Att vara urlakad.

 

 

Idag är jag trött. Helt osannolikt trött. Man är ju inte tjugo längre om vi säger så, och flygande och farande och skrattande tar liksom ut sin rätt – så nu ligger jag utslagen i soffan och väntar på Solsidan och äter favorit-i-repris och mumlar herrrreguuuud i en varm salukipäls med ena handen mot pannan.

Och det blir nog inte mer action än såhär ikväll, faktiskt. Chévre, rödbetor, salukipäls och Solsidan får helt enkelt avsluta den här veckan och göra mig redo för nästa.

Blir bra det också.

13 kommentarer till “Att vara urlakad.

  1. Det var verkligen trevligt att få träffa dig live igår kväll! Du är den härligt glada tjejen som jag hade föreställt mig att du skulle vara, dock lite mindre än jag trott:) Efter den träffen kommer jag att fortsätta läsa din blogg varje dag till morgonkaffet. Ha en mysig kväll!

  2. Vad är det för doft på ljusen?
    Ditt soffbord ser sådär rustikt ut. Kan du inte
    visa ett kort på det?

    1. Det ena är chai och det andra tror jag är apelsin 🙂 Om du söker ”soffbord” där i sökfunktionen åt höger ska där finnas inlägg med bilder.

  3. Kontrasterna, visst är det kontrasterna som är så sköna! Massa hallå ena dagen för att sedan andra dagen var uppkrupen i soffa i mysiskläder. Älskar’t
    Kram finaste

  4. Jag är 20-nånting och jag orkar knappt något alls. Så igår efter att bara ha flyttstädat så låg jag i en fin trave i soffan och tittade på grey’s anatomy. En sådär.. hel säsong. Förstå vad trött jag kommer bli när jag är 30-nånting när jag redan blir så här trött!

  5. trodde salukis inte hade päls! 🙂 skämt åsido är jag helt kär i dina hundar. Försöker få familjen övertalad om mitt sora behov av saluki baby….men dom tycker dom mest liknanar sengångaren sid i ice age 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg