Att kunna vinna (nästan) vad du vill från KyssJohanna.

 

 

Vad sägs om att kunna vinna nästan precis vad du vill inne hos KyssJohanna? Inte illa, va?

Nä precis.

Så var nu med och tävla om att kunna vinna precis vad du vill ur KyssJohannas sortiment – till ett värde upp till 1500 kr! Snacka om att man kan ro hem något riktigt tjusigt då. Och det enda du behöver göra för att ha en chans att vinna är följande:

1. Gilla KyssJohanna på Facebook här, eller signa upp dig till deras nyhetsbrev här (nästan längst ner på sidan).

2. Gå in på deras hemsida och leta upp vad du skulle vilja få hem om du vann. De enda restriktionerna du har är att det får kosta max 1500 kr – bortsett från det kan du gå helt bananas. KyssJohanna har märken som Lotta Jewellery, Givenchy, Minnetonka, House of Harlow och så vidare så du kan nog vara ganska säker på att hitta nåt du tycker om. Klistra in länken på det du valt i en kommentar här nere och

3. motivera varför du valt just det.

Det var allt!

Tävlingen pågår till och med den 21 oktober klockan 14:00. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

(Denna tävling är i samarbete med KyssJohanna).

148 kommentarer till “Att kunna vinna (nästan) vad du vill från KyssJohanna.

  1. Har anmält nyhetsbrev!
    Jag skulle välja en gul väska från Cambridge Satchel.. Jag ska plugga i Australien nästa år och jag tror att den skulle bli perfekt som skolväska!

  2. När jorden plötsligt slutar snurra & man tappar alla mammakontroll.
    Är resan tillbaka så oänderligt lång.
    Med ett par Minnetonkas på mina fötter hjälper de mig ta ytterligare ett steg åt rätt håll.
    Gillade hemsidan på fb. på en gång…………….

  3. Åhhhhh vad jag önskar mig ett par Minnetonka moccasin boots. Köpte Minnetonka ”loafers” när jag var i NYC och mina krånglande fötter älskar dem för att de ej klämmer någonstans. Så ett par mer för hösten vintern önskad. Färg svarta eller bruna. Åhhhhh håller tummarna.

  4. 1. Gillat 🙂
    2. Spell’s Leila Shrug ivory
    3. Perfekt till allt som finns i mon garderob, perfekt stt ha på här hemma och vara stylisch när jag springer in och ut på terassen för att sätta nappen åt lilla Vilja, perfekt när jag myser hemma i vinter, perfekt till våren när jag promenerar med vagn, perfekt till alla fester i sommar och perfekt till jobbet som jag ptervänder till nästa höst. Budskaet äkert tydligt, Spell’s Leila Shrug ivory, PERFEKT!

  5. Herre jösses. Det var inte lätt att välja bland alla dess saker!!
    Men en ring av märket House of Harlow tex ”Triple skull”! En ”Tiny Ghost Rider” väska! Och en ”P.A.P plånbok skulle jag behöva:)
    Ja man ju ha tur denna gång!!

  6. Hej! Jag skulle vilja ha en Missoni volangsjal i svartvitt, helt underbar snygg och skulle värma gott i höstrusket!=)
    Kram Katharina

  7. 1.Gillat på facebook
    2.Alex Monroe ”Little daisy” örhängen
    3.Motiveringen lyder:
    För att de underbart söta små blommorna skulle förgylla mina små öronsnibbar och att jag skulle springa runt på rosa moln en stund om jag hade vunnit dem, det är dessutom väldigt kul att vinna i tävlingar.

  8. 1. Gillar!
    2. Alex Monroe ”Bumblebee” halsband https://www.kyssjohanna.se/alex-monroe-bumblebee-halsband-p-5571-c-253.aspx
    3. Smycken fsom föreställer djur och växtriket är magiska för mig. Alex monroes humla ser ut att vara levande och skulle göra mig väldigt fin och glad. Som föräldrarledig barnbibliotekarie skulle jag hmed humlan ha självförtroendet att få bästa bibliotekarietjänsten OCH rocka bibliotekariejobbet på barnavdelningen med den!

  9. Spell´s ”The Talulah Maxi Cardi” – Mottled Mocha
    Ja, jag vet den är dyrare än 1500kr. Men jag vill ha den.
    Jag kan ifall jag (mot förmodan) skulle vinna ta något annat ur Spell collektionen.

  10. Gillar på FB

    https://www.kyssjohanna.se/minnetonka-moccasin-boots-p-5872-c-144.aspx

    Mitt skoläge överlag börjar närma sig “akut”,
    sist jag var på stan fick jag frågan “-Vad är det som kikar ut…?”
    Röd om kinderna fick jag förklara att stortån visst ville rymma,
    sedan jublade jag inombords när det började skymma…
    Sulan glappar illa och genomslitet är lädret,
    hålet vid storstån gillar inte det regniga vädret…

    Men när man vrider och vänder på varenda spänn,
    och barnen självklart går först i prioriteringen,
    då får man bittert ta på sig de slitna skorna igen,
    och istället hoppas Emma faller pladask för motiveringen.
    För dessa läckra skor kan jag både tro- och tycka,
    ger denna småbarnsmor glädjefnatt och hejdundrande lycka!

  11. Jag önskar mig Spell’s ”Chameleon Rogue Cardigan” bara för att den måste vara höstens snyggaste och för att både jag och barnen kan kura ihop oss under den i soffan samtidigt som vi tittar på Pippi och äter pepparkakor i höstmörkret. Perfekt helt enkelt!

  12. 1. Gillar så klart och kommer så klart läsa alla deras nyhetsbrev med glädje! Så mycket FINT!
    2. ”Agate” armband från Syster P
    3. Min dotter som är fem år sa: Maaaaaaaaaamma, det var fiiiiiiiiiiiiiiiiint och det är guuuuuuuuuldfärg, mamma jag älskar guuuuuuuuuuld! Med leende på läpparna drömmer jag om att smycka min handled med detta och jag kommer ha ett leende på läpparna när jag sätter på det på morgonen och laddar för att möta en ny dag som skolsköterska! Man måste sätta guldkant på sin tillvaro även om man kämpar med elever som har det svårt!

  13. Åh, så mycket fint det finns på Kyss Johanna!
    jag gick verkligen bananas, hittade saker jag läänge riktigt suktat efter, velat ha.

    Nu när jag gått ner 25 kilo i vikt så skulle ett nytt klädesplagg i den tomma garderoben verkligen behövas!
    Och det skulle kännas som en bra motivering till att fortsätta min vikresa,
    jag håller tummarna!

    De två sakerna som hamnar på ”önskelistan” är:
    •Wildfox top ”Skull”
    •House of Harlow halsband ”Aztec skull”

  14. Åhå då vill jag vara med 🙂 Klickade mig runt på hemsidan och hittade ett så perfekt halsband som heter Lucky 13. Min lilla Ida som blev 6 månader igår föddes på fredagen den 13:e så nu för tiden är det ju verkligen ett turnummer 🙂 Sen är jag en sjal-galning av rang, så därför blir mitt andra val en ursnygg sjal från Syster P! Länkarna är:
    https://www.kyssjohanna.se/lucky-13-halsband-fran-82-p-2866-c-181.aspx
    https://www.kyssjohanna.se/syster-p-anemone-sjal-p-5798-c-248.aspx

    Har skrivit upp mig för att få nyhetsbrevet!

  15. Där är så mycket fint att det är omöjligt att välja! Om jag hade haft turen att vinna så hade jag därför önskat mig en fin kombination av två/tre armband, gärna i svart läder med inslag av silver(färgade) detaljer. Gillar Kyss Johanna och får deras nyhetsbrev.

  16. Åh vilken bra tävling!
    Skulle vilja vinna karma-halsbandet eftersom jag tror på karma. Mitt liv är bättre sedan jag började med karma-tänket. Och så skulle jag välja minnetonkas låga skor. För de är så söta!
    Har ändrat min stil litegrann efter jag fick barn så det skulle vara roligt att komplettera med snygga assessorer!

    https://www.kyssjohanna.se/dogeareds-karma-necklace-gold-dipped-p-4426.aspx
    https://www.kyssjohanna.se/minnetonka-thunderbird-loafers-p-5876-c-354.aspx

  17. Men åhhh… Älskar kyssjohannas shop! Vill ha typ allt och gillar sen lääänge på fejan. Kär i dogeard smyckena och skulle gärna ge min mamma ett sånt. Men är jag lite ego önskar jag mig denna till mig själv, för att få va så snygg som möjligt hela vintern.

    http://www.kyssjohanna.se/m#product/5893
    Kram Mari

  18. Gillar på FB!

    Min lillasyster fick en stroke i december, endast 21 år gammal. Det var den värsta tiden i mitt liv! Hon över överlevde och mår bra förutom huvudvärk och koncentrationssvårigheter… Hon är den vackraste, bästa människan i världen och om ett par veckor ska hon genomgå ännu en hjärnoperation… Hon och hela familjen är väldigt nervösa och oroliga såklart… Hur som helst skulle jag mer än något ge henne något fin när hon vaknar… För det förtjänar hon min starka, fina syster…

    Jag skulle nog välja detta coola hjärta :https://www.kyssjohanna.se/organiskt-hjarta-fran-bjorg-i-silver-p-2269-c-181.aspx för att visa hur viktig hon är!

  19. Gillar på FB, och skulle sååå gärna vilja ha ett par Minnetonka Moccasin boots. De är ju helt underbara, bekväma, coola, snygga och så får man känna sig som Pocahontas ett tag 😛

  20. Nyhetsbrev = check.

    Åh, så mycket fint att välja mellan!

    Jag älskar den här modellen på väska:

    https://www.kyssjohanna.se/cambridge-satchel-classic-15-p-5470-c-346.aspx

    En färgklick i form av en knallfärgad väska skulle jag verkligen behöva just nu. Jag har alldeles för mycket som snurrar i huvudet och gör mig orolig, stressad och lite låg, så en röd väska skulle pigga upp i höstmörkret.

    Håller tummarna och önskar trevlig söndagkväll.

  21. Min fina vän Linda är en stammis hos KyssJohanna. Senast idag skrev hon om KJ på Facebook. Hon är en helt fantastisk människa som delar med sig av sin glädje, ödmjukhet och energi. Hon älskar Dogeareds smycken och jag vill såklart att hon vinner ett i denna tävling. För finare medmänniska tror jag inte finns!

  22. Jag gifter mig om tre veckor och har jagat örhängen som ska passa den dagen och hos KyssJohanna fanns de som skulle sätta pricken över i:et när det gäller min utstyrsel. Örhängena jag pratar om är Dyrberg/Kern ”Lyra” örhängen. Nu fanns det ju en liten peng över och den måste jag suga på ett tag för det finns ju så mycket fint.
    Gillar på FB.

  23. oh my! så här va, jag bestämde igår att jag verkligen behöver en av Cambridge Satchel Companys flouro-väskor när jag börjar jobba igen. Förre herre min je, men snart är mammaledigheten slut och jag känner mig alldeles fasansfullt opepp på att börja jobba igen. Inte så mycket för att jag inte vill jobba, men för att jag kommer sakna hemmavarandet, och mysiga dagar, och för att mitt jobb inte är särskilt kreativt och ibland känns det som att jag tynar bort en smula. Fast oj, nu lät detta väldigt självömkande: jag gillar ju mitt jobb också, har underbara kollegor. Men ja, jag känner att jag verkligen behöver en ny väska för att peppa lite, för jag har verkligen inte använt handväskor alls under min mammaledighet. Det ska bli kul! Att kunna använda handväska igen.

    Så detta är min dröm: https://www.kyssjohanna.se/cambridge-satchel-fluoro-13-p-5016-c-325.aspx En galet gul väska som skulle få vilken vinter- eller höstdag som helst att lysa upp.

    Och jag har lajkat på Fejjan också. Så klart!

  24. Finfin tävling! 🙂
    Älskar Kyss Johanna, men på studentinkomst är det ju svårt att unna sig bara sådär :/

    Älskar Erica Weiners smycken, hennes bent feather-ring funderade jag länge på om det skulle bli min förlovningsring.

    Men!
    Om jag vann ett presentkort så skulle jag välja Wieners Infinity ring, den guldfärgade
    https://www.kyssjohanna.se/erica-weiners-infinity-ring-p-5819-c-171.aspx
    & jag skulle ge min bästa vän en likadan, i silver.
    Vi tog en lång höstpromenad en kväll nu i veckan. & pratade om hur länge vi känt varandra. 11 år. En evighets tid känns det som. Hon har ju alltid funnits i mitt liv & jag minns det knappt utan henne. Hon har ställt upp för mig under många tuffa stunder & jag skulle verkligen vilja ge henne något fint, för att visa min uppskattning. Och faktiskt för att hon precis blivit mamma till världens finaste lilla pruttkorv 🙂

  25. gillar på fb!
    jag tog nyligen hål i öronen (efter bara nästan 25 års väntan, yey!) och har nu börjat kunna ha vanliga örhängen. har dock inte så många än så därför skulle dessa stiftörhängen med opaler från Erica Weiner vara perfekta! lagom stora och galet snygga. dessutom fyller jag år sista oktober och en liten extra födelsedagspresent är ju aldrig fel <3
    http://www.kyssjohanna.se/erica-weiner-isosceles-opal-orhangen-p-5817-c-183.aspx

  26. Hej!

    Gud vad svårt att välja…

    Jag skulle dock gärna vilja ha Den svartvita volangsjalen från Missoni. Underbar nu när höstrusket kommer och samtidigt så snygg så den höjer vilken outfit som helst. Helt perfekt med andra ord!

    Mvh
    Heléne

  27. Anmält mig på Nyhetsbrevet!
    Alltså, jag skulle dööööööööööööööööööööööö (lite) om jag vann en Spell’s ”Leila Shrug” i creme. Å maj gådd!!
    Nu, när det börjar bli sådär höstruskigt ute med både regn och blåst – tänk att få sitta inne, uppkrupen i soffan med en sån tröja! Eller när man ska ut i de härliga höstfärgerna – när det INTE regnar eller blåser – utan bara är sådär kallt så det ryker lite ur munnen när man andas…med en sååååååååååååååån tröööööööööööööja!!!
    Åh vad jag vill ha en sån!!!
    Håller tummarna att det blir jag som snart sitter i soffan med den!!
    Kramar

  28. Galet mycket snyggt! Ett par sjalar från Syster P hade suttit fint nu när vintern är på antågande! Hoppas på tur!
    Med vänlig hälsning, Maria.

  29. 1) Har gillat : check

    2) skulle önska mig detta: https://www.kyssjohanna.se/sophie-by-sophie-star-armband-p-5185-c-308.aspx

    3) Varför? Jo jag och min lilla familj ska iväg på the adventure of our life… Bo utomlands..Och jag är livrädd och förväntansfull på samma gång. Jag ”brukar” göra så att jag köper nåt eller fixar nåt som jag har på mig tex ett smycke som lite kan påminna mig om att ”jag kan fixa detta, andra har gjort det här före mig” osv när det handlar om stora saker jag ska göra, eller tuffa saker jag tar mig igenom.. Så det här ”star-smycket” skulle vara en reminder… Det kan bli mitt ”jag-är-starkare-än-jag-tror” smycket som jag kan ha på mig och bli påmind om i Kina..

    Fantastisk tävling btw 🙂

  30. Jesus så underbart!
    http://www.kyssjohanna.se/spells-naskapi-crop-bra-p-5455-c-358.aspx
    http://www.kyssjohanna.se/syster-p-blacky-sjal-p-5063-c-248.aspx
    Den underbara behån hade mina stackars bröst behövt efter att nu ha avslutat amning 2 (den sista har jag lovat dom), och till det hade den söta sjalen med hästar gjort sig ypperlig, om inte för annat, så hade min man i alla fall blivit galet glad i en mannekäng iförd endast ”galet-fin-behå & galet-fin-sjal”!
    Tack för en underbar tävling!
    Kramar Sara

  31. Oj, oj vilken tävling! 🙂 Har beställt nyhetsbrevet.
    Önskar mig en sjal ”Stars & stripes” från Tif & Tiffy eller så en ”Give good” trippelring från 82 jewelry. Stars & stripes sjalen påminner mig om förra årets underbara Amerika resa, den upplevelsen kommer jag aldrig att glömma. Give good ringen är bara så underbar att den skulle jag ha på mig varje dag.

  32. Vilken underbar tävling! Gillar! Om jag skulle vinna skulle jag önska mig:
    Lotta Djossou ”mini sea shelll halsband” och Lotta Djossou ”Swallow cuff”. I vinter har jag och min sambo planer på att gifta oss. Inget avancerat utan bli nog borglig vigsel. Hade känt mig så himla fin och speciell om jag hade kunnat bära dessa fina smycken då! kram Linda

  33. Jag skulle vilja ha armbandet ”Lite black” med guldplätering från Lite Kalabalik.

    Köpte ett sånt i somras till min systers bröllop, då jag skulle vara tärna. Tyvärr försvann armbandet under kvällen, vilket gjorde mig mycket besviken, hade ju bara använt det den dagen.. 🙁
    Vill väldigt gärna ha ett nytt eftersom det var perfekt för mig… Hoppas hoppas!!!

    Kram Elna

  34. Dåsåskavise…

    1. Gillar!
    2. https://www.kyssjohanna.se/cambridge-satchel-classic-15-p-5470-c-346.aspx
    3. Det blir mörkare och mörkare och jag blir tröttare och tröttare och morgnarna blir segare och segare och snart kommer allt att bli som bara sirap och man släpar sig upp, släpar sig dit, släpar sig hem och kollapsar. På hösten måste man kämpakämpaslita och fylla hela hemmet och livet och världen med färg och mys och pepp för annars tar mörkret och allt det svarta över och snart ligger man väl bara kvar där under täcket som en liten klump. Men om man hade en vansinnigt snygg röd väska… då skulle man väl skutta upp ur sängen och kvittra till familjen över havregrynsgröten och trippa glatt till jobet? Väl? Jomevisst!

  35. Åh så roligt att få vara med och tävla! Jag har anmält mig till nyhetsbrevet.
    Om jag skulle vinna så skulle jag önska mig denna:
    https://www.kyssjohanna.se/alex-monroe-large-lucky-clover-halsband-p-5568-c-181.aspx
    Varför just detta?? Då jag nu upplevt sorg och motgångar i snart 2 års tid så är det väl ändå på tiden att det vänder anser jag. Så jag tänker att vad kan bringa mer tur än denna? Jag skulle bära den varje dag och verkligen tro på att den bringar mig lite tur i livets lotteri.
    Så nu håller jag verkligen tummarna denna gång och hoppas på tur 🙂
    Kram Sofie A

  36. Gillat på Facebook
    Hade gärna vunnit Spell’s ”Leila Shrug” ivory. På jobbet sitter jag framför datorn hela dagarna och det drar och blir kallt så jag sitter ofta med min ullkofta på mig (dels också för att jag får ont i armbågen när det drar). Den är inte snygg men väldigt praktiskt men hade gärna vunnit Spell’s ”Leila Shrug” ivory för att ha den på jobbet och dra på mig när det blir lite kyligare, att ha något som är både snyggt och praktiskt vore ju jättetrevligt 🙂

  37. Härlig tävling!
    Beställer nyhetsbrev.
    Gillar dessa: Syster P ”Love orange” sjal, Frank IV armband, Storm Chaser Mohair Scarf – har gärna några scarfar till i min scarfsamling – använder scarf så gott som hela tiden för att de värmer så gott och då är det roligt med lite omväxling.

  38. Här vill jag vara med och tävla!
    Och oj vad mycket fint, men så fort jag såg klockkategorin så blev jag fast! Jag älskar klockor! Klockoman!
    🙂
    Så denna föll jag för https://www.kyssjohanna.se/underbar-klocka-fran-oxxo-steel-diamond-p-1839-c-187.aspx
    Och då tid är en bristvara i ett liv där allt rullar på allt för fort så skulle denna vara fin och påminna mig att lugna ner mig!
    Håller tummar och tår för en vinst! Gillar sjävklart på fb!
    // Emelie

  39. Oj oj oj vad mycket fint det finns Jag hade valt Lotta halsbandet med musslor och ett svart B-belt med stjärnor vill jag lova, båda har legat på min ”most wanted” lista ett tag nu och de skulle förgylla både vardag och finutstyrsel räjält! Kram

  40. Det är en fantastisk hemsida med så mycket att välja mellan. Jag skulle så gärna känna mig fin och mitt klädkonto är så litet med tre barn och hus. Spell’s ”Chameleon Rogue Cardigan” ser helt otroligt snygg ut för att inte tala om mysig, och skulle lysa upp min vardag och helgdag. Jag håller alla tummar!

  41. Gillar sedan tidigare på FB så jag anmälde mig till nyhetsbrevet.

    Skulle vilja gå runt som en stjärna i den här lyxiga ponchon, https://www.kyssjohanna.se/stylesnob-tristar-ponchowrap-p-5676-c-248.aspx
    och sen känna mig lite söt genom att bära den här vackra ringen, https://www.kyssjohanna.se/lite-sweet-ring-fran-lite-kalabalik-p-4017-c-185.aspx
    och till sist det här armbandet,https://www.kyssjohanna.se/lite-rouge-armband-fran-lite-kalabalik-p-4630-c-182.aspx , så fick jag bli skyldig 18 kronor! Men det är jag värd!

  42. 1. Gillat på min Fb-sida och delar vidare:))

    2. Dyrberg Kern ”Emily” ring.

    3. Min motivering:

    Gillar smycken och en ring skulle sitta som ljuten på mitt finger.
    En euforisk lycka skulle infinna sig hos mig.

  43. Åhh.. vad mycket fint jag hittade 🙂

    Gillar på FB och har jag turen att vinna så skulle jag välja denna skönhet från Oxxo, https://www.kyssjohanna.se/chronograf-klocka-fran-oxxo-p-2781.aspx, jag är ett stort fan av det märket och har redan en klocka därifrån (steel diamond) tror denna klocka skulle passa perfekt att variera med 🙂

    Eftersom det är en slant över så skulle jag dessutom välja denna underbara sjal från ester elenora som kommer att vara kanon till våren, https://www.kyssjohanna.se/malin-sjal-fran-ester-elenora-p-3433-c-261.aspx

  44. Jag har petat, kikat, återkommit, klämt, provat och suckat för detta halssmycke från Lotta Jewellery https://www.kyssjohanna.se/lotta-jewellery–swallow-halsband-p-5910-c-270.aspx Det bara är så självklart mycket jag!!!
    Saken är den att jag fick sluta från mitt jobb för två veckor sedan p.g.a. nedskärningar och själv är jag 7 månaden gravid. Med alla potentiella kommande utgifter kan jag inte/vågar inte unna mig det. Hoppas nu på att vinna det istället!
    Gillar sedan tidigare på FB.

  45. Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha ett par minnetonka boots bara för att dom är så himla snygga! Till dom skulle jag vilja bära ett gult Wraparmband runt handleden!
    Hoppas på vinst =)

    Kram Johanna

  46. Nej men detta är för bra för att vara sant?
    (självklart gillar jag dem redan på FB)

    Jag har i några år haft siktet på ett specifikt armband från Dogeared, från just Kyssjohanna.se, nämligen detta: http://www.kyssjohanna.se/dogeared-karma-armband-p-4425-c-168.aspx – jag tror dessutom stenhårt på Karma!

    Jag har önskat mig det i födelsedagspresent och bara velat ha, och vart nära att köpa det till mig själv som en pepp-present efter en tenta eller liknande, men det har alltid tagit emot lite för mycket då det är lite mycket pengar att lägga för en student som jag. Och jag har inte fått det i present heller. Att nu kunna vinna ett presentkort med den summan, gör att jag kan köpa detta, och dessutom andra fina saker jag spanat på ett tag (som det här: http://www.kyssjohanna.se/dogeared-infinite-love-armband-p-4537-c-168.aspx – tänk dom två tillsammans?) och tänk vilken lycka?

    Jag fyllde 25 igår, så detta vore ju den mest extraordinära födelsedagspresenten, jag skulle bli så glad att jag knappt kan föreställa mig.

    Där har du min motivering, nu hoppas jag på min karma och att den hjälper till och låter mig vinna 🙂

  47. Sophie by Sophie Screw armband i roséguld

    Perfektion ända ut i fingerspetsarna (nästan), armbandet skulle pryda mig vansinnigt bra, trots att det nog skär sig mot min något gristskära vinterhudton. Men det struntar jag i för det är så snyggt! Vill vill vill vill ha! Önskar önskar önskar!

  48. …När jag nu äntligen ett jobb fått, så har jag inte hunnit shoppa nåt, vilket kanske är ganska förutspått…
    …Minnetonka, dem är ju så fina, ja i dem skulle jag sticka ut och kunna skina, åh jag hoppas dem blir mina…

    Gillat på FB samt även börjat prenumerera på deras nyhetsbrev. Kanonbra webshop!

    Härliga tävlingar, härlig blogg!

  49. Heliga makaroner! :O Jag skulle utan tveka välja det fantstiskt vackra, mystiska och sagolika insektsarmbandet från Lotta Jewellery (http://www.kyssjohanna.se/lotta-jewellery-buggie-cuff-p-5911-c-144.aspx), det är ju så förtrollande att man kan tro att man är i Underlandet och det gör bländande ont i ögonen att se dess tjusighet där på andra sidan skärmen!

    Med risk för att låta anklagande är det DITT fel Emma att jag fallit som en fura för dessa fagra smycketing och att ha-begäret expanderat från ovisshetens ingenting till maximalens allting med alla underbara bilder. Missförstå mig rätt, inte mig emot 😀 Men jag b e h ö v e r detta att pryda min lilla arm eftersom jag var gång jag ser det (på någon annans övre extremitet än min egen) dreglar som en annan Homer gör över munkar och det kommer bli slemmiga fuktskador, översvämning och ett enda spotthav av lägenheten snart om inte. Givetvis har jag även gillat KyssJohanna på ansiktsboken <3<3<3

  50. Åh vad jag hoppas att fru Fortuna skulle tänka på mig…
    Ett par Minnetonka moccasin boots står helt klart högst uppe på min önskelista..!
    Mina små pojkar leker gärna indianer så jag skulle säkert duga att joina som Pocahontas:-)
    Nyhetsbrevet beställt.
    Tack Emma för en inspirerande blogg!

  51. Jag är redan anmäld till nyhetsbrevet! 🙂

    Jag har valt den underbara sjalen med stjärnorna från Leigh & Luca för att den verkar precis så stylish och gosig och sval och rockig och varm som jag vill ha den. Perfekt helt enkelt! Nu håller jag tummarna ända fram till söndag! (Med en liten paus för att äta ost och ta hand om barnet och jobba och så. Ja, i den ordningen)!

  52. 1. Har gillat!
    2. Jag skulle vilja vinna det här fina armbandet från SOPHIE by SOPHIE:
    https://www.kyssjohanna.se/sophie-by-sophie-multi-star-armband-p-5748-c-308.aspx
    3. Varför?
    Jo, därför att jag tycker jag är värd det just nu. Efter att ha gått igenom min tredje graviditet och blivit så fruktansvärt sjuk där alltihopa avslutades med kejsarsnitt och komplikationer efteråt. Jag skulle vilja ge armbandet i present till mig själv och stjärnorna får påminna om mina fantastiska fyra egna guldstjärnor – maken och våra tre barn, värda att gå igenom allt för!

  53. Jag vet precis vad jag skulle vilja vinna och varför.

    Behövde inte ens fundera kring vad jag skulle vilja ha som pris om jag vann denna tävling, jag Ä L S K A R armband och färgstarka sådana !! :)) Har tidigare sett att ”Kyss Johanna” har Childhood armband då 100 kr går till World Childhood Foundations arbete. Det skulle göra mig stolt att bära detta armband när man vet att man gjort en välgörenhet.

    Tummen upp för de !!

    Gillar på FB !
    Kraam Julia

    https://www.kyssjohanna.se/eversilver-childhood-flower-armband-p-5760-c-348.aspx

  54. http://www.kyssjohanna.se/lotta-jewellery-swallow-cuff-p-5912-c-182.aspx
    http://www.kyssjohanna.se/pap-planbok-i-brunt-lader-p-4504-c-340.aspx

    Jag håller på att uppfylla en dröm. Äntligen har jag tagit tummen ur och börjat skriva på min bok.

    När den är färdig och publicerad (för det är klart den blir det…), behöver jag en vacker plånbok att lägga alla bokförsäljningspengar i. Och armbandet behöver jag för att ha något underbart fint att ha runt handleden när jag håller i plånboken.

    Hälsningar
    Annika

    Ps. Vinner jag lovar jag att jag skickar ett ex av boken till er den dag den är klar…

  55. Gillat, jajamen!
    Å nu go bananas…hrm, det var inte det lättaste. Men ett fikamonster som jag är så hade jag valt Alex Monroe ”Tiny cupcake” halsband. Då kan jag fredagsfika varje dag om jag vill 😉

  56. Hejja vilken underbar tävling!

    1) Gillar såklart på fejjan!

    2) Ett lätt och självklart val då jag har önskar mig ett par minnetonkas nu ganska länge för att de är så sablar snygga och passat verkligen min stil och när jag ändå nu är igång och önskar så skulle jag ju bli himmlans glad för ett armband från Lotta jewellery oxå, swallow cuff skulle sitta fint runt min handled. Vilket summa summarum blev lite för dyrt men då slänger jag till lite pengar själv i potten 🙂

    3) Because i´m worth it!

  57. Alltså sorgen när jag var i Malmö i somras och butiken med Lotta Jewellery var stängd! Stog med näsan tryckt mot fönstret och ooh:ade och aaah:ade tills min kille fick dra bort mig pga pinsamhet.
    Visste hur som helst inte att det fanns nån annan stans men vilken glädje när jag såg ” Sea Shell ” från Lotta på Kysjohanna!
    Varför jag älskar den så mycket?
    Den påminner om barndoms-somrar, varm sand mellan tårna, en varm och lite valkig farfar-hand i min och salta bad. Och vem vill inte bära sommaren om halsen när kylan tränger på?

  58. Jag skulle vilja vinna det här halsbandet med lyckoklövern
    https://www.kyssjohanna.se/alex-monroe-large-lucky-clover-halsband-p-5568-c-181.aspx
    för att jag är så otroligt lycklig över att det just nu växer en liten människa inuti mig, samtidigt som jag är livrädd att något ska hända med den och behöver en lyckoklöver som hjälper mig tro att det kommer gå bra hela vägen. Och lite för att det är svårt att känna sig fin speciellt ofta när magen och andra kroppsdelar växer, men ett så här fint smycke vore en stor hjälp på vägen 🙂

  59. Har gillat på FB, får deras nyhetsbrev sedan tidigare. Detta armband skulle jag välja om jag vann http://www.kyssjohanna.se/sophie-by-sophie-screw-armband-p-4703-c-308.aspx. Min dotter fyller 20 år i slutet på november och befinner sig i USA, har varit där i 1 år snart. Jag har inte möjlighet att åka och besöka henne på hennes 20-års dag men skulle bli så glad om jag vann denna tävling och kunde skicka detta armband till henne då ja vet att hon ”tokgillar” Sophie by Sophie.

  60. Jag har gillat kyssjohanna på Facebook.

    Om jag vann så skulle jag så gärna vilja ha det här armbandet. http://www.kyssjohanna.se/armband-fran-82-med-ghandibudskap-p-3640-c-351.aspx.

    Jag älskar det citatet från Ghandi och det passar så bra in. För tio månader sedan så dog min mamma väldigt hastigt i en stroke, bara 58 år gammal, och även om familjen försöker att gå vidare så är det en stor stor bit som fattas oss. Jag hoppas att mamma vet att vi aldrig kommer att glömma henne.

  61. god morgon ! på väg till stallet och regnet dryper ner, hösthöst

    lite fina smycken skulle allt pigga upp min trötta själ nu i höst, till festerna & vardagssnyggheten man borde ta tag i oftare ( hej ridbyxor lr träningskläder) om jag skulle få turen att vinna detta & kunna piffa mig sj har jag hittat dessa godbitar som nog skulle trivas finemang hemma hos mig

    https://www.kyssjohanna.se/erica-weiners-infinity-ring-p-5820-c-171.aspx (alltså ja e revenge fan så infinity symbolen e så snygg)

    samt detta snygga https://www.kyssjohanna.se/dyrbergkern-grira-armband-p-5536-c-182.aspx

    nu klättrar jag in i regnstället och håller tummarna ! kraaam

  62. När jag var tio år så hade mamma köpt ett väldigt fint halsband med tusenskönor på till skolfotograferingen, den enda hon påminde mig om var att se till att alla tusenskönor låg åt rätt håll vilket dom såklart inte gjorde sen när bilderna kom hem med posten. Nu för tiden så jobbar jag som lärare och tar skolfoto varje år, det vore väldigt kul att ta ett skolfoto på mig med en tusensköna runt halsen, en tusensköna som hänger åt rätt håll. Jag skulle alltså vilja vinna: https://www.kyssjohanna.se/alex-monroe-daisy-halsband-p-5570-c-181.aspx

  63. Jag skulle vilja vinna änglatröjan från wildfox. Superfin och vem vill inte gå runt med synliga skyddsänglar på sig?
    Håller tummarna nu!

  64. För några år sedan när jag kände mig ensam och inte mådde så bra så köpte jag mig ett halsband från Björg med två hängen med orden ”thrill me” och ”kiss me”. Idag är texten nästan bortnött, och jag har blivit både ”thrilled” och ”kissed” 🙂 Nu har jag börjat längta efter något mer långvarigt, tryggt och beständigt i livet, en önskan som jag nästan inte vågar uttala högt. Jag har sedan i somras titt som tätt tittat in hos KyssJohanna.se och tittat på halsbandet ”tying the knot” från Dogeared. Det är så fint men jag har inte haft varken råd eller mod att köpa det. Vem vet, min önskan kanske slår in med detta smycke runt halsen 🙂

    https://www.kyssjohanna.se/dogeared-bridal-tying-the-knot-halsband-p-5272-c-144.aspx

    (Gillar redan på FB, och har nu anmält mig till nyhetsbrevet)

  65. 1. Nyhetsbrev- check!
    2. Efter mycket funderande: https://www.kyssjohanna.se/cambridge-satchel-classic-15-p-5470-c-346.aspx- check!
    3. Då jag började skolan, för ett rejält antal år sedan, använde jag min mammas gamla skolväska. Den såg nästan precis ut som Cambridges Satchel Classic. Tyckte den gamla, ganska slitna, ljusbruna läderväskan var det finaste som fanns! Men tyvärr var väskan varken speciellt stor eller slitstark (mamma hade redan stått för ett avsevärt slitage) så måste pensionera väskan redan innan mitt första skolår var slut. Detta ackompanierat av gråt och tandagnisslan från mig. Så för att återuppväcka gamla minnen och igen få känna ”skolväskans” studs mot ryggen önskar jag mig Cambridges härliga väska! Hålla tummarna- check!

  66. Nu har jag skrivit in mig för deras nyhetsbrev.
    Skulle jag vinna så skulle jag shoppa loss på armband och kanske något halsband. Fanns så mycket fint så mer än så kan jag inte skriva just nu. Finns risk att jag då ångrar mig och hittar något annat som är ännu finare. Vilken tävling håller nu tummarna att turen står på min sida.
    Älskar att läsa din blogg.
    Kram

  67. Behöver jag säga mer? Alltså än att säga….än att förhoppningsvis säga att: Hos Kyss Johanna hittade jag KumKum smyckena jag har på mig nu…..för dom har alltid de senaste trenderna i smyckesväg till både lyx och budgetpriser. Dom har alltid fri frakt och snabba leveranser på sina varor! Och självklart har jag signat för deras nyhetsbrev.
    Tack för en fin tävling och tack för en blogg jag kikar in hos dagligen, Emma!
    Kram/Irmelinsen

  68. Har ”Gillat”:)
    Jag önskar mej ett par härliga svarta Minnetonkas, har stått högst upp på önskelistan länge, de skulle passa till skinnjackan perfekt… men som nybliven tvåbarnsmamma och student så har de fått vänta alldeles länge på att flytta hit, men så efterlängtade:)

  69. hhttps://www.kyssjohanna.se/dyrbergkern-lorbel-armband-p-5517-c-182.aspxttps://www.kyssjohanna.se/dyrbergkern-donees-armband-p-5522-c-182.aspx

    Jag älskar dessa armband & skulle njuta av dom varje dag!!! 🙂
    Har även signat upp för nyhetsbrev.

    Tack Emma för en blogg som alltid får mig att le!

    MVH Annika 🙂

  70. https://www.kyssjohanna.se/lotta-jewellery–swallow-halsband-p-5910-c-249.aspx
    Denna valde jag, svalan, för den påminner mig om mina barndomssommrar hos min farmor, när jag låg i gräst och tittade på svalorna som flög högt uppe i skyn. Påminner mig om livet när allt var möjligt och inga bekymmer fanns… När man blivit vuxen är det lätt hänt att man glömmer bort att hålla fast vid sina drömmar och glömmer bort att bara viljan finns, så kan man nå sina drömmar…
    Anmälde mig till nyhetsbrevet 🙂

  71. Underbar klocka från Oxxo ”Steel Diamond” skulle jag gärna önska mig från KyssJohannas hemsida. Varför ? Jo har inte haft en klocka på armen på måååånga år men har nu börjat titta runt för det finns så många fina och denna är ju bara för läcker.

  72. Hej

    Tusen tusen tack för vinsten klockan som kom i dag
    snabb leverans
    är så gudars glad över vinsten
    så tusen Tack
    mvh Titti skarp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg