Att fylla en onsdag.

 

Har ni vackert morgonväder, ni också?

Här är himlen hög och isigt blå bakom slöjmoln och Tooka står fastnitad på trädgårdsbordet och spanar på rådjursparet som bosatt sig på åkern mitt emot huset och som går med huvudena sänkta i jordfårorna. Själv skrotar jag och mannen här inne med varsin kopp i handen (han kör kaffe, jag är mer nydekadent med min varma choklad) och pratar lite om hur man fyller en onsdag, medan busen underhåller oss som om han fått betalt för det.

 

 

Men idag blir det det vanliga; lite möten och mailfix och sen ska jag sätta mig i kontorsstolen och göra mitt bästa för att fnula ihop mitt livs första kalasinbjudan. Jag har en idé om hur jag vill att det ska se ut och vi får se om det blir bra. Jag gjorde ju våra bröllopsinbjudningar, kyrkoprogram, sånghäften och så vidare till bröllopet men det är ju något annat. Då var man snudd på psykotisk av bröllopsfrenesi och satt klistrad vid datorn och hade liksom inget liv under sex månader. Nu är jag aningen mer sansad. Hoppas jag.

Så det får bli min onsdag. Vad ska ni göra?

21 kommentarer till “Att fylla en onsdag.

  1. Det låter och ser ut som ni har en rätt mysig morgon tillsammans. Göteborg bjuder också på sol, isblå himmel och orkanstyrka så jag höll på att cykla av Älvsborgsbron på väg till jobbet.

    Jag har på känn att dina kalasinbjudningar kommer bli galet fina, det brukar ju bli så när du är i farten 🙂 Kram

  2. Jadu, jag sitter här framför jobbdatorn med en kopp svartvinbärste och funderar på hur jag bäst ska lägga upp min jobbdag. Förhoppningsvis så ska mina vänner höra av sig med ett sms så ska vi träffas i kväll, härligt! 🙂

  3. Här utanför är det stormvindar, vita gäss på Öresund. Himlen och färgerna säger att nu närmar sig den vackra hösten. Då tänder man ljus på morgonen med sitt nybryggda kaffe. Alla årstider tackar vi för och nuter av havet och naturens skiftningar. En kram till den sötaste söta blåögda. Ha en bra dag!

  4. Jisses, vad du fixar och står i hela tiden :)! Här har man knappt vart uppkopplad på en månad :). Har fullt upp med att njuta av min sista mammalediga månad innan karriäreriet drar igång igen och ska just nu ta en lång skön joggingtur med lillfia i vagnen. Perfekt väder för det med klarblå himmel och skön septemberluft :)!

  5. Jag ska slita upp lite nyheter på Granit och se om jag kan locka med mig nån kompis till ditt föredrag nästa lördag 😉
    Lycka till med kalasbestyren, det kommer nog bli toppen!

  6. Mer sansad:) jag tror du kommer slå på stort nu oxå!! Vilket som kommer dem bli helt underbara, som allt du gör!! Du har bara lite mindre tid nu än vad du hade till bröllopet:)

  7. Solen skiner i Stockholm och idag blir det Öppnaförskolan och lite kvällsjobb. Fransar ska sättas och bryn ska plockas och färgas.
    Jag längtar tills jag får planera lillemans 1 års kalas! Gracerna spanat in inbjudnings kort och bak recept.:)

  8. Japp, en härlig morgon i Skåne idag med! Lovely! Låter som om du har en full onsdag framför dig.
    Min dag består av jobb, hämta på dagis, fotbollsträning för storebror och sedan packa inför konferens.

    Ha en fin dag!

  9. Jadu, vad ska man göra av en onsdag…? Min 1,5-åring sover just nu middag och min man har precis stuckit till flygplatsen för att åka på killresa till Portugal. Då måste man ju hitta på nåt kul här hemma också, men vad???

  10. Åh, kan du inte ge tips om hur du fyllde ert bröllopshäfte? Jag har fått i uppdrag att göra min brors bröllopshäfte, men det är ju så fasligt svårt. Men roligt dock, mycket roligt!

  11. Jag packar ner varma kläder för Sverigebesöket i morgon och mina lista pâ böcker, som jag skall köpa. Ryanair har sänkt cabinväskan till 10 kg max sen förra veckan och strulat till incheckningen med en massa ny information. Det gäller att ha pâ glasögonen för att nitiskt kolla om man tryckt in alla kryss i rutan !

  12. Har du gjort era fina bröllopsinbjudningar själv alltså??? I vilket program? Jag har tänkt o fråga massa gånger var du beställt dem 😛 De är ju grymt proffsiga gumman!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg