Att vara på väg.

 

 

Sådärja. Då sitter man på flygplatsen i Malmö i ottan och sörplar chai och försöker låta bli att hetsa upp sig över att man ska flyga. Jag har fortfarande stråk av flygrädsla kvar (en period i mitt liv kunde jag inte flyga alls) men intensivt bläddrande i en tidning och allmänt mentalt Dr Philande brukar göra susen. Och så funderar jag på vad jag ska ta med mig från Umeå till Fru Sederblad (pälsar, tofsskor, bjällror, gevär) men har nog landat vid att en smörkniv eller två säkert hade blivit vida uppskattat.

Men iallafall.

Vid halv tio ungefär landar jag på Arlanda och möter upp Petra och sen blir det sista flighten till Umeå där vi har blivit lovade vita skinnsoffor, dadlar och varsitt lamadjur som mottagande.

Och. Som vanligt händer det väl mest på Instagram (attvaranagonsfru) och facebooksidan under helgen, men vi ses här inne lite senare igen. Och glöm inte att ni kan vinna vad-ni-vill från KyssJohanna här och en tightstrumpa från Provrummet här.

Ta hand om er så ses vi igen när jag är på plats och fått se Umeå för första gången i mitt liv. Yay! Ska bli så roligt att jag smäller av litegrann.

10 kommentarer till “Att vara på väg.

  1. Åh vad jag blir nyfiken på den blå jackan/kavajen på bilden.. Kanske har du visar den tidigare men får man lov att fråga var den kommer ifrån?

  2. Jadu, Jag tror du tänker på lappland när beskriver vad du ska ha med dig från Umeå? Det är inte riktigt så här 🙂

    I kommentarerna var lamadjur en bra beskrivning, men tror mer på Hjortar och renar 🙂
    Jag är inte från Norrland från början och trodde nog detsamma innan jag flyttade upp hit. Umeå är en mysig stad så du kommer nog ha trevligt, dock bygger de om nu precis överallt så det kan vara lite svårare att ta sig fram med bilen än vanligt. Ha det bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg