Att vara ute och fara.

 

 

Idag ska jag upp genom halva landet på möten med jobbet så jag hasar runt här hemma och gäspar, uppe extra-tidigt, och delar ost med hundarna och blinkar mot taklampan. Jag är inte så himla bra på att skutta ur sängen klarvaken innan klockan 07:00 på morgonen. Om vi säger så.

Och så fyller jag år på måndag! Blir lite äldre. Och det måste ju såklart firas på nåt vänster men i vanlig ordning är jag ute typ dundersent, så nu krafsar jag mig i skallen och funderar på vad man kan hitta på. Fest är ju alltid kul. Såklart. Men det får väl vara lite mer uppstyrt än så tycker jag nog. Århundradets fest är väl att ta i, men nånstans där emellan? Ja. Nånstans där emellan.

Men nu måste jag snart kasta mig in i bilen och fara uppåtlandet och innan dess se till så att jag har dator, mobil, laddare, almanacka, anteckningsbok, penna och – ja, ni vet, och Tooka har gömt mina skor.

Hej och hå.

14 kommentarer till “Att vara ute och fara.

  1. Godmorgon!
    stiger upp varje morgon..5:30 påväg till bussen..6.00 på jobbet…nu kaffe sen påt igen..sen till nästa jobb o landar i soffan 19.30 ikväll..det är så tre dagar i veckan för mig..resten av dagarna är jag hemma vid lunch=)
    Ha en bra onsdag

  2. Vad duktig du är som åker iväg så tidigt och jobbar. Vår dotter fyller ett år på några veckor och jag har meddelat jobbet i fredags att jag förlänger min föräldraledighet till efter midsommar 2013 🙂 Kul och följa din blogg när våra barn är i samma ålder! så bäst att få vara förälder! Ha en bra dag!

  3. Nu för tiden så pluggar jag men innan när jag arbetade klev jag upp kl 05.00 på morgnarna. Förstår inte hur jag klarade det.

    Du fyller år på samma dag som min kära far. Han blir dock en hel massa år äldre än lilla du. 🙂

    Ha en bra dag!
    Kram Linda

  4. Jag tycker det är omänskligt att kliva upp före sju, speciellt vintertid. Det borde förbjudas! 😉 Klart du ska ha en ordentlig fesr det är liksom din grej ju! Önskar dig en givande onsdag! Kör försiktigt, kram!

  5. Hm undrar om du är i närheten av mig kanske!??
    Att gå upp för 7 är verkligen inte min grej heller! Vad kul med födelsedag, klart det ska firas! Min blogg fyller ett år i morgon, och det har jag tänkt fira också, med en tävling!
    Ha en bra dag och take it care!!
    Kram helena

  6. Usch ja, jobbigt att gå upp så tidigt, speciellt nu när det är mörkt på morgonen. Välkomnar vintertid på söndag, det blir lite enklare att gå upp då det i alla fall är lite ljust!

    Blir det nån repris nästa år på bloggevent btw?

  7. Stiger oftast upp före fem, innan det ens blivit ljust.. Då blinkar jag ganska ordentligt åt lampan kan jag säga! Och ibland kommer jag på min lilla fyrbenting i soffan, hängandes över ryggkudden så där som din fyrbenting. Tittandes i fönstret, väntandes. De är för fina..
    Ha det gott!
    Kram Elin

  8. Ja, kan tänka att det blir tvära hopp, mellan Mamma och Arbeta! Och så ställa om hela tiden. Vem blir inte sömnig av det, hihi. Hoppas Du fann skorna!
    Ha en fin dag uppåtlandet!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg