Att ha riktig söndagsmorgon.

 

Vi kör på riktig söndag idag.

Lagar amerikanska pannkakor och äter med lönnsirap, dricker té, lyssnar med ett halvt öra på Nyhetsmorgon och hasar runt i raggsockor. Den Stora Förkylningen har kommit till huset och bosatt sig i både mig och busen; vi snörvlar och hostar i kör och är sådär förkylningsruggiga som man bara kan bli av höstens första bacillhärd. Mannen har dock klarat sig hittills. Måste bero på all den där cyklingen han envisas med att utföra.

Så idag stannar vi mest hemma och barrikaderar vardagsrummet. Förutom en promenad med flickorna och en nypa frisk luft lite senare planeras här absolut ingenting mer än glass, serier, sagoläsande, soffkurande och en session hamrande med kastruller.

En finfin aktivitetsnivå för en söndag.

23 kommentarer till “Att ha riktig söndagsmorgon.

  1. Inte kul med höstförkylning, men på nåt sätt lyckades du med att få det att låta mysigt ändå med era söndagsplaner 🙂 Krya på er båda två! kramar från smålandet

  2. Yammy this pancakes… We also have a plan for today, it’s rather sunny here, so we wont to go for a long walk to the forest 🙂 Mayby I find something nice to decorete my home in autamn spirit ;))

    Have a good time!!!
    love
    agnieszka n.

  3. Ingefära the! Inte sånt torkat köpt utan färskriven ingefära med hett vatten på ska vara dunderbra mot räliga förkylningar. Krya på er!
    Kram

  4. Trist med förkylningar.

    Cykling ja. Kommer att tänka på ett radioprogram jag hörde, om cyklister. Av någon anledning så associerades cyklingen till något manligt italienskt. Så trenden bland manliga cyklister var rakade ben och att dricka espresso på trevliga fik i pauserna. Något som känns igen? 🙂

  5. Åh, vad smaskigt med pannkakor till frulle! Det måste göras snart! Trist med förkylning, det är bara att hasa runt, vila och härda ut! Krya på er!

    Kram

  6. Guuuud vad gott med amerikanska pannkakor, det ska jag planera till nästa söndag då hela familjen är samlad igen;)
    Ha fina söndagen och krya på er
    Kram

  7. Åååhh vilken fin tröja din son har på sig! Stjärnor kan man inte få för mkt av…
    Vart hittar man den? Mvh Ellinor

  8. Emma, du skriver som om du kan läsa tankar. Vanligtvis när man ska formulera vad som snurrar i huvudet så tappas själva känslan bort. Man mår verkligen bra av att följa din blogg! Oavsett om det är bra eller dåliga dagar. Jag hoppas du känner hur omtyckt du är, även om vi ”bara följer dig på avstånd”. Tack
    Ps, du som gärna fotar smycken, har du sett serien ”Lilla Lisa” som tillverkas i Dalarna? Kolla in http://www.lillalisadesign.se Heelt underbara smycken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg