Att kunna vinna en himla massa pynt.

Smycken kan man aldrig ha för mycket av. Eller hur? Finns ju inget som så snabbt kan förändra en hel outfit och göra det där lilla extra. Så i samarbete med Puss accessories kan någon av er vinna ett presentkort på ett tusen kronor att handla smycken för. Ett tusen kronor! Det blir en himla massa pynt, det.

För att vara med ska du bara:

1. Gilla Puss på Facebook här, eller skriva upp dig på nyhetsbrevet här.
2. Berätta i en kommentar här nere vilken av höstens smyckestrender du tycker mest om. Är det det bohemiska, fjädrarna, det färgglada, det metalliska osv?

Färdigt!

Tävlingen pågår till och med söndagen den 30 september klockan 14:00.

78 kommentarer till “Att kunna vinna en himla massa pynt.

  1. Är gärna med och tävlar!!
    Jag tycker att smycken som sticker ut, som syns och talar för sig själv, det förhöjer! Djur,stora stenar,bohemchic!! Men annars är jag en silvertjej!

    Gillar på fb!
    Ha det gott! // Em

  2. Efter sommarens kavalkad av regniga, gråmulna och kyliga dagar så skriker hela mitt väsen efter färg. Starka, lysande och provocerande färger som sticker i ögonen när höstmörkret tränger sig på…

  3. Den färglada trenden, i synnerhet armband – många på samma arm – och i synnerhet allt som är turkost som påminner mig om Medelhavet i Augusti. Vad är vackrare än turkosa smycken mot solkysst hud?

  4. Jag älskar de silvriga smyckena med plattor med ex tänkvärda ord, ens barnsnamn på! Har dock inte råd att köpa några men hade gärna vunnit presentkortet och fått botanisera bland allt fint på Puss.se
    kram
    Birgitta Regander i Hörby

  5. Fjädrar! Har blivit helt tokig i dem!! Annars gillar jag även silvriga smycken – älskar även kulor i alla material!

    Kul tävling föresten!

  6. Åh jag gillar alltihop!!! De färgglada smyckena är snyggt till höstens klädmode.. Nu håller jag både tummar och tår ..

  7. Gillar dina tävlingar Emma!
    Jag gillar egentligen en blandning av det bohemiska och starka färger. En outfit lyfts så lätt med färg.

    Hoppas på tur denna gången.

  8. Ny sida för mej och mycket fina saker till överkomliga priser :)) Änglavingar och Budda-hängen är favoriter. Även en 50+ vill känna sej tuff emellanåt 😉 Hoppas på tur o håller tummarna.

  9. Gillar!

    Det metalliska, helt klart! Har hittills inte använt smycken, men tycker det är dags att skaffa sig lite!

    Allt gott till dig, Emma!

  10. Jag har alltid varit en sucker för stora örhängen och i år har det införskaffats en hel del fjädrar. Men jag gillar även lite konstiga smycken, bl.a. har jag en ring med en mustasch på och ett halsband med ett gulddoppat ekollon, jag gillar saker som sticker ut helt enkelt!

  11. Jag älskar hösten och alla dess färger, och blanda detta med det lite bohemiska så är man hemma!

    Säpofrun

  12. Gillar på facebook!

    Gillar absolut det färgglada, behövs när det är sånt tråkväder så man blir lite piggare!

  13. Gillar på facebook!
    Efter denna regniga sommar behövs det vitamininjektioner i form av färgstarka smycken med Buddha ansiktet eller peacemärken, så för en färgsprakande höst blir dessa mina favoriter! 🙂

  14. Åh vilken trevlig tävling!
    Skulle verkligen behöva lite blingbling att pigga upp hösten med. Gillar verkligen den bohemiska stilen och gärna med fjädrar!
    Gillar såklart på fejjan!
    Kram Lina

  15. Jag gick in på nyhetsbrev! Jag ÄLSKAR tips på nya inköpsställen!!! Och vilket ställe! Båda mina söner (unga män) är fanstastiskt speciella – och har intresse av just såna produkter som Puss Accessories har….armband med dödsskallar hade passat dom perfekt! Åhhhh vad jag vill vinna det här presentkortet!!! Låt det bli min tur denna gången!
    Kram

  16. Åh, vilken underbar tävling!! Eftersom att jag inte har så mycket cash över till nya kläder så skulle lite nya smycken kanske piffa upp den garderob man har! Gillar såklart på facebook och går in och kikar på puss.se. Massor av snyggt! Jag klär mig i väldigt mycket svart och tycker därför att det bohemiska/retro mjukar upp det lite… men jag tycker också det är kul att köra all in med nitar och lite rocknroll! 😉 Fast jag gillar mer guld än silver.

    Ha en fin dag! //elin

  17. Gillar på fb.
    Jag gillar smycken i läder och vit metall, men letar ibland efter ”det där i färg” som matchar/kompletterar färgen i mina kläder och lyfter min outfit som bara ett smýcke kan. Det hade varit toppen att få vinna!

  18. Gillar på Facebook!

    Jag har fastnat för det färgglada. Till den enkla jobbskjortan, till den lilla svarta eller bara till jeans och t-shirt – vips har enkelt och bas blivit personligt och snyggt.

  19. Gillar på facebook.
    Gillar det mesta helst silvrigt metall, läder och dödskallar. Dessa smycken piffar upp vilken outfit som helst, hoppas på tur.

  20. vilka supertävlingar du har,man vill ju vinna i allihop!
    gillar på fb
    älskar buddasmyckena,både de enklare och de knalliga som verkligen sticker ut!

  21. Jag tycker mycket om flera varv med armband och långa halsband med träkulor i naturens alla färger! Det är höstens trend för mig =)

  22. Nu har jag gillat på FB!
    Höstens trevligaste trend är enligt mig det här med armband i flera varv – gärna i läder. De tynger inte ner armen och är obekväma när man som jag jobbar mycket vid en dator. Snyggt är det också! Såg att det fanns många snygga sådana på Puss så nu håller jag tummarna här hemma! 🙂

  23. Jag gillar skinnarband med olika stories, men även de färgsprakande med döskallar, de står ut lite och värmer lite i det kalla höstvädret. Så det skulle det bli 🙂

    Håller tummarna och hoppas kunna köpa många smycken på puss
    Kram Linda

  24. gillar på fb.
    Jag gillar helt klart det lite kala och skarpa silvret mot någon mysig tröja. gråt och stilrent vill jag ha i smyckesväg

  25. Jag tycker om att ha många armband elr bara ett som sticker ut. Jag älskar oxå Buddah och peacemärken så det är nog en trend som jag gillar.
    Har gillat på FB.
    Friska hösthälsningar 🙂 / Maria

  26. Gillat och klart!
    Tycker om en blandning av allt, mycket beror på vad jag har för kläder. Just nu har jag snöat in på Buddha-hängen – det finns så många fina!
    Ha en bra kväll
    Annethe

  27. Ser framemot fina nyhetsbrev från Puss i framtiden:)

    Jag gillar silver och stål som grund och färger efter säsong… just nu orange och gult!!!! Tycker fjädrara är galet snyggt….men det känns obekvämt när jag försöker så jag njuter av det på andra i stället;)

    kram // tina

  28. I smycken gillar jag det metalliska i kombination av det enkla och lite av det bohemiska!

    Jag gillar på fb och hoppas nu på lite tur 🙂
    Kram Jenny

  29. Halloj! Vilken superrolig tävling! Har gillat på fb. Jag hade svårt att välja en stil för jag blev glad av allt på deras sida 🙂 :). Håller tummar och tår att jag vinsten får.
    Trevlig kväll och hoppas din vecka blir bra! Kram Lena

  30. Oj! En ny affär (ja, för mig alltså!) Massa snygga saker, älskar ju ringar och armband men kollade faktiskt in örhängena, behöver uppdatera det sortimentet här hemma 🙂 Gillar ju så klart på fejjan så jag kan hålla koll på deras nyheter framöver.

    Mina favvisar inom smycken är metall, silver och stål! Det kalla som blir så skitsnyggt ihop med både jeans eller den stora varma koftan! Färg är kul, men njä, risken finns att man inte kan blanda det lika mycket som det rena, ”ofärgade” så, fram för mer kallt stål och silver!

  31. Hej hej!

    Gillar på facebook och har anmält till nyhetsbrev!

    Buddah- och peacesmycken är så himla fina!! Har även börjat gilla fjädersmycken vilket jag aldrig trodde att jag skulle göra 🙂

  32. Jag älskar buddhor av alla de slag! Gärna i metalliska toner blandat med brunt, turkost eller vitt! Sedan är flera armband med hängen på runt handleden vackert och snyggt! Hujedameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! Det är bara så mycket jag vill ha och köpa! Fjädrarna är jag också tosigt förtjust i!

    Jag hoppas att jag och smycken ifrån puss kan FÅ KUL TILLSAMMANS!

    /Kristina

  33. Jag gillar på fb! Vanligtvis är jag ganska mesig när det kommer till accessoarer, men i höst har jag BESTÄMT att jag ska satsa på både färg och bohemiskt! Gärna ihop…

  34. Ja smycken det sitter aldrig fel.. är mer åt det bohemiska hållet när det gäller smycken just nu. Gärna många armband och ett snyggt halsband. Stora stenar på ringar gillar jag också. Kram Sarah

  35. Tack för ännu en fin tävling Emma.
    Jag gillar den här lite indian stilen om hösten.
    Fjädrar, färgglada kulor, skinnremnar lager på lager.
    Sätter karaktär på hösten.
    Kram Emma

  36. Jag gillar både silversmyckena, men även de färgglada. Silver för att det är ”min” metall, tycker alltid att det är snygt! Och de färgglada eftersom jag tycker att smycken kan vara en så härlig färgklick till en annars dämpad höstoutfit!
    // Jennica

  37. Jag har alltid varit en smyckestjej och har vandrat från det guldiga till stilrent silver. Nu har jag fastnat ordentligt för ”naturnära” smycken som skinnarmband (funkar alltid, åtminstone sommartid, oavsett mode) och kulor i färger som svart, beiget och brunt. Någon färgklick ibland som bryter av är aldrig fel. Döskallar är också en favorit (dock inte de färgglada, utan gärna i silver/svart med lite glittrande stenar).
    Jag håller mina tummar och tackar för all härlig läsning du ger!

  38. Jag är en tjej som bär mycket klassiskt och mycket svart och oftast ganska rockiga-outfits, men ibland vill jag ju vara lite feminin och då använder jag smycken som hjälp. Bohemiskstil tycker jag funkar riktigt bra då =)

  39. Jag gillar den rockiga stilen, och tycker det är snyggt med mycket metall, särskilt silver, till det! Till fest använder jag gärna smycken med lite fjädrar för att piffa till det lite extra 🙂

  40. Har gillat på FB! Jag gillar de stora armbanden, det spelar inte så stor roll i vilket material- det kan va i skin, metall, stenar… Bara det syns! Håller tummar och tår för vinst! Kram Sarah

  41. Jag gillar alla fina smycken med Buddah och peacemärken. Puss var en mysig webshop med kanonbra prisnivåer!! Me like =)

    Ha en bra vecka fina Emma!

  42. Nu har jag anmält mig till nyhetsbrevet! Jag älskar att det finns lite av allt.Eftersom jag oftast är klädd i nåt svart basplaggigt kan jag ha bling i öronen, halsband med fjädrar och en hel radda med färgglada armband – samtidigt. Andra kan tycka fågelskrämma men jag älskar det!!!

  43. Åh fjädrar! Det lirar med den fina trenden med allt naturligt som tar plats nu, med stockar, stubbar, grenar och annat i inredningen, naturens färgskala som samsas med senap och lila. Ja det är absolut fjädrar som gillas mest just nu! Har gillat på fb och håller tummarna.

  44. Jag tycker att smycken är just den lättaste vägen att ta ut svängarna och växlar gärna friskt! Just nu är jag sugen på en fin buddah men jag är väldigt förtjust i fåglar skalbaggar och annat i metall naturromantiskt som Lotta! Fjädrar är fint men misse- Nisse äter såna… Håller tummarna och har gillat Puss!

  45. Nu har jag gillat på facebook! Trevligt att få info om nya websidor såhär!
    Jag älskar tingel tangel och vill gärna pryda mig själv med färgglada smycken!
    Gärna pärlor med ikoner!

    Lovely!

    Tarja AE

  46. Gillar!
    Fjädrar i alla de former har jag varit inne på ett tag å det lär hålla i sig lite till för än känner jag mig inte alls mätt på dem. Så det får kanske vara den trend jag gillar bäst då, men vill gärna prova på lite annat också och detta vore ju ett ypperligt tillfälle!

  47. Jag gillar puss överallt. Har ingen smyckes still utan den kan variera från dag till dag beroende på kläder eller humör. Vi har dress code på jobbet men bryter gärna av med ett smycke för att få det lite busigt bland alla kostymer i alla fall.
    Kramis

  48. Jag gillar metall och färg! Enkelt och stilrent med metall, men sedan kan man skoja till det lite med färger. Jag tycker också att alla Buddha-smycken är coola, en turkos buddha vore inte helt fel! 🙂

  49. klart man vill vara med och tävla =)
    Jag gillar stora smycken som får/vill/kan ta plats… på så sätt kan man ha en simpel outfit som ändå blir speciell med den rätta accessoaren. Om jag vinner ska min älskade syster som just nu pluggar järnet i Australien få plocka på sig en massa härliga smycken… det är hon värd tusen gånger om. Kram kram på dig.

  50. För mig är det helt klart fjädrarna, de kan så himla lätt lysa upp en hel outfit om man matchar dem rätt och inget kan gå fel med ett fjäderhalsband runt halsen!

    Ps. har gillat på fb!

  51. För mig är det helt klart fjädrarna, de kan så himla lätt lysa upp en hel outfit om man matchar dem rätt och inget kan gå fel med ett fjäderhalsband runt halsen!

    Ps. har gillat på fb!

  52. Gillar på Facebook!

    Åh, att liksom välja ut en favvo… Så himla svårt när smycken är en passion! Men ändå… stora ringar, gärna silver, gärna turkoser. Många armband, mycket färg och något stelt i silver till. Långa halsband. Amuletter. Buddha. Och lite extra förkärlek för dödsskallar. Ungefär så. Om jag nu ska försöka mig på att välja. 😉

  53. Jag älskar orientaliska smycken och jag tror att dom alltid är trendiga! tihi. alltid väldigt snygga iallafall.
    å fjädrar mmm åå mm smycken i löööv smycken!! =)

  54. Wow, nu snackar vi en kategori där jag verkligen ALDRIG unnar mig en uppdatering inom. Men jag älskar det bohemiska med drömfångarkänsla och medaljonger och det där orientaliska. Det är ju så viktigt det där egentligen…med pynt och pillifix för att känna sig fin

  55. Kul med tips på en mycket bra hemsida. Jag gillar färgglatt, även lite bohemiskt, men framförallt smycken som inte så många andra har. Har gillat och anmält till nyhetsbrev, och håller nu tummarna hårt!!!

  56. En fantastisk tävling för en småbarnsmamma som behöver lite pynt och tingeltangel! 😉 Till hösten gillar jag lite tyngre metalliska halsband så som, Bijouteri Choker halsbanden.. Gillar även Stories armbanden.. Jag har signat mig för nyhetsbrev!! Kram fån Maria

  57. Kul med tävling, gillar puss på fejjan! Här är det mycket smycken i trä, sten och glas så det lutar väl mot den bohemiska stilen då. Ja det får det bli 🙂

  58. Hej! Kul med en tävling 🙂
    Just nu älskar jag fjädrar blandat med skinn, svart, brunt och silver (metall). Lite rockigt och coolt.
    Har skrivit upp mig på nyhetsbrevet och väntar nu på lite flax 🙂
    Kram

  59. gillar på facebook!

    Mina favoriter har alltid varit silversmycken, men gillar också den bohemiska stilen väldigt mycket. Måste ändå säga att de starka färgerna är favoriter just nu, lyfter så lätt en look med basfärger i övrigt. Men äger inga sådana smycken ännu eftersom jag precis har kommit underfund med det här, så därför vore det perfekt att vinna!

  60. Älskar den bohemiska stilen som verkligen är jag, mig och jag sjäv!! Massa armband i härliga färger, och flera halsband i olika längder. Gärna med lite silver här och där!! Smycken som syns, sticker ut och är kaxiga 😉

  61. (anmält till nyhetsbrevet!)

    ÄLSKAR färgfärgfärg! Jag går totalt in i svart klädtrend om höst/vintern men piffar upp med färgglad frisyr (jämnt..!) och färgglada accessoarer. Skulle va perfekt att fylla upp smyckesskrinet med mer! 🙂

  62. Hej
    Det är JAG som vunnit PUSS-tävlingen och jag är så sprallig så jag tror jag dööööör! MEN jag har inte fått något mail som det står på Puss’ FB-sida. Jag har skrivit ett litet inlägg och frågat efter ett nytt mail, så kanske får jag försöka tåla mig….hur lätt är det? Jag vill bara köpa, köpa, köpa…..NU.
    …och varför skriver jag till dig om detta? Hmmm, du kan kanske på nåt sätt vifta med nån sån där magisk pinne, dock inte doftpinne 😉 så kanske det ordnar sig för lilla mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg