Att ha haft en lång dag.

 

Jo, det blev en lång dag idag. Många mil och långa möten, men energigivande ändå på nåt sätt med nya idéer och infallsvinklar och ”Man skulle ju kunna”…

Och nu är jag hemma igen, lite lätt sluttande och med en svag huvudvärk som man bara kan få efter bilåkning och koncentration och idégenererande, och jag var så vrålsugen på ost att jag var tvungen att i princip tömma hela kylskåpet på läckerheter och skiva och hacka och tärna och ställa fram på vardagsrumsbordet tillsammans med lite oliver och skalade räkor. Längtar så jag smäller av efter att få stoppa nävarna i det där kan jag säga. Men först ska jag ringa några samtal och hälla upp ett litet glas vin och parkera mig i fåtöljen.

Men sen! Sen blir det plock och Bonde söker fru och ungefär noll i hjärnaktivitet.

Ska bli underbart.

20 kommentarer till “Att ha haft en lång dag.

  1. Har precis smaskat i mig lite morfars brännvinsost. Förstår precis det där med hårdost! Älskar hårdost, men inte sådana där ostar med gröna prickar i (och brie och andra sådana däringa ostar) Tacka vet jag en riktigt fin grevé, herrgård eller brännvinsost!

  2. Åh du får mig att bli supersugen på just ost, vin, oliver och räkor!!! Vinet får jag ju vänta nån månad till tills bebis nummer 3 är ute, men måste nog fixa till lite ost, oliver och räkor…men det blir inte riktigt detsamma utan vin..;)

  3. Så skönt att få slappna av efter en aktiv arbetsdag & känna att man är värd varenda kalori man förtär. Tror att det är viktigt att få sänka farten på hjärnaktiviteten ibland & att göra absolut ingenting. Du har det så mysigt i ditt ombonade hem. Jag längtar hem till mitt bo nu..bor för tillfället hos mamma då vi målar golv hemma. Va rädd om dig…….krams m

  4. Å, så gott det låter!
    Att hoppa på kryckor förstör liksom mitt skafferi och kylskåp, måste ju be modern handla hela tiden och det blir inte samma sak… Att få gå där mellan raderna och hitta de där ”Dessa-måste-jag-ha”-grejerna! Blir så svårt att komma på dem när man får ett sms med ”Behöver du något handlat?” 😀

  5. Om du känner dig tröttare av tröttast nångång kan du pigga upp dig med att dina fina inlägg om ert bröllop har varit en stor inspiration för mig då jag gifte mig för en månad sen. Vi fick bilderna idag och de r ju bara så kul att se igenom alla bilder och minnas hela den fina dagen. men som sagt, mycket av inspirationen har kommit från dina bilder, hoppas de e okei!

  6. Har inte lyckats ta mig från kontoret förrens nu men blev så inspirerad av detta inlägg att jag nu sitter med en hel bricka ost framför mig 🙂

    /Elin

  7. egentligen oviktigt..men med tanke på hur mycket ljus du bränner(igott sällskap med mig)så är det förundrat hur lite de brinner ner…eller brinner det så fort att du får tända ett nytt varje kväll…ser ju nytänt ut jämt=)
    Nu bussen för mig, ha en bra dag

    1. Om du tänker på ljusen i glas så smälter de mer än brinner upp. Men jag har ju över tio stycken hemma sen jag fotograferade dom (går ju inte att sälja när de varit tända så de fick jag behålla) samt de jag köpt själv – så då tar jag mig lyxen att ha lite olika dofter varje kväll. Och om jag vet att något ska fotograferas för bloggen, som i det här fallet bordet, så tar jag ju såklart ett ljus som inte är halvt urbrunnet 🙂 Det ser ju trevligare ut när man ser lågan.

      1. Det ante mig att det var nåt sånt=) doftljus kan man aldrig få för många av…hittade ett billigt på konsum en gång som doftade så gott att man skulle kunna tro att det kostade plenty men 39kr e ju nästan gratis kan man tycka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg