vänta lite och hoppas på turen istället! Kram Marthina

  4. Jag hade absolut velat ha ett bälte från liebeskind i brunt! Alla har dom nu men dom är ju bara såå fina =) Och varför inte ett par snygga bruna stövlar till som matchar! Gillar på FB =)

  5. Jag har gillat på facebook och om jag vinner kommer jag gå bananas bland deras keramik från Rif design och en och annan ljuslykta om det finns en slant över.

    kram /iris

  6. Åh, Modesto är verkligen en favoritnätbutik! Lätt att bli lite ruinerad på grund av allt fint i deras sortiment. Om jag vann presentkortet skulle jag beställa de ljuvliga babypåslakanseten från ByNord då vi väntar vårt första barn och har börjat ”nesta” inför lilla knytet, som dock kommer ut först om några månader (smått overkligt men så oerhört spännande och kul!).

  7. Holy macaroni!
    Jag skulle direkt ekipera mig med nitskärp och smycken från aijlajk!
    Eller mysa till det med fantastiska lyktor inför höstens myskvällar.

    Kram Maria

  8. Gillat! Och listan kan göras lååång över vad som ligger på min önskelista. Allt från döskallearmband från GoodHabit, Liebeskinds datorfodral med nitar, crazy horse stövlar från Billi Bi, ljusstakar på bricka till ett sött baby påslakan med rådjur från By Nord. Åh va jag vill ha allt! Tur att man snart fyller år 🙂 Håller tummarna extra hårt.
    Kram Caroline

  9. Hej!

    1. Gillar på Fb (Hilde Jensen) och har anmält mig till nyhetsbrevet.

    2. Nu hoppas jag verkligen på tur, har hittat så många saker som är välkommen hem till oss!
    Vi hälsar välkommen till en hedersplats i vardagsrummet; http://www.modesto.se/nyheter/ljusstakar-vita-set-om-3-
    Till köket välkomnar vi: http://www.modesto.se/nyheter/vaggklocka-
    Och som en blickfång i hallen välkomnar vi: http://www.modesto.se/nyheter/ljushus-2

    Helt underbart snygga och praktiska saker ♥♥♥

    Kram

  10. Hej!

    Åh, då skulle ett bälte från Liebeskind och en blus från Twist & Tango gärna få flytta hem till mig…
    Jag har gillat på FB och prenumererar nu på nyhetsbrev.
    Hoppas, hoppas 🙂

  11. oooohhh så mycket fint:-). Skulle nog lägga till en slant själv och investera i mitt favvomärke Liebeskind, bälte LKB50 Black och väska Helene Stone. Kram Sarah

  12. Gillat på FB med glädje, hittade ju galet mycket jag vill ha. Lampan på tre ben (bord och golv), lakanet med älg på, ljusstakar på bricka och typ alla kuddfodral m.m!

  13. Tjoho sicken tävling! 🙂
    Gillat sedan innan!
    En hel hög av keramik av Rif design hade fått flytta hem hit, in i vårt (snart målade vita skåp) fina gamla skåp!
    Nu är det väl bara till att hålla tummar och så tårna också kanske. 🙂

    Ha en fin dag!
    Kram

  14. Åh, jag har länge gått och suktat på bältena från Liebeskand, men efter flytt och renovering har jag gett mig själv köpstopp. Nu har dom ju dock fått in billigare bälten som är minst lika tuffa. Ett sådant skulle få komma hem till mig!
    Smyckesskrin i glas, kuddfodralet i jeans och den balla ubåtsinspirerade lyktan från Nordal skulle också göra sig suveräna här hemma! 🙂

  15. Hejsan,
    Jag har anmält mig till modestos nyhetsbrev.
    En lampa ”tripod” skulle få flytta hem till mig direkt och gärna några nya kuddar till soffan, något nytt halsband till mig någon mysig hösttunika m.m…..finns såååååå mycket fint!

    Hälsningar
    Helen Fredriksson

  16. Gillat på fb samt försöker till tusen att få hem nyhetsbrev, men för tillfället vill inte hemsidan som jag vill..

    Vem vill inte ha den fantastiska ”Ljusstakar på bricka” av Nordal?! Den hade suttit som en smäck på vårt lilla bord här hemma!
    Och sen hade jag älskat att prova Voulspa doftpinnar eller doftljus, det kan liksom inte bli fel!!
     heja Modesto! Ni hade gjort min och min familjs höst!

  17. Gillar och får nyhetsbrev sedan tidigare=) Och om jag vann så skulle det antagligen bli en golvlampa på tre ben eller kanske stövlar…ett skärp skulle jag behöva…men, nej det lutar åt lampan då den skulle göra sig fint i vårat nya hus=)
    Kramen

  18. Har gillat på Facebook.
    Eftersom jag är helt galen i smycken hade jag valt ett par örhängen från Leetal Kalamanson och jag hade ganska precis hållet mig inom presentkortets ramar.

  19. Är barnsligt förtjust i Birdcage från Nordal. Otroligt vacker… nästan som man önskade man kunde bo i den ; )

  20. Hej! Åh, vilken lyx det hade varit att unna sig lite ny keramik från RIF Design, sån sak jag inte riktigt prioriterar att spendera pengar på. Det önskar jag mig! 🙂

  21. Oj! Du är generös med tävlingar och tackar ödmjukast för det eftersom det ger lite extra spänning mellan dammtussarna. Jag gillar på FB.
    En golvlampa med tre ben skulle få flytta hem hos mig eftersom den jag har är i värre lutning än ett visst torn i Piza…jo, också den sööööta renen, Rag Animal Ren!

    Kram

  22. Gillar på FB och den vita renen från Affari, ja den hade omedelbart fått flytta in här oss mig om jag vann.

    Önskar dig en bra dag!

  23. Härlig tävling! Hoppas på vinst denna gång. Jag har anmält nyhetsbrev. Det är mycket fin jag skulle tänka mig på Modesto. Det skulle bli ett bidrag till väskan ”Grace” från Liebeskind eller ett par örhänge från Leetal Kalmanson sen finns det massa annat också men detta står högst på önskelistan!
    Hoppas, hoppas…
    Kram Jenny

  24. Gillar på fb:) Skulle gärna utöka min höstgarderob så skulle välja minus-byxorna med de snygga nitarna!!;)

  25. Oooooppppsss vad generöst!
    För de pengarna skulle jag få mycket, nya armband, kuddfodral, keramikmuggar å en massa annat fiiint!
    Skulle jag lyxa till det lite skulle det få bli ett par Crazy Horse Taupe short-boots…

  26. Nu har jag gillat! Finns hur mycket som helst att välja på i denna underbara affär! Något jag har spanat på ett tag är ljusstaken som du har med på bilden, den med flera stakar. Hade passat perfekt hemma på vår fina skänk.
    Kram!

  27. Jag gillar på Facebook! Ja, det är inte lätt att välja… Men, jag ÄLSKAR fågelburen från nordal så den skulle nog få flytta hem till mig! 🙂

  28. Har gillat på Facebook.
    Och när jag vinner- okej- OM jag vinner , så skulle jag gärna vilja ha den perfekta vita skjortan från Twist & Tango, en tröja från samma och sen kanske ett bälte.. eller kanske bara en väska? Eller lite doftljus…
    Ja, att hitta nåt vore inte så svårt! 🙂

  29. Ja, jösses Amalia vad mycket fint. Jag hade nog valt att lägga till några hundringar för att kamma hem den fina buren. Det är nåt visst med fågelburar. Vackra. Om de är tomma. Eller fyllda med ljus eller växter. Inte fåglar.
    Eller så hade jag köpt ett par boots.

  30. Jag hoppas hoppas så där mycket man bara kan, att jag vinner denna tävling om presentkort på Modesto! Om jag vinner köper jag utan att blinka en tjusig väska. En väska som jag kan gå omkring med och känna mig riktigt fancy och snygg i, även när jag har mjukisbralla på!!! Jag har gått länge nog och burit datorn och arbetspapper i en ganska så gräslig väska…Annat kan också få komma och bo hos mig…För mig skulle en vinst innebära stor lycka och glädje, jag skulle bli så glad, så glad. Magiskt superglad!!!

    Tack för en mycket jordnära och fin blogg! Tack för att du delar med dig av din vardag!

    Ha en fin dag

    Kram Elin

  31. Gillat Modesto på FB!
    Jag skulle vilja ha:
    Halsband ”Berlocker”
    Ljusstakar på bricka
    Sjal Stjärnor, beige
    Trasmatta 75* 250

    /Carin

  32. Hejsan, gillar på FB och önskar mej zinkhus, Keramik från Rif, vita ljusstakar från Affari, snygga bälten, fågelbur, doftljus, ….måste man välja?!
    Hoppas på tur,
    kram Camilla

  33. Ooh la laaa! Så mycket fint och vackert det finns hos Modesto! Jag skulle fylla mitt icke existerande dressingroom med massa sjalar och smycken om jag hade lyckan att vinna! Har anmält mig till nyhetsbrevet och ska givetvis gilla facebook så jag kan inspireras och kanske shoppa lite också! 🙂 Ha en riktigt lovely dag!
    Kram Tarja

  34. Gillar redan och har anmält för nyhetsbrev!
    Jag skulle köpa en ny väska eller skor…eller tröja…..fast voluspa ljus skulle inte vara fel…..åh så mycket vill jag ha hiihihihi

  35. Gillar!!!
    Oj svårt att välja, men jag tror jag skulle klicka hem påslakanet med älgen från By Nord till min älskade lilla son =) För att han älskar djur och natur och känner sån empati för andra varelser fastän han bara är 2 år!

    Kanontävling!! Nu håller jag tummar och tår =))

    Kram C

  36. Ah så mycket snyggt!!! Fastnade för de snygga bootsen med stjärnor och nitar och nu kommer jag säkert inte kunna sluta tänka på dem, snacka om perfekta höstskor!!
    Men så ligger jag här hemma med ett diskbråck antagligen och är helt deppad över att precis ha blivit sjukskriven så jag undrar om jag inte klickat hem lite nya doftljus och annat fint till hemmet som hade kunnat ”piffa” upp de trista dagarna i hemmet just nu.

    Kram

  37. Oj vad mycket fint!! Gillar på FB
    Lätt val 🙂 Golvlampa ”Tripod” skulla passa perfekt in i vårt nya hem.
    Kram Hannah

  38. Gillar på Facebook och har anmält mig till nyhetsbrev. Shit, var ska man börja… Om jag skulle vinna skulle jag införskaffa saker att liva upp höstmörkret med. Doftljus och minst en av alla vackra ljusstakar som finns! Den där 7-armade ljusstaken är en klar favorit! Sen har jag redan förälskat mig i örhängena från Leetal Kalmanson! Vilken dröm det hade varit att vinna!! Kram

  39. Nyhetsbrev yes!
    För en med ständig beslutsångest är ju detta grymt 😉 MEN Kudden Jeans skulle mer än gärna ha och keramik från Rif får gärna fylla mina skåp. Ha en fin dag!

  40. Gillar på facebook och nu ska jag välja bland så mycket fint som jag vill ha… men stövlarna från Billi Bi är ju helt underbara förstås. Nu ska jag verkligen hålla tummarna, hoppas hoppas hoppas! Kram Camilla

  41. Babykudden rådjur är ju bara fööör söt och skulle gärna få bo i min soffa, sen finns det flera fina väckar- och väggklockor, och hängande ljuslykta, och stövlar, och…..ja det mesta med andra ord.

  42. Har gillat på facebook! 🙂 Jag som är inredningstokig skulle välja ett par underbara keramikskålar i vitt, grått eller svart och trasmattan grå/silver från Nordal 🙂

  43. Har gillat på facebook! 🙂 Jag som är inredningstokig skulle välja ett par underbara keramikskålar i vitt, grått eller svart och trasmattan i grå/silver från Nordal 🙂

  44. Gillat på FB, lätt som en plätt!
    Nu till det svåra att välja vad jag skulle vilja klicka hem men ljuslyktor i alla valörer och lampan med tre ben skulle absolut få flytta hem till mig. Fanns det sedan utrymme för något mer så skulle jag välja armbandet och halsbandet ”Buddha”.

    Hoppas på tur!

  45. Anmält till nyhetsbrev.
    Jag skulle nog köpa halsbandet Berlocker och en kanna från Rif och lite doftljus.
    Ha det fint!

  46. Har gillat sidan på FB.
    Om jag vinner vill jag gärna ha Mjölkannan och muggar i keramik från Rif Design, Bordsklockan Retro och Trasmattan i Grå/Silver. Finns mycket fint att välja på men dessa är mina godbitar.
    Tack för en fin tävling.
    Eva

  47. Älskar BilliBi stövlarna och de får gärna, med ett litet tillskott från min egen måbra plånbok, komma hem till mig.Har ett par andra BilliBi-stövlar från typ stenåldern och de är fortfarande fantastiskt snygga (observera att jag inte skrev moderna) men de skulle kunna få sällskap av ett par till nu när vi gått in i informationssamhället. 🙂

    Jag kan också tänka mig en si så där hundra andra saker såsom väskor, smycken, lyktor, sjalar, byxor och tunikor men jag börjar med stövlarna 🙂

    Kram lotta

  48. Anmäld till nyhetsbrev. Och eftersom jag först läste VEM istället för VAD (mm, tyckte väl det var en lite konstig fråga) så kan jag ju först säga att Per Morberg skulle få flytta in hos mig om jag vann. Mycket praktiskt med någon som kan fixa massa gott käk och som kan underhålla en lite på kuppen. Fast han får förstås gärna tvätta håret först. Men om jag då istället väljer VAD som kan få flytta in hos mig så får det bli Crazy Horse från Billi Bi, fantastiskt fina! 🙂

  49. Gillar och skaffat nyhetsbrev 🙂
    Jag skulle köpt en ny väska. Bytt ut skötväskan och bara haft min egna fina väska 🙂

  50. Hej!
    Vilken härlig sida. Nu har jag varit inne och anmält mig till nyhetsbrevet.
    Om jag vann skulle jag beställa den vackra klänningen som heter DAPHNE från Diis.
    Den skulle få följa med mig i min resväska till Barcelona. Har alltid drömt om att få åka dit och nu bär det av för att fira min och min mans 20-års dag. Ja, vi träffades när vi var 15 år och har hängt ihop sedan dess!
    Kram!

  51. Hade faktiskt aldrig vart in på sidan så jag märker att hag missat nåt. Behöver jag säga att hag ville ha det mesta 🙂 gillade extra mycket ett par svarta boots med nitar!! Och fågelburen var helt fabulöst vacker!
    Går in och tokgillar på fejjan nu oxå!
    Må gott..

  52. Oh jag vill, jag vill! 🙂 Önskar så få vinna lite snyggt från voluspa, rif design och affari. Hade varit så kul att få höstpynta huset med lite nytt!

    Håller mina tummar och gillar på fejan.

    Therese

  53. Så mycket fint det finns. Kan bli dyrt framöver…
    Jag är sugen på keramik från Rif. Även ljusstakarna för blockljus hade fått flytta hit på direkten!

    Mvh
    Heléne

  54. Wow, vilken tävling! Gillar direkt på facebook och sällar mig till alla andra hoppfulla tävlande.
    Det var inte svårt att välja vad jag skulle vilja klicka hem. Har länge drömt om keramiken från Rif Design, men det har känts så slösigt. Som föräldraledig har man inte så många extra slantar.
    Men om jag vann skulle morgonkaffet kännas extra lyxigt!

  55. Jösses va möe snyggt. Men de får nog bli dom super snygga bootsen med stjärnnitar Texas nappa boots. Hoppas hoppas:)

  56. Jag är med och tävlar! Och oj vad mycket fint de har!
    Jag hade shoppat loss bland smyckena och en sjal till hösten, kan aldrig ha för många sjalar! Men eftersom jag har dille på ljusstakar så väljer jag definitivt denna! http://www.modesto.se/nyheter/ljusstakar-pa-bricka
    vacker vacker!!
    Jag gillar på fb!
    Och håller tummen hårt för att vinna!

  57. Oj svårt att välja bland så mycket fint. Brickan med ljustakar skulle passa bra hemma hos mig. Så mysigt med ljus i mörkret.

  58. Åh vilket moment jag fick där.. Att gå igenom Modestos hemsida och få välja och vraka, jag drömde mig bort!
    I magen bär jag på mitt första barn och självklart vill jag kunna bädda ner henne/honom i vår under Baby påslakan med Rådjur på. I sovrummet skulle jag tända både de stora och de lilla Ljushusen, och i skenet skulle vi få lära känna varandra i vår nya värld! Åh vad jag längtar! Den dära LOVE kudden hade nog också fått följa med hem till oss! <3
    Jag har självklart gillat på FB och anmält mig till nyhetsbrevet!

  59. Åh så mycket fina saker. Har gillat på FB och anmält nyhetsbrev.

    Vill så väldans gärna ha golvlampan och bordslampan på tre ben. Så snygga och precis vad jag behöver på mitt nya kontor.

    Härlig tävling!

  60. Har anmält mig till nyhetsbrevet.

    Vad som skulle få komma hem till mig? Allt? Får man säga allt, för jag skulle kunna köpa allt; De randiga skålarna från Rif Design, den gråsilvriga trasmattan, armbanden från Good Habit, något av de sinnessjukt vackra örhängena från Leetal Kalmansson, eller den röda skjortan från Twist & Tango, eller de fina krukorna Sioux, eller koftan från Minus. Ja, allt helt enkelt.

  61. Alltså, jag har haft en lång och trogen relation med min handväska i ett par år nu och trots att jag klappar så fint på den varje dag börjar det att bli lite schleeeten så att säga. Jag behöver alltså en ny följeslagare som kan rymma allt från kladdiga läppglans till iPhones, överdimenstionerad plånbok med bara kvitton och en extra tröja till en fryslort som jag. Och jag föll lite pladask för Amina Black (http://www.modesto.se/nyheter/amina-black) som ju såklart var lite dyrare än 1300 riksdaler men jag pungar gärna ut med mellanskillnaden. Både gillat och anmält mig till nyhetsbrev har jag gjort, för att helgardera så att säga.

  62. Vad mycket fina grejer! Har anmält mig till nyhetsbrevet och skulle gärna tända den 3-benade golvlampan när jag kommit hem efter att ha trampat runt hela dagen i ett par Black Majorca-stövlar!

  63. Tänk att få gå runt i ett par ”Crazy horse taupe short”, bara namnet ger ju hösten ett lyft. Jag inväntar glatt nyhetsbrev från den mysiga butiken.

  64. Så mycket fin! Särskilt fågelburen eller bootsen…suck. Men eftersom jag redan har två fågelburar och ex antal skor så känner jag att det blir svårt att motivera mannen att göra extra plats för liksom. Men en sak som jag faktiskt kan motivera att ha framme är ju de urtjusiga doftljusen. Eftersom jag, när han var ute och roade sig, föll och skadade knäet (4 stygn!) har stoora problem att städa huset så noggrant som jag vill så skulle ju några doftljus kunna trolla bort eventuella spårrester av en bortglömd blöjpåse och jag skulle bli en mer avslappnad och harmonisk hustru.

    http://www.modesto.se/living/doftljusdoftpinnar/classic-saijo-persimmon

  65. Gillat sedan tidigare! Stövlar skulle sitta fint eller keramik från Rif, eller gjutjärns ljusstakar…finns mycket fint!

  66. Gillar dem redan på Facebook men anmälde mig till nyhetsbrevet.
    Det var inte så svårt att komma på vad som skulle få flytta hem till mig. Eftersom jag är beroende av väskor så hade det fått bli en av de fina Liebeskind väskorna.

    Kram / Tess.

  67. Nu har jag anmält mig till nyhetsbrevet.

    Så mycket fint….men det blir nog en grundplåt till ett par Crazy Hourse Taupe Short boots. Så snygga och boots är det enda lilla-tjock-om-vaderna-mig får på sig i stövelväg.

  68. Det skulle bli en väska Grace red. Är helt väsktokig och denna väska blev jag sugen på direkt. En väska som passar till det mesta och kommer bli riktigt välanvänd 🙂

  69. Tänk om detta skulle slå in..fyller år imorgon 🙂 Då skulle jag ha svårt att välja…. men stövlar och bälte och datorväskan ”vintage” 🙂 och så ljusstakar på bricka skulle vara perfekt nu!

    kram
    Ann

    och jag har följt alla steg nu… gillat och prenumererar numera på sidan 🙂

  70. Ojojoj! Svårt att välja och för 1300 kr får man ju en del! Men jag skulle definitivt vilja ha en stor och en liten ljusstake för blockljus! Perfekt nu till hösten och de var ju sååååå fina! Och sen räcker pengarna till en Dana Tunic Black också!

    Gillar nu Modesto på FB också! 🙂

  71. Hej!
    Har spanat in ljusstakarna från Nordal läääänge, men inte kunnat bestäma mig vilken färg som passar bäst hemma hos mig.
    Hade beställt ljusfatet direkt om jag vinner…..alla flugor i en smäll:)
    Hade även fyllt på i mitt köksskåp med härliga muggar från Rif design.

    Har tecknat nyhetsbrev.

    Mvh
    Katarina

  72. Jag hade valt ett par otroligt läckra örhängen från Leetal Kalmansson,
    I svart o guld. Dessa hade jag stolt burit för att lysa upp lite i det kommande höstmörkret!

  73. Om jag vinner så kommer garanterat dom fina hus-ljuslycktorna hem till mig! Sen hoppar säkert en och annan tröja med och sist men inte minst någon av dom fina ljusstakarna!

  74. Ajlajks fina Crinkle Top och efterlängtat porslin från Rif Design skulle väldigt gärna få flytta hem till mig!

    Kram!

  75. Hej fina du!

    Vilken fantastisk tävling! Har precis börjat jobba som förskollärare i en barngrupp med ett och två-åringar….fantastiskt roligt arbete men är såå trött på snoriga, kladdiga kläder! När helgen kommer längtar jag efter att få svira om till en elegantare autfit som exempelvis klänning ZEPHUR från Diis!!! Hur underbart sexig och snygg var inte den liksom!!?

    Nu håller jag tummar och tår!!

    Kram från Karin i Borås

  76. Oh det mesta faller mig i smaken speciellt ”Crazy horse taupe short” sjukt snygga.

    Gillar FB o bestllt nyhetsbrev så man inte går miste om nått. Nu blir det inge mer gjort framöver för jag kommer att sitta här o hålla tumarna.

    Elinor

  77. Oooh, så mycket fint!! Det skulle definitivt bli ett par Voluspa-ljus, och sen är där ju ett par uuuurfina ljuslyktor också som nog skulle få komma hem till mig. Kanske en sjal också, ja, det tror jag bestämt! 🙂

  78. Jag har självklart gillat på FB! Något jag länge velat ha är ett Libeskind bälte eller två för den delen. Det är där ju pengar till och de är ju så sjukt fina.

    Kram

  79. Vilken shoppinglust som kommer över mig! Nu så här i september vill jag boa in mig ordentligt. En rag animal ren i vitt tycker jag är urcharmig, ett nytt påslakanset till maken och mig med rådjur på och till sist en häftig ljusstaksbricka som blir pricken över i:et!!

  80. Oh, hoppas på nybörjartur. Har aldrig kommenterat din blogg. Men jag älskar ditt sätt att skriva och vilka fina bilder sen ……
    Om jag skulle vinna skulle jag lätt vilja ha tröjan Anastcia och värma mig i när höstvindarna viner runt viskningen. Sen blir det problem att välja för det fanns så himla mycket fint. Kanske något glassmyckeskrin eller två att överraska mina prinsessor med ja mycket fint fanns det. Håller tummarna att just jag skall ha lite tur.
    Tack för in underbar blogg.

  81. Ääälskar ByNord så jag skulle nog välja ett fint litet påslakansett med igelkotte kanske. Sen skulle jag vilja ha lite fina sköna kuddar till soffan, men där kan jag absolut inte välja bland alla fina. Har anmält mig till nyhetsbrevet

  82. Jag gillar Modesto på Facebook.

    Om jag vann skulle det komma hem ett bälte från Liebeskind Berlin och ett Babypåslakan från ByNord till min systerdotter 🙂

  83. Gillat på facebook och hoppas på vinst av ett par ”T.Moro Crazy Horse boots” skulle sitta som ett smäck på fötterna.

  84. Åhåjaja! Anmäld till nyhetsbrevet och nog tusan skulle jag investera i en ny höstkappa och vilken skulle passa mig bättre än Feld Coat från GESTUZ. Ursnygg är vad den är!!

  85. Jag skulle gå bananas bland Rif Design men är samtidigt sjukt sugen på din fågelbur så skulle jag vinna skulle jag ha en fruktansvärd beslutsångest. Tänka sig vilka i-landsproblem man drabbas av ibland!!!

  86. Åhh, beslutångest!!! Skulle nog skämma bort mig själv med ett par snygga stövlar…något jag skulle kunna njuta av hela hösten och vinter under flera års tid 🙂 🙂 🙂

  87. Åh så mycket fint…var ska jag börja???? : )
    Att få drömma sig bort en stund nu när dottern är sjuk.
    Till min garderob skulle nog följande få flytta…..Ajlajk Crinkle i svart, Maya sjal Purple Zebra, Liebeskind nitbälte och som avslutning Liebeskind Väska Helene

    Tack för mysig blogg som förgyller mina kvällar!!

  88. Har gillat påFB. Jag skulle bra gärna vilja ta hem den häftiga sjuarmade ljusstaken från Nordal. Även det fina armbandet från GoodHabit vill jag gärna pryda min arm med!

  89. Åhh, jag som satt och suktade efter en väska och ett skärp från Liebeskind igår och idag kom den här tävlingen. Jag hoppas hoppas och håller tummarna!!! (Gillar på FB)
    Ha en fantastisk höst.
    Karm Maria W 🙂

  90. Den fantastiska fågelburen har jag spanat länge på. Efter stor utrensning ur huset, finns det plats för ytterligare vackra ting. Go ahead, make My dag 🙂

  91. Har anmält mig för nyhetsbrevet. Jag skulle vilja ha Golvlampa 3-ben i mitt hem om jag vann denna tävling!!!

  92. Om jag vinner önskar jag mig fågelburen eller den fantastiskt vackra sjuarmade ljusstaken från Nordal. Har signat upp mig för nyhetsbrevet!

  93. Skulle köpa fågelburen. Samma som du har. Kollat på den länge men just nu slukar körkortet alla mina pengar. (du äger)

  94. Prenumererat och gillat.

    Ahhhh vill ha allt nästan men stövlar till mig själv vore helt fantastiskt. Annars blir det en snygg inredningspryl tex fågelbur :))))

  95. Baby påslakan igelkott ska bäddas ner hos min egen lilla kotte, jag själva skulle rocka loss med Påslakan ÄLG eftersom jag är kungen i sängen….så passande kan man säga. Sen bara för att den är så ful men ändå så galet härlig. Så där så man blir lite ståendes och bara ler när man ser den så hamnar Rag animal multi i kundkorgen.

    gillat och premunant.

  96. Hi hi, jag var in och tittade hos dom för första gången tidigare idag. Såg så mycket fint, så den här tävlingen kom lägligt.
    Jag gillar på fb och har anmält mig till nyhetsbrev.
    Är det jag som vinner får en ny väska komma hem till mig.
    / maria

  97. Snygga kuddar…. Fågelburen… En lykta. Skålar…

    -Trodde jag ja! Hann inte mer än börja åååa och ooooa, förän 9-åriga dottern kom farande, började åååa och oooa hon med, å vips! så hade hon gjort en egen önskelista.

    …Så hamnar vinsten här så blir det antingen snygga grejor till vårt vita hem eller till lilla Tuvas nya turkosa rum 😀

    (nu visar jag inte den här tävlingen för fler familjemedlemmar.)

    Har anmält mig till deras nyhetsbrev 🙂

  98. Åh, vad mycket fint! Som nyskild småbarnsmamma med mycket utgifter skulle jag passa på att unna mig både något nytt till mig och något nytt till mitt nya boende. Det finns många hål att stoppa i 🙂
    //P.

  99. Eftersom det snart är dags för älgjakt, så skulle jag vilja ge min man påslakansetet ÄLG. Trots att han har jagat i många år, så har han aldrig lyckats skjuta nån älg. Nu skulle han ju kunna fortsätta drömma om det i alla fall… Gillar på facebook!
    Kram Petra

  100. Gud vad mycket fint! Hur har jag missat den här fina webbutiken! Jag vill ha allt, så listan kan göras lång!
    Bälte, örhängen, lyktor, scarves armband, fågelbur mm.
    Har gillat på Fb och hoppas på tur!
    Kram Helena

  101. Gillar!! Ny för mig men underbar hemsida! Jag pixar black Python boots! Bara namnet…. Aj lajk!! Höstigt och coolt värre. /Mari

  102. Har prenumererat på nyhetsbrev eftersom jag inte har Fejan.

    Eftersom vi renoverar övervåningen på vårt hus just nu så passar det ju väldigt bra med lite grejor från Modesto till inredningen. Ett par lyktor till övre hallen, lite kuddar till sovrummet osv. Finns ju massor som faller oss i smaken till allt vårt nya. Bara att hoppas på tur nu då.

  103. Nyhetsbrev -check!
    En mayasjal, ett ljushus och lite annat smått och gott skulle gäärna få flytta hem till mig!!

  104. Om 3 veckor flyttar vi till vårt första EGNA hus!! Det blir lite yta att fylla efter många år i liten lägenhet. Bordslampan Tripod” skulle passa perfekt på nya kontoret.
    Tack för en härlig blogg!
    M

  105. Gillar Modesto sen ett tag 🙂 Om jag vinner är det den där urläckra fågelburen som gärna får flytta hem till mig! Dess läckra färger ackompanjerar hösten helt perfekt 🙂

    Ha det bäst! /Mira

  106. Oh, la, la….. Helt plötsligt känner jag mig som en vinnare! Stövlarna från Bili Bi blir mina i höst! Grym nätbutik! Gillat och gillar!

  107. 1. Jag har signat upp mig för nyhetsbrev.
    2. Ska jag hålla mig innanför ramarna så önskar jag ett L-Book 15′-fodral från Liebeskind Berlin i svart och kanske ett fint armband. Ska jag ta i lite mer och lägga till lite själv så önskar jag klänningen DAPHNE från Diis.

    Tack för en mycket trevlig tävling, och en ny bekantskap bland favvo-webbshopsen! 🙂

  108. oj oj. Crazy Horse Taupe short skulle få flytta hem till mig. skomakaren fördärvade de jag har (annat märke) i vintras och jag saknar dem så.
    Gillar gör jag på FB

  109. Oj vad mycket fint, har helt missat denna guldgruva! Gillar på FB nu och hade valt ett lyxigt crisp champagne doftljus åt hösthemmet, ett litet rådjurspåslakanset år lilleman, ett fint kors åt dottern att hänga sina smycken på och lagt till så någon av de fina väskorna fick komma till mig 🙂

  110. Oj oj oj! Jag vill ha ALLT!!! Snälla snälla låt mej vinna… Fräsigaste nätshopen på länge med fina annorlunda grejor och SÅ härliga kläder å smycken å skor å… Om jag måste välja blir det en Liebeskindväska… eller förresten, fågelburen vill jag ha! Men allt det randiga porslinet skulle passa hos mej… Kuddfodral i linne vore fint… å brickan med ljusstakarna, den vill jag ha på matbordet nu i höst…Puh, kan inte välja. Men om jag vinner får jag sitta å fnula länge så det ordnar sig nog 🙂 Gu va mysigt!!! Hoppas, hoppas…

    Prenumererar numera på nyhetsbrevet!

  111. Såklart jag gillar på FB!!
    Skulle ju bli överlycklig om jag fick välja något mellan härliga doftpinnar, Saint Tropez eller Twist & Tango.
    Kram

  112. JA så bra!!
    Har redan nyhetsbrev o shoppat loss många ggr. Men även gillat på Fb nu.
    Har ju suktat efter fågelburen, t o m gjort plats för den… Den fanns ju i 2a-handssortering men jag vågade inte klicka hem 🙁 Nu är den lite för dyr för mig (läs min ekonomi o man!). Såg den på dina bilder nu o kan absolut inte släppa tanken. Vill ha!!!!! 🙂

    Håller tummar å tår!

  113. Jag skulle gärna fylla på smyckeskrinet med nyheter från ajlajk och ha ett par ursnygga stövlar på fötterna i höst! (gillar på fb)

    Tack för alla fina bilder och tänkvärda ord!
    Maria

  114. Så mycket fint och stilrent! Jag skulle absolut överraska mannen min som är älgjägare med ett par älgpåslakan-åh vad fina de är!

  115. Åh vilken underbar tävling!
    Gillar Modesto på fejjan och håller tummarna för att vinna fantastiskt snygga Väska ”Grace” Grey Liebeskind. Såg den på Malenamis websida och tyckte den var grym 🙂

  116. Härligt med fina tävlingar!
    Inte skulle det vara svårt att rocka loss inne på Modesto för
    ujujuj vad mycket fint som jag vill ha. Varför inte den fina ljusbrickan med olika
    Stakarna eller ett ajlajksmycke eller två. Beslutångest skulle jag ha i alla fall för jag
    vill typ ha allt.

    Nu ska jag bara gilla på FB så har jag gjort det som skas.

    Kram Christina

  117. Underbar sida! By Nord har en speciell plats i min själ! Det skulle vara underbart att få överraska bästa vännen med ett fint paket för bebis nu när det snart är dags att lära känna en liten prins eller prinsessa! Tänk att bädda ner den lilla kodden med igelkottelakanen! Håller tummarna!

  118. Vad mycket fint! Det var en nyhet för mig. Jag skulle gärna vilja ha en väska eller en ljuslykta eller brickan med ljusstakarna eller doftljus:)).
    Jag gillar på fb och anmäler mig till nyhetsbrevet.
    Maria

  119. Hej

    Det finns så mycket som jag skulle vilja ha, men absolut några härliga kuddar som ser lite härligt slitna ut te x star el love, sen lite ljusstakar mm. Det vore underbart!!! eftersom jag inte har pengar till att beställa själv.

    har även anmält mig på deras nyhetsbrev.

    önskar er alla en härlig vecka=)!

  120. Jag har börjat en viktresa med hjälp av lchf, det hade varit roligt att få köpa ett nytt snyggt nitskärp att ha som mål att ha på när jag gått ner. Sen är jag även ett ljusstaksfreak och gillar ljusstaksbrickan!

  121. Svårt att välja bland allt fint.. Soul tunikan i brunt med den söta spetsunderklänningen skulle jag inte säga nej till!

  122. Jag har nyhetsbrevet!

    Fågelburen! Det är den där absoluta vill-ha-känslan, som är så drabbande och svår att komma över. Lustigt egentligen, min sexårige son är likadan och blir blixtförälskad i saker och jag försöker få honom att förstå att det inte går att få allt man drömmer om och tänker att det där vansinniga ha-begäret ska lägga sig med åren. Det räcker ju att gå till mig själv för att se att det fortfarande slår till lika obarmhärtigt.

  123. Gillat men nyhetsbrevet gick tyvärr inte att anmäla sig till när jag försökte, senare!.;)
    Vackra ljusstakar från Affari för höstmys, skulle får följa med hem till mig!;)

  124. Ojojoj svårt att välja! Men jag skulle köpa lite nytt till hemmet. En bricka med ljusstakar från Nordal och ett ljus från Voulspa med ljuvlig doft av champagne! Ja så får det bli om jag vinner!
    Gillar på fb.

  125. Har anmält mig till Modestos nyhetsbrev!
    Svårt att välja men helt klart önskar jag mig ett svart bälte från Liebeskind och en svart blus från Ajlajk!
    Me like!

  126. Ja men herregud – vad skulle INTE få flytta hem till mig om jag vann? Den däringa färgglada fågelburen – välkommen. Golvlampan Tri-någonting – svisch rakt in bredvid schäslongen. Och så var det några lattjo ljus på en bricka – de får hänga med och så avslutar vi det hela med lite porslin från Rif.

    Åh, hej hopp fanns det smycken och kläder också? Det vågar jag inte ens kika på – för då ruinerar jag väl mig (trots vinsten).

    Tack och bock :)!

  127. Så klart ett set Baby påslakan Igelkott till den lilla lintotten här hemma. Passar perfekt nu när hon ska få eget rum och allt. Och varför inte ett armband av Good Habit. Så kanske allt man gör blir en god vana.. 😉

  128. Eftersom affärerna häruppe i norr inte fattat grejen med den vackra marockanska keramiken så skulle jag frossa loss rejält bland skålar och muggar 🙂

    Ps, gillar på fb & har nyhetsbrev

  129. Jag skulle helt klart investera i ett par ursnygga bruna Billi bi stövlar! Har anmält mig till nyhetsbrev.

    Håller tummarna o hoppas på tur!!

    Kram från mig! /Malin

  130. Har gillat på Facebook nu och skulle jag ha turen att vinna skulle definitivt några doftljus från Voluspa få flytta hem till mig 🙂
    Nu håller jag bara tummarna hårt 🙂
    Kram Jenny

  131. Gillar på Fb och prenumererar på nyhetsbrevet.

    Är så sugen på crazy horse stövlarna från billi bi.

    Kram
    Emma

  132. Underbart bra tävling:) Skulle verkligen vilja HA den fina brickan med ljus. Hög mys faktor till hösten:)
    Ha de gott!! (Fb & Nyhetsbrec, check)

  133. Jag gillar på fejan och hoppas självklart på vinst, det skulle muntra upp i sjukstugan vi dragits med hela veckan.
    Om jag vann skulle Gee handbag grey och ett par döskallearmband klickas hem.

    Kram

  134. gillar redan på fb
    ojojoj,ska man va totalt ego och bara handla snyggelisnyggt till sig själv eller ska man slå till på lite nya,välbehövliga kuddar till soffan och några härliga doftljus kanske..eller den svartvita keramiken som jag dreglat efter länge nu..hm..oavsett så blir det högsta vinsten;)

  135. Anmäld till nyhetsbreven. Jag skulle gärna se att glovlampan med tre ben flyttade in hos oss och även några kuddfodral som ”jeans” och ”star” skulle få följa med oss ut till vårt sommarställe där vi just nu håller på att ska bygga upp en ny gäststuga som vi vill inreda med lite äldre detaljer då det är en gammal fäbod från början långt tillbaka i tiden dock gillar jag skarpt rag animal renen också. Mycket fint i butiken! Med varm hälsning Pernilla

  136. Åhh skulle välja ett Liebeskind bälte. Har aldrig ägt något riktigt snyggt bälte så det är väl verkligen på tiden!! Kanske även skulle klicka hem något härligt doftljus till kommande höstmys så resten av familjen också får något:) Gillat på FB!

  137. önskelista:
    Benna Blouse, sjal orange leo, Bälte med nitar multi och till nytillskottet här hemma- Baby påslakan med igelkott. Visserligen skulle jag då få lägga 126 kr emellan, men med så mkt fint är det ju svårt att begränsa sig!!
    Nyhetsbrevet är anmält och snart i min mailbox….
    Tack!
    /Malin

  138. Wau Wau Vilken härlig tävling!

    Har gillat på FB.
    Vad jag skulle shoppa loss på, oj, typ massor, lite till mamman, lite inredning, lite dofta gott, lite till mamman och kanske någon förvaring…till mamman ;).

    Bästa hälsningar
    Mini

  139. FÅGELBUREN! Åh, vad fin. Såg den i din blogg för ett tag sen och tyckte bara att den var SÅ underbar. Eller så skulle det bli ett ljushus, en kandelaber och nån annan lykta. Eller en ny handväska och lite örhängen. De har ju bara helt underbara saker! Men Fågelburen är verkligen precis en sån som jag alltid velat ha. Att man får lägga till några hundra är det helt klart värt. /Ica

  140. Sån underbar tävling! Kan man få skriva vad man inte ville ha…:-) Vore enklare så.
    Fastnade så för ljusstaken från Nordahl med ljushållare i olika färger och höjder på en bricka! Den skulle få följa med mig hem.
    Är anmäld till nyhetsbrevet nu!

    Ha en skön dag i vackra Skåne!
    //Åsa P

  141. Åhåå vilken tävling! Älskar´t alltihop! Hm..vad skulle jag vilja ha?! Allt! 😉 Det supersnygga ”Bird Cage från Nordal” är ju en klar favorit! 🙂 Håller tummarna stenhårt! Gillat på facebook.. Ha en go dag! Kram

  142. Hej Emma!

    1. Jag gillar Modesto på Facebook & prenumererar på nyhetsbrev! 🙂
    2. By Nord kudde m. rådjur… och den kommande igelkottkudden! Älskar By Nord!

    KRAM Mirva

  143. Så många fina saker…

    Men mitt själklara val blir Rag Animal Ren multi för att den gör mig glad och lyser upp i höstmörkret.

    /Susanne

  144. Wooow!!! Vilka gosaker!! Valet blir något från ByNord att pryda sängen med:) Sover ju sååå mycket bättre i vackert ”piffad” bädd.
    Kramar Gittan

  145. Jag skulle köpa påslakan från by Nord! Babysetet med igelkotten är ju urgulligt och sen skulle jag prova ett Voluspa doftljus!

    / Johanna

  146. Gillar på Facebook och skulle nog välja ett stort kakfat till mig själv och ett dödskallearmband till min allra bästa vän som precis genomgår en seperation och skulle behöva något upppiggande och dödskallar älskar hon!!

  147. Jamen åh , vilken ååångest!
    Vadå välja eeeen sak?!
    Men, men är det så, så är det så…
    Altså väljer jag fågelburen. I vårt hem med mycket vitt bönar och ber mannen om lite färg, så japp, en lagom färglad fågelbur blir det.
    Och jag har ju inte FB så det har blivit en anmälan om medlemsbrev…

    Ha en bra dag!
    Louise

  148. Holy Schmoly – vilken sida! Hur har jag missat Modesto?! Men är nu en Gilla – tös på FB! Ja, du…allt skulle få flytta hem till mig i princip men har en nyförälskelse i Voluspa ljus så dessa står högt på önskelistan!

    Kram till dig!

  149. Åh, vilka saker. Har precis signat upp mig för att få deras nyhetsbrev.
    Jag har precis flyttat ihop med (ah, jag har blivit sambo!) med min underbara karl. Är en tjej som älskar piff vilket verkligen behövs i huset, finns nämligen inget alls! Nu när hösten så sakteliga knackar på dörren och det blir mörkare älskar jag att tända ljus. Om jag var så tursam att jag vann presentkortet skulle jag därför köpa på mig ett gäng med ljusstakar i silver för att piffa till i vardagrumme; De stora för blockljus och ett par tunnare att ha på Tv-bänken. They would be perfect!

  150. Like-at!
    Underbar butik med roliga märken som inte finns överallt!
    Vill gärna vinna de fina låga beige bootsen eller Tripod lampa!
    Torsdagskram från Sofia

  151. Jag skulle shoppa lite nya kläder, som jag behöver nu när jag måste söka mig nytt jobb (blev precis varslad häromdagen). Det hade varit guld att peppa sig med lite sådant här:

    http://www.modesto.se/smycken/armband/armband-10

    och lite sådant här :

    http://www.modesto.se/nyheter/kelis-shirt-red

    och såklart lite sådant här:

    http://www.modesto.se/living/doftpinnar-bella-sucre

    Då kan det ju bara bli bra, eller hur?

    Jag gillar på FB!

  152. Åhh blev helt kär i renarna. Så Rag animal Ren skulle lätt kunna flytta hem till mig! Att sambon heter Rehn i efternamn gjorde mitt val enkelt! 😉

  153. Alltså herregud så mycket vackra grejer de har, både inredning och allt som behövs vad gäller utstyrsel. Det är en hel del grejer som lätt skulle kunna få flytta hem till mig, skulle jag vinna så är detta gudomliga och utsöta Påslakan dock garanterat ett klick http://www.modesto.se/nyheter/baby-paslakan-igelkott, det skulle jag ge bort till min älskade Brorsson som bara är någon månad gammal. Sedan skulle jag välja lite smått och gott till mig själv med 🙂 jag gillar såklart på fejjan!

    Jag håller mina tummar nu!

  154. Gillar på FB!
    En kanontävling precis lagom till min födelsedag!
    Ett skärp och ett mobilfodral, båda från Liebeskind skulle omedelbart få flytta hem till mig!
    Även ett doftljus från Voluspa skulle få följa med.
    Håller tummarna för en happy happy födelsedag i år!

  155. Vad härligt att få shoppa loss! Jag skulle så gärna vilja ha en Etla Blouse, älskar allt med stjärnor! Sedan hade min ljuvliga tonårsdotter fått shoppa för resten, vilken lycka det hade varit för henne…… Önskar dig en skön dag i solen! PS: gillar på Facebook sedan tidigare

  156. Åh så mycket fint! Tror nästan allt skulle kunna få flytta hem till mig!! Men den fina väskan ”Amelie” från Liebeskind hade passat såååå perfekt när mamma och jag åker till N.Y för att fira min 40-årsdag! Då hade jag stoltserat med den som handbagage på flyget…. 😉 ! Åh – vad jag hoppas!!! Har gillat på Facebook och anmält till nyhetsbrev!

  157. nu är jag gnällig.
    gaah, måste allt vara
    kopplat till facebook?
    (inte Du ~ alla företag / tävlingar)
    är det inte en utdöende form
    i vilket fall ? 😉

    aja. ryck upp Dig, hannah ! 🙂

    puss !

  158. Jag skulle nog gå loss på en massa fin keramik som jag egentligen inte behöver men vill ha ändå. För om man shoppar på presentkort så spenderar man ju inte sina egna pengar, så då är det väl ok att shoppa loss på nåt som man egentligen inte behöver, eller hur?

    Fast när jag tänker efter så behöver jag visst en massa fin keramik! Jag är i stort behov av att damma och torka av hyllplan och porslin i alla köksskåp men jag bara skjuter på det för jag tycker det är så himla trist. Men om jag skulle vinna en massa fin keramik hade jag ju blivit tvungen att röja skåpen! Och det hade nog till och med varit roligt att få ställa in nåt nytt.

    Svammel svammel. Jag hade nog kunnat hitta både det ena och andra i butiken och förmodligen spenderat mer än vinstpengarna. Jag har anmält mig till nyhetsbrev, håller tummarna och önskar fortsatt trevlig vecka.

    🙂

  159. Hej !
    jag har gillat på FB och om jag vann så skulle Texas Nappa Black få flytta in hos mig!

    Hoppas -Hoppas! 🙂

  160. Gillat sidan och lusläst hemsidan.
    Svårt att välja men ljusstaken för flera ljus från Nordal skulle göra höstmörkret mysigare och ett av skärpen med nitar skulle göra midjan smickrande.

    Ha en toppen dag!

  161. Åååå, då skulle jag bunkra upp med en massa doftljus från Voluspa.
    Älskar hösten då man kan sitta inne med gott samvete, och tända massa ljus. Och bara vara.
    (Gillar på fb).

  162. Gillar på Facebook, hade jag vunnit hade jag valt denna underbara ljusstake som hade passat perfekt in i det nyrenoverade sovrummet, Ljusstakar på bricka. Annars hade jag nog piffat upp den ”gamla”morsan med Bälte LKB52
    Håller tummarna nu 🙂

  163. Om jag vann skulle jag (äntligen!) fylla lägenheten med alla de fina doftljusen från voluspa! De är ju bara så läckra!

  164. Gillar Modesto inte bara på FB utan också på riktigt.

    Just nu är det nya hemmet på landet prioriterat, vill gärna byta ut lite av mitt vita porslin mot Rif Design, är lite småtokig i allt det fina svart/vita. Voluspaljus vill jag alltid ha hos mig och förrådet behöver fyllas på, så ett par sådana vore mer än välkomna.

  165. Hej!
    jag skulle unna mig ett snyggt bälte från liebeskind, nu när jag äntligen gått ner sååå mycket i vikt att jag vågar visa midjan!

  166. Hei, jeg hadde tatt med meg golvlampa ”Tripod” hjem, høsten er her og stua trenger mer lys. Liker på fb.

  167. Jag har hunnit handla 4 ggr från Modesto sedan jag hittade dit via dina kuddar! Om jag hade tur så skulle jag köpa ett till bälte, ett brunt. Å kanske prova ett sånt där flådigt doftljus som jag annars aldrig skulle unna mig! Nyhetsbrev och FB är fixat sedan länge Håller tummarna hårt hårt hårt och hoppas på tur!

  168. Jag har beställt nyhetsbrevet. Jag önskar mig allra allra mest en av golvlamporna. Kan just nu inte bestämma mig för vilken. Eller båda två…

  169. Hej! Om jag vann skulle det få bli en mysig kofta och varför inte en väska!=)Nu får man hoppas på tur!!!=)

  170. Hej!
    Såå mycket fint så valet är inte lätt men det lutar åt rådjurshuvud i silver och ett påslakanset från By Nord. Jag håller alla fingrar o tår korsade :). Kram J

  171. Gillar o anmäld till nyhetsbrev:-)

    Första gången jag kommenterar men har följt dig länge! Till dig tittar man in när man längtar efter att få den där härliga känslan som du lyckas förmedla i din blogg. Vackra bilder och underbara texter. Stort tack för en fin blogg!

    Om jag vinner skulle stöveln Black Majorca få flytta in till mina fötter!

    Trevlig helg, Sussi

  172. Gillat på FB.

    Mycket fint fanns det där men eftersom jag saknar en liten svart väska så få det nog bli en Ruby Black Bubble och ett doftljus från Voluspa. De sakerna skulle förgylla min höst!
    Nu håller jag tummarna!

  173. Åh, jag gillar direkt på FB! Och skulle givetvis vilja ha massor av saker. Men vi väntar lilla bebis B om knappt två veckor och jag fastnade för Baby påslakan Rådjur. Och Igelkott. Och…

    Fin fredag på dig!

    Kramar Emser

  174. Har anmält mig till nyhetsbrevet – check! (easy one) Nu till det svåra.. Det skulle nog bli fågelburen från Nordal eller kakfatet från Affari och byxor från MINUS eller kanske en bordsklocka och ett par Voluspaljus.. Ja, vinner jag blir det en överraskning helt enkelt 🙂 Risken finns att allt får åka ner i kundkorgen!

    Tack för en jättefin blogg, du ger så mycket inspiration!

  175. Anmält mig till nyhetsbrevet och gillar på FB. Skulle verkligen kunna gå bananas därinne och plockade ut några favoriter som absolut skulle få flytta hit om jag hade turen att vinna 🙂

    http://www.modesto.se/varumrken-2/rif-design/kuddfodral
    http://www.modesto.se/nyheter/ljusstake-for-blockljus
    http://www.modesto.se/nyheter/ljusstake-for-blockljus-2
    http://www.modesto.se/living/doftljusdoftpinnar/doftljus-liten-suede-blanc

    Tack söta Emma och Modesto för den fina tävlingen

    Kram
    /Vivvi

  176. Ljusstakarna på bricka skulle få komma raka vägen hem till mig. Ångrar så att jag inte köpte den när jag såg den i Simrishamn!!

    //Linda

  177. Jag skulle först och främst köpa mig ett riktigt snyggt plagg, det skulle nog bli Dana tunic light, så jäkla snygg! Sen skulle jag gå loss på inredningen….rådjurskroken bara måste jag ha…och ett flådigt Voluspaljus…älgpåslakanet är ju så coolt så jag dör lite..och de svartvit-randiga keramikmuggarna blir perfekta till kaffet i höst. Jag skulle nog vilja ha nästan allt egentligen. Naturligtvis gillar jag på FB. Ha en riktig härlig helg!

  178. Kul med tävling och tips på en bra nätshop! Har gillat på FB och skulle jag ha sådan tur att jag skulle få klicka hem lite saker hade jag gått på de fina örhängena, någon ljusstake och den fina rådjurskroken.

    Ha en skön helg!

  179. Om jag vann då vet jag precis vad jag skulle klicka hem! Doftljus från Voluspa, vackra ljuslyktor från Nordljus också kanske, kanske det där fantastiska Buddha halsbandet.. Åh, det hade verkligen gjort sig perfekt med lite nya grejer och kllrr i kassan såhär iinnan den stundande flytten till drömlägenheten och hösten.

  180. Nio månader har gått, större fötter jag fått. Måste en ny skopark bygga, med bland annat ett par höga, enkla, svart och snygga. Så efter mycket beslutsånger skulle det bli, ett par stövlar från Billi Bi.

    Gillat o får nyhetsbrev. Tack för inspiration!

  181. Har gillat på FB och nyhetsbreven kommer! Lampan på tre ben skulle passa supersnyggt hemma hos mig 🙂

  182. Vilken härlig webbshop!
    Jag skulle fylla huset med härliga doftljus från Voluspa och lite keramik från Rif Design.

    Har anmält mig för deras nyhetsbrev.

    Kramar!

  183. Så mycket fint!!!

    Jag skulle vilja ha ett par Black Majorca XL stövlar om jag vann. De skulle jag kunna älska lika mycket som mina gamla Vagabond stövlar som gjort sitt för flera år sedan och som inte fått några värdiga efterträdare ännu. Vagabondstövlarna var jag så nöjda med att jag köpt så jag slet av mig brallorna så fort jag kom hem och paraderade glatt runt hemma i trosor och linne… och stövlar. Kan säga att min inneboende kompis skrattade rätt gott när hon kom hem…

  184. Moooahhahhaaaa, momma needs new shoes!!! Jag hade lätt lagt till mellanskillnaden för att få hem Billi Bis Crazy Horse Taupe short till mina fötter och min hall! Sådetså! Och ja, jag gillar redan, så klart 🙂

  185. Anmäld och önskar nu hett en ”golvlampa tre ben!” (Nästan lika mycket som en lägenhet som skulle passa oss lite bättre storleksmässigt sedan lillasyster kom. Men nåja annan historia.)

  186. Jag hade lagt till för att kunna köpa Billi Bis Crazy Horse Taupe som jag tycker är superfina!

    Gillar sedan tidigare på Facebook.

  187. OjOj så mycket jag vill ha.Har önskat mig ett skärp Liebeskind är så fint.
    Och rådjurskroken till min dotter:) Hade varit så underbart kul att få vinna.

  188. Har anmält mig till nyhetsbrevet.
    Om jag skulle vinna så skulle jag köpa fågelburen till min treåriga tvillingdotter som ska få sitt rum tapetserat med en tapet som har fågelburar på sig och som är från Pip Studio.

  189. Knepigt att välja, men det hade helt klart varit ett bidrag till nitbootsen från Ash, som jag hade sett sådär riktigt kick ass-cool ut i nu i höst, tillsammans med smycken i skinn och oxiderat silver! Har såklart gillat på Facebook.

  190. Ojojoj, vilken finfin tävling!
    Jag har anmält mig till nyhetsbrevet och skulle helst av allt vilja ha en av varje sak hos Modesto. Att behålla till mig själv eller fina små presenter till mina kära. Fast denna gång skulle nog allt satsas på fina fina smycken från Leetal Kalmanson. Superfina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg