Att ha haft lördagskväll.

 

Igår levde jag ganska länge på de där sconesen med russin, det får jag väl säga, men tillslut var det ändå dags för middag. Jag älskar att äta tillsammans hemma, men det är ändå något speciellt med restaurang sådär en lördagskväll. Det kan man inte komma ifrån.

(Klänningen kom med som en överraskning från tjejerna på Greta & Anna i mitt senaste paket tack! så den var jag ju bara tvungen att lufta, och jag älskar att jag känner mig vansinnigt kulturell i den, som en hundraprocentande konstfackstudent eller så).

 

 

Vi hade först tänkt ta lite spa men var ute i sista minuten så det fanns inga tider. Men det gjorde inget. Vi satte oss på golvet i duschen med busen istället och lät honom plaska sig lycklig så länge han bara ville, så när det var dags för middag så var vi nog alla lite spamöra och varma i musklerna i vilket fall.

 

 

Och sen åt vi. Massor. Kyckling och pannacotta och surdegsbrödsbullar och nån äggtjofräs, och när vi var klara fanns det knappt rum att prata. Så då satt vi tillbakalutade på varsin stol och nickade mot varann istället, sträckte fingertopparna mot varann över bordet och enades om att vi var belåtna.

 

 

Och sen drog vi oss tillbaka på rummet, satt omfamnade av kuddar och såg en medhavd film på laptopen och pratade viskande med varann mellan scenerna

och konstaterade att det hade varit en faslig fin lördag, det här.

24 kommentarer till “Att ha haft lördagskväll.

 1. Låter som en helt underbar lördag, din livsnjutare!! Själv tillbringade jag lördagskvällen med Ipren & nässpray (mindre sexigt) Fin du är i din nya klänning!! Påminde mig själv om att jag snart måste hälsa på i Borås hos de gulliga tjejerna i butik Greta& Anna. Hoppas att resterande helg blir lika underbar för dig & de dina…..krams m

 2. Vilken otroligt trevlig miniweekend ni verkar ha. Ni kan konsten att ”få till det”. Måste bara få säga det hi hi : Nu gör du det igen,bara visar en klänning jag bara måste ha hi hi (och praktiskt med onesize,inga stl.frågor). Ha det bäst. Kram

 3. Oj låter superskönt det där! Sku också vilja ta en romantisk getawa
  y. Men var har ni busen då ni njuter middag? Barnvakt med eller?

 4. Vilka underbara bilder och så fin i Uldahl klänningen!!!
  <3
  En stor kram till dig och hoppas att ni har haft det helt fantastiskt!
  Måste nog hitta en dejt för att få åka iväg så som ni har gjort …

 5. Fin tjej som inspirerar mig att leva ett harmoniskt liv och att känna att vi tjejer vi kan!! 🙂 Keep up the good work!

  1. Åh tack <3 jag har tyvärr inga supertips :/ jag har varit duktig med min pilates, ätit var tredje timme och låtit kroppen få ta den tid den behövt för att hämta sig från graviditeten. Jag tror inte på att hetsa. Jag har alltid varit ganska liten i mig själv så jag tror bara att kroppen börjar hitta tillbaka, liksom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg