Att hålla sig hemma.

 

 

 

 

Vi har hållit oss hemma idag. Dels är det förbaskat kallt ute, dels tyckte vi helt enkelt att det var dags för det. Egentligen skulle jag ha målat kontoret idag men ett mindre missöde med öppettiderna gjorde att det inte riktigt blev så. Så istället bläddrar jag bland färger och funderar på om man inte borde ta hallen också. När man ändå är igång.

Idag blir det söndag på alla sätt. House (jag har snöat in på House igen och hittade en gammal DVD-box som nu ska gås igenom intensivt) och godis och Dumle och Dumle och nåt annat choklad och chips och total avslappning, och så lite Dumle på toppen sådär så man nästan mår illa men bara nästan.

Ibland är att hålla sig hemma det absolut bästa beslutet man kan ta på en söndag.

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “Att hålla sig hemma.

  1. Det verkar vara en viss insnöning pâ Dumle just nu tycker jag mig märka 😉
    Och det där med att vara bara hemma, sânt krävs efter att flängt omkring mycket ibland. Och dà FÂR man ha det sâ.

    Hälsningar
    Yohanna

  2. Intressant färgkarta du hittat ! Funderar ocksâ pâ att gôra nâgot liknande i vardagsrummet….berätta hur du gör ?

  3. Själv har jag varit ute o fruset öronen halvt fördärvade, men på ett gott sätt….nu väntar jag bara på att min egenkokade glögg skall bli klar så jag får sippa på den framför brasen o kanske lite True blood på tv:en. Kramisar Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.