Att ha det bra.

kofta/spell, tröja/provrummet (förra årets), jeans/circle of trust, halsband/unica

 

Det är bra för själen att komma iväg såhär, på tu man hand. Eller tu och tu – på tre man hand. Men ändå. Så vi njuter i full drag; stojar med en överlycklig buse, äter gott. håller varann i handen lite extra mycket bara för att. Och idag är det verkligen höst också, med hällregn och blåst och största-koftan-väder och då känns det extra skönt att vara borta ett litet tag. På nåt sätt.

 

 

Det är andra gången vi är här nu, på The Lodge, men första gången vi stannar över natten. Det är ju bara drygt 40 minuters körväg från oss – så frestande nära. Och vi ser till att dyka upp i tid för Afternoon Tea såklart; en buffé fullt av sånt man bara inte kan säga nej till uppradat i mängder: chokladfläckade muffins, hallonmousse, surdegsbröd, oliver, parma. Och de där sconesen med russin i som syns på bilden? Jag dör så gott. Åt nog åtta.

 

 

Så det här gör vi tills imorgon.

Tar hand om varann, säger jag älskar dig och vad gott du luktar och håller hand. Busar buse, äter för mycket, skrattar.

Och laddar för en höst med mycket jobb och mindre tid för allt det andra.

22 kommentarer till “Att ha det bra.

 1. ååh, golvljusstaken på andra bilden – vi säljer en väldigt lik på mitt jobb och ååh vad jag suktar efter den. passar bara inte riktigt in i en etta – kräver liksom lite mera utrymme för att verkligen göra rätta!

 2. Vad är det med barn och strumpor? Aldrig sitter de helt på. 🙂 Det är så sött att hjärtat hoppar till lite.

  Din kofta är jag helt förälskad i. Ser galet härlig ut.
  Ha en härlig helg.
  Kram

 3. Vad ni är duktiga på att göra mysiga saker tillsammans! Insåg igår att det är dags att åka på kärlekssemester med sambon och vårda förhållandet! det är ju så oerhört viktigt! Ha det så mysigt!
  Kram Helena

 4. Åh vilket vackert ställe!! 😀 Ni gör helt rätt som åker iväg och bara njuter av varandra! Jag tror de flesta gör så alldeles för sällan!

 5. Vad underbart att göra som ni gör!! Och på the lodge känns det ju verkligen som om man är längre bort!!

  Ha en underbar söndag!

  Kraam Emma

 6. Ser fantastiskt fint ut! En liten minisemester är aldrig fel. Njut och bara vara, det är livet det. (och så lite mat och kärlek…) 🙂

  Jennie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg