Att ha packat färdigt.

 

 

Den här dagen har verkligen gått i ett.

Jag har haft telefonmöten och torkat köksgolvet med handdukar efter att busen vänt upp och ner på hundarnas vattenskål och varit inne i stan och blivit avtackad och lipat en skvätt och svängt förbi Böddi och fått uppfräschning och pratat mer i telefon och fått förfrågan om att vara med och arrangera nåt på Malmö Modenatt och svurit över min iPhone som busen sugit på till den grad att jag nu bara kan prata med folk genom att gasta åt dom via högtalaren. Och så har jag krafsat i löv med busen eftersom det är vad han älskar allra mest nu för tiden förutom fjärrkontrollen (våra vrålcoola, matchande retrojackor från Awaremini fick vi av mamma i kombinerad födelsedagspresent eftersom hon läst inne hos Cecilia Blankens att hon minsann skaffat såna och min mamma har en liten thing för Cecilia). Och så har jag funderat på ord, massor av ord, till Ranelids insamling för flickskolor i Afghanistan och så har jag glömt bort att äta lunch och fick moffa i mig muffins istället och så har jag varit så förvirrad att jag packat ner ansiktsmask istället för tandkräm i resväskan.

Ja. Ni fattar. Galen dag.

Men packat det har jag iallafall och imorgon bär det av, men nu blir det ost och xfactor och total hjärnavstängning i soffan. Bästa fredagen till er. Fina ni.

19 kommentarer till “Att ha packat färdigt.

  1. Hur mycket hinner du på en dag! Undrar om jag har hypotyreos ,(underproduktion av sköldkörteln) jag hinner inget, tycker jag!! Glömde också äta lunch, så det fick bli en lilla meny på Mc donalds!
    Du passar så himla bra i det där röda håret, det är verkligen du!
    Kramis på dig!
    Helena

  2. Ha, Ha…jag blir alltid på så gott humör då jag läser dina blogginlägg….! Livet är som en galen karusell…bara att hänga på. Du är varmt välkommen till Umeå i morgon….!
    Vi ses på Invito!
    mvh
    Katarina

  3. Åh, hoppas du får det jättekul i Umeå. Gillar hårfärgen din supermycket. Och du, appropå förvirrad. Jag glömde min hjärna på BB och har inte fått igen den än.

  4. Det är det som gör dig och den här bloggen så härlig Emma, mitt bland alla underbara livsviktiga ytligheter bryr du dig alltid om andra, om mer. Viktigheter och glam i ett, det kan man f-n inte säga om alla.

    Du är himla fin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg