Att ha hunnit med hur mycket som helst.

 

 

 

Efter att ha jobbat kom mannen och Busen och hämtade upp mig och körde in mig till stan. Den där ungen, alltså. Just nu är han inne i en period som mest består av slängkyssar och applåder och flera gånger om dagen är han så söt att jag nästan dör litegrann – särskilt med det där bångstyriga lockhåret som gör mig alldeles tokig av kärlek. Särskilt med det.

 

 

 

Inne i stan träffade jag Rolf och ventilerade och vände och vred på saker och hade ett alldeles utomordentligt bra mentor/adept-samtal. Ett såntdär man blir lättare av och lite mindre fundersam och lite mer fnissig. Han är bra den där Rolf. Och sen gick jag på kullerstenen genom ett Malmö som nästan andades advent – man märkte att butikerna börjat rusta även om inte pyntet är framme riktigt än. Det ligger i luften.

 

 

Och sen blev jag bjuden på lunch på favoritstället av en fantastiskt trevlig kvinna. Vi pratade syskon och barn och föräldrarelationer och en himla massa andra saker man kanske inte brukar prata om bara sådär, men kanske bör.

Och sen blev det luggklipp hos Böddi, Hansa Leksaker för inköp av Busens ettårspresenter (imorgon! han blir ett imorgon! kan ni förstå hur fort tiden går?) och över gatan för tårta och sen Panduro för att skaffa silkespapper till en helsikes massa pompoms och sen var jag äntligen färdig och kunde åka hem igen – rustad för ettårsfirande och lätt i själen efter människomöten.

Onsdagar, alltså. Det är generellt bra dagar det där.

24 kommentarer till “Att ha hunnit med hur mycket som helst.

  1. Advent.
    Herre Gud.
    Är vi redan där?
    Vi ska åka till sommarstugan och bada i helgen, blir lite frontalkrockat 😉

    Pom poms. Ska det vikas ikväll alltså. Så är ju alltid kul. Att pyssla menar jag. 1-års-kalas också.

    Hälsningar
    Yohanna

  2. Grattis i förskott till busen!

    Pompoms lät spännande. Ännu mer när det verkar som om du ska tillverka dem själv. Hur gör man? Kan du inte visa?

    Kram Lotta

  3. Ja men visst andas stan advent! Jag tänkte faktiskt på det imorse när jag gick genom stan till jobbet. Älskar’t

    Alltså lillbusen är underbart söt, ett riktigt charmtroll. <3
    Grattis till finaste Silkesapan i förskott!

    Kram finaste

  4. Pompoms är underbart!
    Och ettårsdagen är väl den bästa… 🙂 Åh!
    Älskar också onsdagar, för då jobbar jag med matematikutveckling som jag brinner för. Visst är det underbart att ge sig hän i det man brinner för. Och med inspiration från starka tjejer som dig tror jag att jag en dag ska våga ha kurser och föreläsningar i matematikdidaktik!
    Kram Malin

  5. Redan ett, vad tiden går!! Då är det precis ett år sedan jag hittade till din blogg och fastnade:-). Gud vad söt han är busen i det långa lockiga håret. Och en sådan där Rolf skulle jag också behöva, kan man inte klona honom och skicka en till Schweiz? Kram Sarah

  6. Hej fina Emma!!!! Alltså han är ju hur söt som helst!!!! Men du, du i din klänning från i morse!!!!!!!!!! Shit, säger jag bara, hur snygg kan man va!!! Åhhhh, jag har tänkt så länge att jag skulle tipsa dig om ”prinsar sma sessor”, här nere i Höllviken. Vet inte om du varit inne där, ligger precis vid Märtas, dvs inne på gården!!! Var där när min systerson fyllde tre. Säger bara U N D E R B A R butik!!!!! OCH – hon som äger den visade sig vara supertrevlig!!! Jag berättade lite för henne om dig och din blogg, och jag tyckte (vad jag nu har med saken att göra!!!!!! men men…) att hon kanske kunde ordna ngn tävling el så tillsammans med dig!!!!! Hon var HELT klart positiv!!!! Stora KRAMEN Lisa i H-viken

      1. det är lite konstigt det här m att följa en blogg. Din är.den första jag följde, annars läser jag Följde”bara” två till, Petras o itoddd som jag sett att du kommenterat ibland. Hur som, du är ju egentligen en vilt främmande människa för mig o ändå känns d som du att jag känner dig!!! Tänker nästan alltid.på dig när jag är i stan o tängker/hopps att -idag kanske…… ja

        1. kanske jag träffar Emma,skall d stå!!!! Nu skall jag sova för i morgon skall mitt hem fotas !!! Skall bli sååå kul!!

  7. Onsdagar är underbara, det ändå som kan slå det är torsdagar hemma hos oss. Vi är alltid lediga tillsammans på torsdagar då köper vi hem mat, tänder ljus och bara myser. kram kram

  8. Vi har ju två veckor kvar till 1 årsdag här hemma och jag tycker det är helt ofattbart! Pompoms säger du- kommer bli fiint! Det är lätt men tidskrävande att göra, så då har du att hitta på med andra ord. Kram!

  9. Idag kände jag för att gå å köpa amaryllis å en massa ris;) Har haft en VM utbildning i butiken,så nu är den tipptop å då fick vi lite julkänsla oxå… Att snart kommer den där väntan..
    Åh vad härligt 1 imorgon, kommer ihåg vårat lilla kalas då. Bollhavet var succe;)
    Kram

  10. Huvale ! Har Busen redan börjat med karate sparkarna mot sin Mor !! Usch filibaba ! Hur länge smeker du de lockarna?……Han behöver omväxling kanske lite sport med Far??

  11. Grattis till ljuvligt söta silkesapan!!!!!! Då firar jag 1år som trogen läsare,hittade dej när du skrev om förlossningen! Kram på er alla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg