Att göra lördag.

 

Vi har hållit oss sysselsatt idag i det skånska regnet. Himlen har varit öppen och det har öst ner mest hela dagen; flickorna har vägrat att gå ut och busen har kasat runt i vardagsrummet och organiserat om leksaker.

 

 

Själv har jag fotograferat undan saker som legat på vänt i veckan; som lite Syster P till Nordljus (någon av de orientaliska skulle absolut kunnat få stanna kvar hos mig, älskar dom). Busen tyckte att det var vansinnigt spännande och ville vara med mest hela tiden, så det blev en himla massa busebilder innan han fick hänga med pappa lite medan jag fotograferade klart. Och ja. Som ni kan se. Rödhårig! Trivs som fisken i vattnet med det.

 

 

Och sen kom Fru Sederblad och drack té och planerade stordåd. Det finns få saker jag tycker är så finemang en lördag som att sitta i en soffa och sörpla varmt och ta över världen. Det borde man göra jämt. Hon är förbaskat fin den där kvinnan.

Och nu ska det göras het färskpasta med skaldjurssås, rivas pecorino och sen laddas för en lördagskväll full av lättja och med hållna tummar om att den där förkylningen som ligger nånstans i ögonrynshöjd inte får för sig att gå bananas och bryta ut. Ja. Vi håller oss sysselsatta här hemma i regnet.

Vi gör lördag, helt enkelt.

18 kommentarer till “Att göra lördag.

  1. Den där skaldjurssåsen du ska göra skulle jag bra gärna vilja ha receptet på. 🙂
    Älskar pasta med skaldjurssås när jag äter det på restaurang men har inte riktigt lyckats hitta något bra recept för att testa det hemma.

    Trevlig lördagskväll önskar jag er!
    Kram Linda

  2. Fin fin i rött hår!! Så levande du har det i ditt hem….ta gärna med kameran runt & visa mer vinklar om du vill. Önskar dig en unerbart skön hösthelg!! krams m

  3. Mysig lördag ni har!
    Fina sjalar och vackert rött hår.
    Här är det en busy lördag oxå med massor av saker inplanerade.
    Ha det bäst!
    Kram från andra sidan plurret.

  4. Som vanligt trevligt att läsa din Blogg. Vilka fina bilder, speciellt dom två på dig och den sötaste. Man blir glad. Det röda håret är så snyggt. Ha en fin och trevlig lördagskväll.

  5. Måste bara säga tack för att du skrivit om Pilates tidigare. Jag hade aldrig prövat det förut med testade 20-minutaren med Winsor som du tipsade om. Det var mest på skoj för att mitt gym hade semesterstängt. Förutom att man verkligen snabbt känner sig fastare och starkare så blev min nacke bra. Den har jag haft ont i sen nittiotalet och nu låstes den stela sidan upp. Helt underbart! Tack för all annan bra härlig mode och livsstilsinspiration oxå! 🙂

  6. Vilka snygga tjejer, båda som rödhåriga! Mycket passande på er!
    Hörde att bloggträffen var super! önskar verkligen jag hade valt en annan vecka för semestern! Särskilt med tanke på att vi var borta i våras också! Hmmm dålig timing for moi!
    Kram och trevlig lördagskväll!
    Helena

  7. Du skriver helt underbart! Ger riktigt feel good känsla av att läsa din blogg 🙂 Stort tack för det.
    Kramar Sussi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg