Att ha haft Bloggdag.

 

Jisses vad trött jag är idag. Och jisses vilka kvinnor jag träffade igår!

Ja. Vad ska man säga? Gårdagen gick i rasande fart och är något jag kommer minnas länge, länge. Idag har jag skrattont och är halvzombie efter gårdagens fniss och spänningar – då och då dyker det upp små minnesfragment om vad vi egentligen pratade om under middagen och då har jag svårt för att inte skratta rakt ut.

Ja. Jisses.

 

 

Dagen för mig och Fru Sederblad började redan klockan tolv. Då befann vi oss på Clarion Grand och testade tekniken, åt brunch och förstörde hotellets våffeljärn (kan ha varit så att de hade glömt att ställa fram smör, kan också ha varit så att man inte ska ställa sig och försöka skrapa ut våfflorna med en gaffel i någon form av elektriskt anordning över huvud taget). Så det höll vi på med. Åt, var lite nervösa, skummade våra föredrag för varandra och försökte ta kort. (Alla bilder på mig är tagna av Fru Sederblad för övrigt, men det fattade ni ju redan).

 

favoritkavaj/vintage by fé, top med stjärnor/maison scotch, jeans/h&m, ballerina/minns inte

 

Jag försökte se halvseriös ut i Spanx (ej synliga), favoritkavaj, jeans och stjärn-och-krage-top. Här står jag och gapar ta typ hundra kort, Angela, huuundra och försöker låta bli att låtsas om att det alldeles snart kommer vara fullt i den där salen.

 

 

Ja. Typ såhär.

Det var såklart lite läskigt men samtidigt hur kul som helst att hålla föredrag. Världens bästa publik kan ha hjälpt till en aning. Jag gick igenom lite hur jag själv tänkte när jag startade min blogg, att man bör veta vad man vill och att jag i princip är oanställningsbar. Såna saker.

 

 

Sen var det dags för Rolf att prata om kvinnligt entreprenörskap och hur det har utvecklats över åren. Hans fru tyckte att Rolf var för jävla tråkig, så han var aningen nervös han också. Men det gick bra. Heja Rolf. Tjejen till vänster i bild heter Tina Pulko och driver företaget Invivoplay. Henne blev jag lite kär i, tror jag. Underbart driv, rolig och peppande. Så håll ögonen på henne – hon kommer nog ta över en del av världen en dag.

 

 

Sen gick publiken bananas litegrann. Så kan det gå.

 

klänning med krage/h&m

 

Och sen var alla föredrag slut och jag och Fru Sederblad fick nyckeln till sviten *whu whuuuu* och kunde svida om inför middagen. Här kändes det litegrann som om jag hade en ballong i huvudet. Ni vet, när något man varit lite spänd över släpper och man slappnar av helt.

Och sen var det raka vägen ner i restaurangen där det vankades middag!

 

 

Och sen följde några fantastiska timmar.

Jag försökte rotera runt bland borden mellan rätterna men fastnade på tok för länge vid varje bord och hann helt enkelt inte alla (tyvärr). Men herregud vad roligt jag hade. Ett helt rum fullt med härliga, skrattande, öppna, galna kvinnor som spånade bloggidéer (craaazy), diskuterade förlossningar (jo vi kan nog ha hindrat fortplantningen) och åt tokgod mat. Över tre timmar var jag där och skrattade innan det helt enkelt var dags att sätta sig i Cecilias bil och åka hem igen.

Ja.

En underbar dag och en underbar kväll blev det, endast tack vare alla som var där.

Och ja – jag har startat en Facebookgrupp åt er som var med (här) så att ni kan hitta varann och varandras bloggar och sådär. Och för att göra Rolf glad vill jag ju såklart även påa:a för Svenskt Näringslivs regionala facebooksida här. In där och röj runt lite vetja, de behöver piggas upp.

Och återigen. Tack.

47 kommentarer till “Att ha haft Bloggdag.

  1. Åhhhh tack så mycket för en väldigt trevlig, rolig och inspirerande bloggdag. Å för den fiiiina goodiebagen. Blir inspirerad till att fixa till min ”dagboksblogg” och få den snygg och hitta den där röda tråden. Tänka, tänka och sedan utföra.

  2. Vilken supertrevlig dag! Tusen tack för allt ordnande och fixande och bjudande på saker, dig själv och ROLF (han var allt lite snygg!) och Tina och Fru Sederblad, ja allt!
    Kramar

  3. Tack för en jättefin dag Emma! Super på alla sätt och vis och gissa om jag ångrar att jag inte var med på middagen. My loss…
    Ha nu en underbar söndag och tänk så många du gjorde glada och fnissiga i går?
    kram

  4. Tack för en underbar dag och kväll! Har fyllt på inspirationssäcken rätt ordentligt även om de galna idéerna nog får stanna vid idéer.. 🙂

  5. Lite lustigt. Var ute o cyklade igår. Såg 2 salukis komma gående. Han precis tänka att såna har jag bara sett på foto på din blogg. Sedan kommer din man o söte son. Tänkte oh de känner jag! Men det gör jag såklart inte 🙂 känns dock så efter att ha läst o sett så mycket om dem på din fina blogg!

  6. Tack för en superfin bloggträff! Jag hade så trevligt hela tiden, leende på läpparna även i morse när jag vaknade och nu har jag tillbringat hela förmiddagen med att prova allt! Föredragen igår gav massor! Det här kommer jag att ha med mig länge!
    Stor kram och än en gång Tack!
    Milott

  7. Sådana här saker är viktiga att dra igång. Kvinnor måste våga mer och jag tror att vi faktiskt gör det mycket mer nu är bara för några år sedan. Blogglandia har verkligen kickat igång oss kvinnor!
    Som vanligt är jag kär i ditt företagande, ditt handlande. Det är så man bara vill skrika rakt ut ”henne ska vi ha!”
    Kram

  8. Tack Emma för en otroligt trevlig och framförallt inspirerade dag. Dessutom har jag ju stiftat bekantskap med härliga människor som jag säkerligen aldrig skulle träffat annars. Du är otroligt inspirerade och ni alla som gav oss inspiration i går har garanterat sått små frön till en hel drös av kommande företag. Det är såhär en slipsten skall dras!

    Kram

  9. Vad säger man… TACK för att du är du och tack för en helt underbar dag!
    Tack alla goa tjejer som jag hade förmånen att prata med. Nu ska här kollas bloggar minsann.
    Kram/Jenny

  10. Det verkar ju vara en super duper bra dag, vad kul!
    Önskar man kunde fått vara med och hört alla föredragen. Ni kanske ska ge ut en dvd!
    Hoppas du har en bra söndag.
    Kram från andra sidan plurret

  11. Emma! Du sa jag skulle gå in och kommentera. Här är jag!
    Och jag tackar för en härlig eftermiddag! Du verkligen vill och vågar och det är ju det som gör hela stora skillnaden!

    Och så är det ju lite coolt att se sin man från den professionella sidan. Det ger alltid en lite kick.
    Och han är aldrig någonsin ”för jä..la tråkig” . I mina ögon är han det mest spännande man kan tänka sig. Det är ju inte för inte som vi har varit vi sedan gymnasietiden 🙂

    Om du eller någon annan av dina bloggvänner vill ha lite veterinärmedicinska tips eller kika in i livet som veterinärstudent så kom bara till min blogg.

  12. Låter dom ni haft en toppendag. Va kul.. För er.
    Kram på dig. Vilken snygg klänning. Stövlar? Eller boots? Eller vad har du på fosingarna?
    Eva

  13. Hörrudu! Tusen tack för igår! Jag hade så kul och alla var så jäkla trevliga! Vet egentligen inte vad jag förväntat mig annars. Jag är glad jag gick. Det blev ju en hel del skratt…

  14. Snälla snälla Emma, kan du inte skrapa ihop ett event som detta lite högre upp i landet också. Jätte gärna i Oslo faktiskt 😀 Du har ju säkerligen MASSA MASSA läsare härifrån också :))))))))

    Jag/LSB Joss har MASSA bra kontakter med lokaler här 😀

    Så måste jag prata yta också, -Du är så vacker att man får ont i magen hjärtat. NATURLIGT vacker också, det är inte många som är faktiskt 😉

    Ha en fin fin vecka söta
    //Sessan

  15. Tack som bara den för en underbar dag som gav mig massor med nya lärdomar, inspiration och kraft och mod att våga prova nya grejer!
    Så glad att jag anmälde mig trots att jag är 47 men du och Fru Sederblad fick mig att känna mig som om jag var på helt rätt plats. Tack du vackra varelse för att du var precis som jag tänkte mig!
    Kram♥

  16. Låter som en fantastisk dag! Vad fin du var 🙂
    En liten fråga. Har du en ny vigsel-/förlovningsring? Du har inte haft på dig dina fina ringar på ett tag (på bilderna iaf) och nu dök det upp en ny 🙂

    1. Nej den är inte ny 🙂 Det är samma gamla förlovningsring 🙂 Jag har inte haft ringarna på mig eftersom de inte direkt är busevänliga (rivs) men igår var jag ju utan buse så då åkte iallafall förlovningsringen på.

  17. TACK Emma för att du anordnade denna fantastiska bloggdag/kväll med oss.
    Jag är helt säker på att dessa bloggare som deltog kommer att komma fram med många bra affärsidéer.
    // Cissi

  18. Emma, så företagsam och kreativ som du verkar vara tror jag mycket väl att det är Du kommer vara ytterligare en kvinna som tar över en del av världen. Vi håller span på dig med 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg