Att berätta vad jag gjorde igår.

 

 

Igår var det en strålande solig höstdag i Malmö och sådär kallt att det börjat nypa lite i skinnet när jag åkte in för att träffa Nelly. Hon tyckte att det var på tiden att gå och klippa sig eftersom det var sisådär ett år sen sist. Så då blev det Böddi, såklart. Vem annars?

 

 

Hon ville få bort allt trasigt hår (utan att ta för mycket), hon ville ha fram lockarna mer (utan att det blev för mycket), hon ville ha lite lugg (fast en väldigt speciell sorts lugg, en sån som lät swoosh! när man försökte visa hur den skulle vara) och hon ville ha någon form av frisyr (men det fick inte ta mer än fem minuter på morgonen). Böddi undrade om hon trodde att han var en frisör eller en trollkarl. Det tyckte jag var kul.

 

 

Men han satte igång och jag tittade på. Där är jag också, ja. Hej hej.

 

 

Och tadaaaaa! Nelly fick stort lockigt lejonhår precis som hon ville, och en swoosh!-lugg och mycket kvar trots att det slitna var borta. Hon blev mycket nöjd.

Och så gick vi vidare för att äta lunch! På vägen var vi bara tvungna att stanna och skapa lite. Andan föll på, så att säga.

 

 

Först latexhandskar! Det har man inte tillräckligt ofta, kom jag och Nelly fram till. Det är ju trots allt något speciellt med latexhandskar. Något som säger passa dig jävligt noga. Dom för respekt med sig.

 

 

Hm. Ja.

 

 

solglasögon/grekisk hotellshop, jacka/noanoa, tubhalsduk/love forever, tröja/modesto, jeans/please, halsband/icon,

Jag taggade som det heter. Skrev mitt namn och frifräsade lite på en uggla som en lång man med mustasch jobbat jättelänge på. Han sa att det var okej.

Och sen gick vi till Zara där jag gick komplett bananas på barnavdelningen (jag älskar att jag bor en bit ifrån stan, gud vet hur det skulle gått om jag gick förbi Zaras barnavdelning varje dag) och handlade helt underbara koftor och rentröjor och skor och gubbkepsar och tumvantar åt busen. Och sen träffade jag Fuffe på Espresso House och fikade och fixade lite med hans festlokalssida.

 

 

Och på kvällen var vi medbjudna på restaurang med Fuffe och hans Eva, så medan Buse höll liv i farföräldrarna satt vi i någon timme och åt gudomligt gott och skrattade arslet av oss och pratade stjärntecken och främjande åtgärder och hur livet ibland beter sig som om det var på fyllan när det sätter oss i situationer man bara inte tror är på riktigt.

 

 

Och sen åkte vi hem, mätta och glada och precis lagom lördagtrötta, och det var med andra ord en alldeles förträfflig dag den där gårdagen.

Ja. Jag är så himla rik på människor i mitt liv och för det slutar jag aldrig någonsin vara tacksam.

Rekommenderade inlägg

30 kommentarer till “Att berätta vad jag gjorde igår.

 1. Underbar beskrivning av önskemål gällande frisyrer. Min frisör säger att kvinnor ofta har bilder med sig på frisyrer de vill ha men egentligen vill de se ut som kvinnan på bilden… Nelly blev mycket fin 🙂

  Elin

 2. TROLLKARL? Ha ha ha ha ja sa tyckte jag nog att det sâg ut ocksà, när han jobbade. Han prickade ju in alla TRE önskningarna pâ en gâng 😉

  Kalasbra dag ser jag.

  Här regnar det. DET hade vi INTE rälnat med 😉

  Hälsningar
  Yohanna

 3. Åh så fin hon är Nelly! Vacker som en älva.
  Böddi verkar grym på hår! Du är alltid så himla snygg, frisyr och färg.
  Vad stoppar du i ditt hår efter tvätt? Kör du naturellt eller
  har du mousse eller spray eller hur gör du?

  Älskar din blogg och dina underbara bilder! De sprudlar livsenergi!

  Kram på dig!

  1. Ja hon är den vackraste som finns! <3 Jag brukar inte ha i nåt efter tvätt mer än en spraywax som jag köpt hos Böddi och som är grym eftersom den gör håret lite "smutsigt" och inte så halt och flygande.

   Stor kram på dig

 4. Ja näe, det verkar inte bättre än att jag mådte åka till Malmö och klippa mig. Orkar snart inte med mitt slitsamma hår och bara rakar av skiten (en mening som för övrigt gör mannen livrädd 😀 😛 ). Ingen frisör i Sthlm har gjort mig nöjd så varför inte liksom..

 5. Den bästa rikedomen låter det onekligen som 🙂 Härligt du skriver, alltid. Det liksom suger tag i magen varje gång jag läser.

 6. Mäh!Jag ville se fler bilder av Nellys lejonhår ju! *även om Emmabilder ju heller aldrig är fel, men just den här gången hade mer Nelly varit fantastiskt ju:-)*

 7. Japp, jag hade nog fått samma svar av Böddi om jag kommit in där…. Troligen hade han rakat av mig allt håret och sagt att jag skulle bära mössa för resten av mitt liv………! 😉

 8. Så himla snygga kläder- Får man fråga vilken storlek du har på tröjan? Är sugen på att klicka hem en men är ju alltid så svårt med storlekar! =)

 9. Haha, har du glömt att du brukade gå förbi Zara rätt ofta och filosofera om skyltningen? Men du kanske inte jobbar i stan längre;-)

  1. Nej det har jag inte glömt 🙂 Men innan gick jag förbi Zara varje dag till och från jobbet, och det var ju över ett år sen jag jobbade där 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.