Att kunna vinna ChillNorways Denim Shirt.

 

 

I samarbete med ChillNorway har du nu chansen att vinna denna ursnygga skjorta (Denim Shirt).
Fantastiskt skönt material, 100% Lyocell. Fina detaljer med strasslogga bak i nacken, knappar och en liten CN-tag nere i kanten. Värde ca 1600 kr.

Det enda du behöver göra för att vara med och tävla är följande:

1. Berätta vad Chill Living betyder/innebär för dig (alltså vad varumärket står för). Ex: För mig står Chill Living för en avslappnad livsstil utan kompromisser.

2. Ange vilken storlek du vill ha om du är den lyckliga vinnaren.

Om du vill får du gärna gilla ChillNorway på Facebook här och/eller på deras Instagram (användarnamn: chillnorway).

Tävlingen pågår till och med den 30 oktober klockan 14:00 och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Lycka till!

117 kommentarer till “Att kunna vinna ChillNorways Denim Shirt.

  1. För mej står Chill Living för sköna o avslappnade stunder med familjen i mysiga kläder. Smulor på golven, sen eftermiddag o kärlek o kramar i luften! Storlek M passar mej, tack:)

  2. För mig står chill living för att ta dagen lite som den kommer och inte oroa sig för mycket, att njuta av det goda men faktiskt har. Något jag ska försöka leva efter nu när min man blivit erbjuden drömjobbet på annan ort ( Malmö av alla ställen ;)) och jag står inför att behöva lämna hus, jobb och socialt nätverk för en oskriven framtid…
    Snyggskjortan i storlek medium kanske kan fungera som påminnelse om jag vinner:-D.

  3. För mig står CillNorway för sköna OCH snygga plagg som passar till alla tillfällen!
    Storlek S eller 36 är min storlek. Håller tummarna nu 🙂

    Kram och tack för din fina och inspirerande blogg 🙂

  4. För mej står Chill Living för mysiga stunder med mannen (och katten). Lite fredagsmys, fast egentligen helst varje kväll.. en kopp té, mysljus lite överallt. En bok eller ett bra program på tv:n.. avkoppling, ladda batterierna helt enkelt! Storlek L blir nog finemang ska vi hoppas! 🙂

  5. Hittills har jag tyvärr bara haft dåliga erfarenheter av CN plagg. Dåliga sömmar och de har inte varit värda sina tusenlappar. Men tveklöst snygga kläder, det gör de och skjortan är inget undantag. Jag håller mina tummar för en S och en ändrad uppfattning om deras kvalitet och hållbarhet

    Kram

  6. För mig stod CN först för overpriced helyllekläder. Sen köpte jag ett plagg.
    Nu står det för att låta mig vara fin (alltså, riktigt jäklans fin) och samtidigt få må bra, och vara bekväm. Både på kontoret, på lekplatsen och i soffan. För mig som hittills bara kunnat köpa billiga slit- och slängplagg är CN ögonöppnande!
    En storlek L skulle sitta som en smäck.

  7. För mig står Chill Living för en skön och avslappnad stil. Och att man känner sig kvinnlig!
    Storleken M skulle sitta som en smäck tror jag

  8. Chill Living är lyx i vardagen för mig! Man måste försöka luta sig tillbaka och bara andas och insupa livet mer. I ett annars stressigt liv är det otroligt viktigt att köra en layed back inställning in emellan. Svårt, jag vet. Men andas in, andas ut och smile!
    Detta lärde jag mig mycket av när jag bodde i Sydney, där Aussie-stilen är just det!
    Storlek M tror jag skulle passa fint!

  9. För mig betyder CN att jag kan känna mig både bekväm och snygg samtidigt. Det höjer både självkänslan och självförtroendet tycker jag!

  10. Åååh, för mig var Chill Norway ett frågetecken, men efter att ha klickat in på hemsidan kände jag ett djupt och primalt habegär! Det kändes som ”country leisure” och bekväm flärd förpackat i vackert naturmaterial och mjuka färger. Preciiis vad jag suktar efter!
    Kläder som jag skulle kunna ha både inne och ute på gården, utan att känna mig vare sig felklädd, tråkig eller överklädd.

    Vill ha det mesta jag såg!

  11. 1. Chill Living betyder att ta vara på dagen och unna sig lyxiga saker mitt i vardagen.
    2. Strl M eller 38/40 skulle passa mig tror jag 🙂

  12. CN förmedlar en känsla av exklusivitet men samtidigt användbart i alla situationer och framför allt kvalitet och bekvämlighet-
    För mig 🙂

    Önskar den i L om jag skulle få chansen stt få vinna ett sådant kanonplagg !!!

  13. För mig står Chill living för lediga lata dagar med familjen, inga måsten bara mysa, kramas, äta gott och ha det bra.

    Stl S passar mig:)

  14. För mig står varumärket för otroligt fina kläder för alla och jag hade gärna velat mysa runt i denna fina denimskjortan då jag länge sökt efter en som passar både hemma som på jobbet, festen med ett par grovstickade strumpbyxor eller ett par snygga läckra svarta tights..gärna med skinndetaljer. Jag har länge velat köpa ngt på Chill men när man som jag är långtidssjukskriven så kanske inte priserna alltid går ihop med min plånbok=(
    Håller tummar o tår att just jag vinner en skjorta i stl L.
    Kramar Birgitta Regander 34-årig trebarnsmamma fr Hörby, Skåne

  15. Gillar på fb och instagram.
    Chill Living för mej är att mysa i soffan med varm dryck och något smaskigt till, t.s.m hela familjen(nu när 1/4 del blivit så ”stor” och flyttat till eget) efter en skön vinterdag utomhus. Men Chill Living är också att njuta av dagen och njuta lite extra av vardagslyx OM det skulle dyka upp ett paket från Chillnorway. Kram på dej

  16. Chill living är för mig att bara vara. Just nu. Där jag är just då.

    Storlek S skulle sitta fint 🙂

    Hälsn. Eva

  17. Chill living är vardagslyx! Mysplaggen nummer ett men samtidigt sååå snygga. Med dessa kläder behöver man inte slänga på sig mysbrallorna när man kommer hem för de är redan så bekväma och härliga 🙂

    Åh vad jag hoppas på en skjorta i stl M!!

  18. Chill Living – för att jag vill känna mig fin på utsidan under en skön och avlappnad helgdag, då jag inte har några måsten, med bara tid att känna lugnet.
    Storlek M.

  19. Chill living för mig står för en skön och avslappnad stil. Oberoende av vilket plagg man väljer så kan man känna sig ”rätt” klädd. Aldrig trist, alltid bekväm!

    Skjortan skulle jag vilja ha i Stlk M om jag vinner.

    Kramar från Härjedalen!

  20. För mig står Chill Norway för lyxigt mysiga kläder som funkar kanon att använda såväl på jobbet som hemma i tv-soffan! Önskar mig en storlek S 🙂

    Kram M

  21. Först så blir jag helt till mig att den är tillverkad i 100% lyocell WOW!!!!!! Från att ChilliNorway stod för skandinaviskt svalt med attityd så känns det nu som det samma fast ÄVEN ett märke för framtiden, i bräschen i nytänkande inom mode. Även om jag inte är den som kommer vinna så blir jag så glad att ett företag som ChilliNorway investerar i sina plagg och ger dem ett mervärde i form av naturvänligt. Hejja hejja hejja Chillisarna!!! <3
    Ok hoppet om att vinna denna lilla dröm finns ju självklart kvar (det sista som lämnar en sägs det ju) och då gärna i stl L men jag klämmer i mig i en xs med bara för att den är så fin 😉

  22. Chill Living står för mig för kläder som passar för nordiskt ruggiga dagar – både till vardag och till fest. Jag älskar hur våra mörka höst- och vinterkvällar kan anas i stjärnmönstret som ofta återkommer i plaggen!
    Önskar en storlek L.

  23. Chill living tycker jag är att leva ett liv som man mår bra av, är nöjd med och där man utgår från sig själv snarare än vad alla andra tycker och tänker. Om det sedan betyder att man slappar med värmeljus i soffan eller jobbar sena kvällar med ett jobb man älskar, det är upp till var och en. Att försöka leva livet efter vad man själv mår bra av…DET är Chill living!

    Superfin skjorta! Stl M hade nog passat mig bra!

    /Maria

  24. Sval och clean attityd som har det lilla extra.
    Så skulle jag vilja beskriva Chill Norways kläder. Jag skulle bli glad om det damp ner en snyggelisnyggskjorta i stl M 🙂

  25. 1. Chill Norway för mig betyder myskläder. Har en underbar brun klänning från en äldre kollektion och den är skön att ha på sig kalla vinterdagar då man myser i soffan!
    2. En i storlek M skulle jag vilja ha då jag vinner, för det borde jag väl… 30 oktober är nämligen min födelsedag!!!

  26. 1. Chill Norway er for mig tøj med masser af stil og kant, men hvor komfort er i absolut højsæde.
    2. Hvis jeg vinder, må det gerne være en str. M.

    Tak for en fantastisk konkurrence og en fantastisk og inspirerende blog 🙂

    1. Den står och väntar på sommar 🙂 Jag köpte ju den för att ha den ute i trädgården, inte inne som en ersättning för soffan. Kunde inte vänta på rätt säsong när den var nersatt med mer än halva priset.

  27. För mig är Chill Norway bekväma kvinnliga kläder med fina detaljer utan att det blir en massa fluff och spets.
    Storlek M önskas om jag vinner.

  28. ChillNorway – oerhört bekväma och väldigt snygga plagg! Kan inte bli bättre!

    Gillar redan på FB och följer på Instgram!

    Önskar mig en skjorta i strl M. Denna gången är det nog min tur 😀

  29. Chill Living för mig är att följa mina drömmar utan att oroa mig allt för mycket över andras åsikter. Leva mitt liv och njuta av det!

    Om jag vinner vill jag ha XL.

    Mirjam

  30. Att kunna vara fin,men ändå bekväm,som kvinna & mamma utan att känna sig överdressad eller ömtålig.Hoppas det finns en xl till mej…;)

  31. Ta livet som det kommer. En dag i taget, ”Chill Living”. Storlek S skulle sitta som en smäck på mig.

  32. Chill Norway står för egensinne med glimten i ögat, för mjukhet med kantighet- ja, personlighet helt enkelt!
    XL passar mig bra! Kram på alla härliga kvinnor här inne!

  33. När jag vill känna mig bekväm och fin, då är valet lätt, då känns dressen från Chill Norway helt rätt.
    st. L

  34. För mig står Chill Norway för bekvämlighet och därför lämpar de sig bra på mitt jobb, för jag har ett av världens viktigaste yrken, förskollärare.

  35. För mig står ChillNorway för bekväma kläder med en extra touch! Alltid en kul detalj, som inte alla andra har. Hoppas jag vinner en skjorta i stl M.

  36. ChillNorway betyder för mig lyxlig vardagsliv och bekväma kläder med fina detaljer.

    Storlek L skulle vara rätt för mig

  37. Chill Norways – snyggt, snyggare, snyggast, passar till alla vid alla tillfällen.
    Passar för mig i storlek L 🙂

  38. Chill living: Inte ta sig själv på för stort allvar. Unna sig. Njuta. Se med ”nya” ögon på varje ny dag. Klappa sig själv på axeln när man gjort nåt bra.

    Storlek Small tack 🙂

  39. Chillliving för mig är mjukhet,skönhet och en liten strö av vardagsglamour.
    Om jag har tur att vinna är jag en M.
    Kram

  40. Å det står för kvinnlighet. Att kunna vara en vacker vuxen kvinna i vackra kläder, utan att behöva hålla andan för att kladerna ska sitta fin:) Gärna en stl M :)))
    Gillar på FB och följer på Intagram

  41. Chill living är att vara med mina barn, att ta tid på sig på mornarna innan dagis, bara sitta och avsnjuta en god frukost tillsammans, sedan gå sakna och se naturen runt oss när vi alla tre går trallande iväg till en ny dag!
    Jag har den lyxen att jag kan göra så!!
    Gillar på fb
    Jag önskar mig en M
    Tack 🙂

  42. Chill Living betyder vardaglig lyx för mig. Har länge letat efter en snygg denimskjorta och denna var bara to-die-for! Storlek M skulle sitta finfint! 🙂

  43. Tror jag dog en smula!!!!

    -Och jag tror det får sammanfatta vad Chill Living står för för mig. Deras plagg väcker ett HA-BEGÄR av sällan skådat slag!

    Att man sedan får känna sig lyxigt skitsnygg, men på ett lite avslappnat vis gör det hela ännu bättre.

    Om jag skulle vara den lyckliga vinnaren av en denimskjorta to die for, så skulle en i stl M vara perfekt. Nu ska här hållas tummar….

  44. Hej!

    För mig står Chill Living för kläder som gör att jag känner mig välklädd men skönt klädd! De gör kläder för kvinnan som passar i alla sammanhang, stor som liten och man känner sig alltid kvinnlig, vacker och avslappnat välklädd!

    Den snygga skjortan skulle sitta ursnyggt välklädd på mig i strl S 🙂 / Ann-Sofie

    Gillar såklart på FB med.

  45. På juldagen varje år åker vi till mina svärföräldrar i Norska ödesmarken och bara myser, umgås, spelar kort och leker i snön. Alltså vi chillar i Norge. Så namnet ger mig en härlig minneskänsla som jag ser fram emot. I år gör jag gärna detta i en stl M.
    Kramar!

  46. 1. Chile living för mig är en ledig, avslappnad (livs)stil med de lilla extra i vardagen, kan va de där doftljuset till morgonkaffet, den fina hudkrämen efter duschen eller de där supersköna OCH snygga plagget med de fina detaljerna, precis de som CN har!
    2. Hoppas och tror att en S skulle sitta bra!

    Kram från Alexandra i Östersund

  47. För mig står Chill Norway för en naturlig, kvinnlig stil med hög kvalitet. Underbar att bära varje dag.
    Min stl är M, om jag vinner!

  48. Hej!När jag tar på mig Chill Norways kläder känner jag mig vardagslyxig,kvinnlig och sensuell.Vad kan man mer begära!

  49. För mig är Chill living alla små stunder då allt bara faller på plats o man känner sig lugn, vilket kan vara svårt när man mest far runt som ett tok. Då gäller det att ta vara på dessa glimtar och njuta.

    En skjorta i storlek M skulle sitta bra.

    Kram
    Elinor

  50. Precis upptäckt Chili Norway, Oh vad mycket fint! Tänker skandinaviskt, praktiskt, avslappnat och högkvalitativt med kvinnlig silhuett. En M vore finemang!

  51. Chilli Norway står för en stilren vardagslyx med en skandinavisk känsla.
    Det blir nog storlek S för mig.

  52. chill Norway är mysfaktor på hög nivå. Man lägger sej i soffhörnet med 10åriga tösen på kvällen och läser en bok tillsammans.Spännande ska den va.Även fast man kan läsa själv är det mysigt med högläsning;) Och då är det givet med mjuka sköna plagg som dessutom är urtjusiga.
    Skjortan är bara så fin.St M passar mej .

    /Ann-Sophie

  53. Mina barn älskar sina CN-kläder! Det vore ju fint om jag kunde matcha dem för en gångs skull??? De i sina plyschklänningar med volang, och jag i den däringa snygga skjortan! Stl S hade nog suttit fint! 🙂

  54. För mig står Chill Living för en välklädd men avslappnad stil, man vill bara ta en dag i sänder och se vad som väntar om hörnet.
    En S kulle sitta fint!

  55. Förmig står Chill Living för Att bara kunna slappna av, krypa upp i soffan och mysa med kärleken eller få sitta till bords med goda vänner och NJUTA av LIVET

    En i storlek S skulle jag önska mig 😉
    Kram

  56. chill living innebär att man utan att kompromissa kan klä sig både snyggt och bekvämt och ha värsta mysfesten hemma i soffan utan att behöva känna sig sunkig!
    gillar på fb och tror att jag ligger mellan en m och en l

  57. Halloj!
    Jag vill gärna vara med att tävla nu när jag sett denna blus/skjorta.
    Chill Livin hade jag ingen aning om vad det var för någonting. Men nu, när jag fick syn på denna tävling fick jag ju ta och informera mig och det verkar som att märket verkar vara enkla och praktiska vardagskläder som ÄNDÅ sticker ut på något sätt och får dem att verka speciella och lyxiga på något sätt 😉

    Hälsningar
    Yohanna, som nog vill ha en M om hon vinner.

  58. Chill för mej betyder att man tar det lugnt och inte stressar om saker hela tiden – visst finns det vissa saker som man bara måste göra, men man tar också tid åt sej själv och gör saker som man njuter av. Som tex några Dumle i soffan framför House 😉
    Tar gärna en S (om ’normala’ storlekar, en M om storleken e aningen knapp).

  59. Hej å hå! Älskar tävlingar 🙂
    Jag har ganska nyligen fått upp ögonen för Chill livin och älskar den stilen. Har sett kläderna på olika bloggar och de är jättefina. Kommer klicka hem en tunika snart 😉
    Jag önskar mej en storlek M om jag vinner, hoppas hoppas hoppas <3

    Ha en grym höst! Tjingeling // kram Jenny 🙂

  60. For meg betyr chill klær som er behagelige, skjønne, relaxing å bruke. Har faktisk skaffet meg endel klær fra chill, og ELSKER alle sammen.

    Kniving – chill – that’s life. I love it.

    Str M eller L

  61. Chill Living står för mig att kunna unna sig något bland de bästa!
    En storlek S. Tack för fin tävling!

  62. Att kunna vara ”chill” & avslappnad i alla lägen. Att känna sig fin under dygnets alla timmar och även bekväm.
    Min storlek är M.
    Tjingeling 🙂

  63. För mig är Chill living & chillnorway mys i lyxförpackning så väl som hemma i soffan som på jobbet!
    Jag önskar mig en sådan här fining i stl M.
    Xoxo

  64. Chill Living är för mig att luta sig tillbaka, vara i nuet och på ett avslappnat sätt njuta av varje ögonblick!

    Om jag vinner *hoppas, hoppas* så önskar jag mig en skjorta i storlek L.

    Kram och tack för en underbar blogg

  65. För mig betyder Chill Norway kreativitet och lekfullhet. Plaggen utstrålar bekvämlighet och kvalitet. Det jag tycker är så unikt med CN är att man kan ha deras plagg när man ligger och skruttar på soffan ena dagen, och nästa dag bär du samma plagg på jobbet. Skulle jag vinna, önskar jag skjortan i stl M.

  66. Chill living betyder för mig att ta dagen som den kommer och ta allt med ro! Då tror jag allting går mycket enklare!

    Om jag har turen att vinna önskar jag mig en L!
    Gillar på Facebook gör jag redan sedan tidigare!

    Kram Jenny

  67. För mej så står Chill Living för mysiga höstdagar, välbefinnande och lyckan av att känna sig fin. Jag vill gärna ha storlek M om jag vinner.

  68. ChillLiving – får en att känna sig vacker även de ”dåliga” dagarna!

    Storlek S, gillar redan på FB och följer nu oxå på Instagram..

    HA EN GO DAG!

    //MIA

  69. ChillLiving tycker jag är att ta dagen som den kommer och andas och låta dagen ta del av mig själv än att dagen tar över mig….

    Jag skulle vilja vinna en snygg skjorta i strl small! Har gillat dem på fb sen länge!

    // Emelie

  70. ChillLiving!!! För mig betyder det: Ett vackrare jag, som strålar bekvämlighet.

    Tjoohooo, va jag vill vinna denna skönhet i stl M.

    Ha de bäst du underbara kvinna!!

    // Gittan

  71. ChillLiving innebär för mig att man lever ett lugnt och stressfritt liv och att man tar sig tid till att njuta av det vardagliga och enkla, vardagslyxen. Att t.ex. strosa omkring i huset med morgonrocken på ända till lunch, mysiga tofflor på fötterna och en stor mugg med te i handen. Tända doftljus och en inredningstidning i närheten. Typ något sådant. Nybakade solskensbullar i köket. ChillLiving är det som är motsatsen till jobb för mig och att jag känner mig bekväm och alldeles lycklig.

    Stl S borde passa mig 🙂

  72. ChilllLliving för mig innebär att vara cool och ledig = ta livet med ro. Att bära CN kläder som är fräsha, lediga och snygga gör att man kan få denna känsla såväl till vardags som till fest. Om jag vinner tror jag att en M skulle passa mig.

  73. Chill Living associerar jag till att stanna upp och ta sig tid för allt i livet. Ta hand om varandra, njuta av små lyxsaker i vardagen som en kopp chaite med skummad mjölk eller fina myskläder som inte bara är till för o vara hemma i 🙂

    Gillar på IG, o medium skulle nog passa bra om jag hade turen o vinna den fina skjortan.

  74. Ni vet när man inte vet vad man skall ta på sig, allt känns fel. För liten, för stor, fel modell eller bara helt fel känsla.
    När jag tar fram mina Chillnorway kläder känner jag mig hemma. Plaggen passar in var jag än skall. På jobbet, på sammanträdet, eller på körsångs träningen. Kvaliteén är lätt att sköta, minimal strykning och de håller formen efter tvätt. Sedan är det viktigaste inte nämnt ännu, men här kommer det: Jag blir glad av Chillnorway.
    Stl XL tack Fru Fortuna

  75. Chill Living – snyggast i alla lägen. Har plagg för varje tillfälle – enkelt att alltid känna sig fin.
    Min storlek är L.
    Kram Lena

  76. Chill living för mig är när man sätter sig i soffhörnet och kanske läser en tidning och dricker ett glas vin och kanske någon bit choklad. Likväl som när man sitter och myser och gosar med sina barn på eftermiddagerna efter jobb och dagis.. Såfort man kommer hem så tar man på sig mjuka sköna kläder- såna som får en att känna sig avslappnad- såna kläder som man till och med kan åka till ica och handla i 😉

    Min storlek är M

  77. För mig är Chill Living skönt material,läcker design med tuffa detaljer.underbart att bära.

    Storlek M

    Gunilla

  78. Du har så underbara tävlingar! Jag vill självklart vara med i denna oxå och hoppas stenhårt på vinst! 🙂
    För mig innebär Chill Living sköna kläder man får känna sig snygg i, utan att behöva fixa till dem hela tiden. Kläder man bara kan vara i, helt enkelt! Om jag har turen att vinna önskar jag mig skjortan i stl M!
    Kramar

  79. Chill Living ger en känsla av avskalad naturlig men samtidigt ”koslig” känsla.. Begreppet koslig bär jag med mig sedan pluggtiden då jag tillbringade en tid i Kristiansand…med omnejd.. Jag tänker mig en tur till hyttan, klar luft och en långpromenad innan vi tänder brasan och häller upp ett glas vin..
    Skulle gärna sätta på mig den underbara skjortan i stl. L och kura ihop mig under den varma filten 😉

  80. För mig betyder Chill living att leva lugnt! Att känna harmoni och att känna sig tillfreds med mig själv och livet , känna att jag har kontroll. Ibland behöver man sakta ner och tänka på vad som är viktigt!
    Om jag vinner tror jag M passar!

    Kram Alexandra

  81. Sköna kläder med stil står ChillNorway för i mitt sinne

    Om jag har turen och äran att få vinna vill jag ha en i storl XL

  82. Är gärna med och tävlar om denna fina skjorta. Chill Norway står för Fina, Sköna kläder i bra kvalitet med en egen stil. Skulle jag ha turen att vinna vill jag ha storlek S. gillar på facebook, liselotte andersson

  83. Efter att ha bott i Norge och flyttat hem till Sverige igen och då chill Norge är mitt absoluta favorit märke så vill jag säga att Chill Norway är som att hitta hem, man hittar sin egen stil och personlighet. Storlek s tack om jag har turen att vinna. Hej hej Eva

  84. Chill living för mig är att umgås med familjen utan massa måsten…bara njuta av dagen med dom man älskar.
    Om jag vann skulle jag vilja ha en M. Gillar redan på FB.

  85. En garderob full av kläder, men ändå inget att ha på sig,
    Sur och missnöjd blir resultatet, att kläder är en sån stor grej!
    Men om man i röran plötsligt hittar ett plagg från Chill Norway,
    Blir valet självklart, det funkar alltid till allt och saves the day!!

    Storlek M skulle vara perfekt!

  86. För mig så representerar CN kläder: En modemedveten tjej/kvinna som både vill att kläder skall vara bekväma och snygga men inte göra avkall på det kvinnliga!

    Tyvärr måste jag då erkänna att jag tar strl XL

    Säpofrun

  87. Vackra, insprierande vackra märket Chill Norway gör mig lycklig, varm och jag känner mig fin i varje plagg jag bär! Dessutom får jag alltid komplimanger för plaggen- ett märke som har lyckats med allt! Keep on going Chill Norway- ni vet hur man lyckas!

  88. CN-kläder är vardagslyx. Super då man vill klä sig skönt och snyggt. Cuper när man vill chilla, men passar även till kontoret.

    storlek M ifall lotten faller på mej.

    C

  89. Chill Living står för mig för Mys, vardag, fest, höst, vinter, vår och sommar, något att ha på sig vid alla tillfällen och man känner sig fin, utan att ”lida pin” 🙂

    Tack för fin tävling och blogg!
    Vinner jag så får det bli en strl M.

    Ha en fin dag!
    Kram
    -Marlene

  90. Gillar på Facebook (Jessica Hellström)

    Chill Living – Vardagslyx i bekvämt format – vart jag än går har jag en livskamrat!

    Storlek S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg