Att ha tankat energi.

 

Vet ni?

Nu har jag nog tankat energi och själsvärme så det räcker iallafall till jul. Minst. Nu kan jag åka hem och flytta runt på saker i vardagsrummet och pussa flickorna och trösta Tooka som tycker att det är f-r-u-k-t-a-n-s-v-ä-r-t att hon inte fått följa med på minihelg och som kommer sloka nåt alldeles förskräckligt med öronen tills hon fått kyckling och öronklappar och en liten stund på husses mage ikväll i soffan.

Ja.

Det här håller jag mig på länge.

 


19 kommentarer till “Att ha tankat energi.

 1. Låter som om ni haft en fantastisk helg!!! Underbart!
  Har ju glömt att säga/skriva att du är skitsnygg i nya hårfärgen! Den där Böddi vet vad han gör 🙂

  Trevlig söndagskväll!

 2. Det är verkligen guld värt att komma iväg sådär och tanka energi. Vi var i väg för några helger sen. Så härligt! Och särskilt sedan vi fått barn (nu hade ju ni prinsen med er men senare när han kanske får stanna hos barnvakt). Bara att hinna/kunna prata med varandra utan att två andra (förvisso underbara) hela tiden pockar på ens uppmärksamhet. Det behövs verkligen för ens relation.

  Ha en fortsatt mysig kväll!

  Här blir det en ny film om Edgar Allan Poe. Kan bli hur som helst 😉

  kram

 3. Busen är världens coolaste buse. Je l’aime : Kul att ha ett fiktivt barnbarnsbarn pâ nätet !

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg